• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kizlar ayrintili ultrasona giren varsa paylasabilir mi ne yapiyorlar.. netten arastirdim ama eminim tecrubeler farklidir. bir de epidural normal dogum dusunenler var mi?

canım ayrıntılıya 5 mayısta giricem kızımdada oldugu gibi yine heyecan var yarım saat orda yatıp heran bişi diyecek doktor diye beklemek zor
epidulalı benim drum pek önermiyor normal doğum yada sezeryan farketmez sonuçta uyusturacaklar bikaç tanıdığım var epidural oldu biri nin beli ve kalçası halen ağrırı 4 sene olmasına rağmen diğerininnde baş ağrısı oldu ve ıkısıde kadıköy acıbademde yaptı doğumunu felç olma riski var diye biliyorum

canım ayrıntılıya 5 mayısta giricem kızımdada oldugu gibi yine heyecan var yarım saat orda yatıp heran bişi diyecek doktor diye beklemek zor
epidulalı benim drum pek önermiyor normal doğum yada sezeryan farketmez sonuçta uyusturacaklar bikaç tanıdığım var epidural oldu biri nin beli ve kalçası halen ağrırı 4 sene olmasına rağmen diğerininnde baş ağrısı oldu ve ıkısıde kadıköy acıbademde yaptı doğumunu felç olma riski var diye biliyorum

benim agri esigim yuksektir canim oyle aman aman cok tatli degildir. benim epidurali tek isteme sebebim aslinda ne biliyor musun bebek cikmadan vajina girisine kesi yapiyorlarya bi tek onu hissetmemek icin. bir tek ondan korkuyorum.

canim kizini nasil dogurdun? normal mi? kesi yaptilar mi?

yine mesaj tekrari........ :26:

Son düzenleme:
oyy ben napmisimm :40:

sayfa acilmayinca bikackez gonderdim sanirsamm. pardonSsssss:26:

benim agri esigim yuksektir canim oyle aman aman cok tatli degildir. benim epidurali tek isteme sebebim aslinda ne biliyor musun bebek cikmadan vajina girisine kesi yapiyorlarya bi tek onu hissetmemek icin. bir tek ondan korkuyorum.

genel anestezi ile sezeryan oldum zorunlu sezeryan ıkıncıde sezeryan olucak

ben de senin gibiyim, 60 la başladım 65-66 yım şu an.
ben hiç bi zaman bu haftaya kadar hiç kilo almamayı ya da 1-2 kilo almayı beklemedim açıkcası.
yediklerimin miktarına dikkat ediyorum biraz yavaşladı kilo almam.
protein ağırlıklı beslenirsem hiç almam biliyorum ama hamilelikle uygun olmaz, protein ağırlıklı beslenme kanın pıhtılaşma gücünü artırır bende zaten pıhtılaşma var.
ekmek yersem de alırım bünyemi biliyorum, yapıcak bişey yok.

toplam 15 kilo benim hedefim. 12 fln olsun isterim ama son aylarda ne olacağını kestiremiyorum

aynıyızz fıstıkk aslındaa morelim bozulmuyorr ama maşallah kızlarr az almışlarrrrr bizde dikkat edelim bari kendimizede bundan sonraa:((.
hımsss ben beslenmede ayırt etmiyorum birşey herşeyden dengeli yemeye çalışıyorum sadece bu ara tavuk yemiyorummm kötü haberler çıktı tavukiçin:( korkar oldum inan.
sende bünyeni bilyorsun canım çok abartmamaya çalışş:D aldığım kiloların hepsi bebişemie gideceğini bilsme hiç problem değil o kaşıkla ben kepçeyle alıyorum:D hehe

kizlar ayrintili ultrasona giren varsa paylasabilir mi ne yapiyorlar.. netten arastirdim ama eminim tecrubeler farklidir. bir de epidural normal dogum dusunenler var mi?

canım ben girdim, dr organlarına uzuvlarına falan baktı kafatası çapı vs. baktı kalbine baktı kalbi için tekrar çağırdı minik oğlişim çok hareketliydi istediği açıyı yakalayamadıı perşembe birdaha gideceğim.
bu arada bende epidural normal istiyorum inş. herşey yolunda giderde sağlıkla alırız bebikleir kucağımıza

Ben geçen hafta gittim ayrıntılıya, Sen pek birşey anlamıyorsun, Aybükemin dediği gibi maksimum 20 dk. boyunca doktor kötü birşey demez inşallah diye bekliyorsun. Senin birşey anlamama sebebin doktor tıbbi görüntüleme aldığı için senin görebileceğin veya görüpte anlayabileceğin türden bakmıyor. benimki öyleydi, kendine göre büyütüyor, küçültüyor, dopplere alıyor, renklendiriyor falan, belki sizinki öyle olmaz. benim için problem yok siz en iyi nasıl anlayacaksanız o şekilde bakın dedim bende. tüm kemiklerine, beynine ve abdominaldeki tüm organlarına, gözlerinde lens oluşumuna, ve en önemlisi de kalbe bakıyor. Sonra doktoruna götürmen için sana bir rapor veriyor. Perinatoloji uzmanlığı almış hekimler tarafından bakılması gerekiyor. aslında işin detayı o...

O işten bende akılalmaz tırsıyorum. fakat nerede okuduysam iyi hikaye, kötü hikaye, hepsinde onu hiç hissetmiyorsunuz diyorlardı. Ama düşünmesi bile içimi eziyor benim...

ha bu arada o kesiyi sen acı hissetmeyesin diye yapmıyorlar. Kontrolsüz, yırtıklar, yamulmalar:):):) olmasın diye yapıyorlar... Ve de zaten uyuşturuyorlar.

kızlar dün eminönüne gittim.biraz baktım bebek için ama hiç bişey almadım sadece fikir edindim. fiyatlar konusunda falan.
ama inanın 1 saat dolanamadım. çok çabuk yoruluyorum.azıcık dolanıyorum ben oturacağım diyorum:31::31:
alışveriş işini çok ertelememek gerekiyor.inanılmaz yorucui oluyor. ki ben çok ayrıntı şeyler almayacağım halde bakarken bile yoruldum:31:
hziranda 6. ayımda gidip halledeceğim hepsini sanırım... o zaman bile geç ama anca işte:49:
son aylarına erteleyenler varsa tekrar düşünsün derim. ki ben bu ayda 2 kilo aldığım halde böyleysem son aylar ne olurum ki:1:

:))) kıyamama bencede son aylara bırakmaamk lazım ağustosa mahvoluruz kızlarrr yaa hem sıcak hem kocaman bir kütleeeee püfssss, biz yavaştan başladık oğlişimin hazırlıklarınaaa parça parça aldım hep onları bir hurçtna çıkartım listelemem lazım eksiklerini alacğaım ay bşaındada, bu hafta marangozla görüştük odasını hallediyoruz inş.
çocuk odamızda güzel bir genç odası tkaımı varr eşim ders çalışıyor diye orayı evlendiğimizde almıştık beşiğinide aldık, marangozda yatağın etrafına parmaklık yapacak kitaplığımız çok kalabalık ona kapak yaptırıyoruzz halı falan bakıyorum. :D
zevkli bir iş birazda bolca para olsaymış hehe daha güzel olacak kiki

:))) kıyamama bencede son aylara bırakmaamk lazım ağustosa mahvoluruz kızlarrr yaa hem sıcak hem kocaman bir kütleeeee püfssss, biz yavaştan başladık oğlişimin hazırlıklarınaaa parça parça aldım hep onları bir hurçtna çıkartım listelemem lazım eksiklerini alacğaım ay bşaındada, bu hafta marangozla görüştük odasını hallediyoruz inş.
çocuk odamızda güzel bir genç odası tkaımı varr eşim ders çalışıyor diye orayı evlendiğimizde almıştık beşiğinide aldık, marangozda yatağın etrafına parmaklık yapacak kitaplığımız çok kalabalık ona kapak yaptırıyoruzz halı falan bakıyorum. :D
zevkli bir iş birazda bolca para olsaymış hehe daha güzel olacak kiki

hayırlı olsun cnm güle güle iyi günlerde kullansın yavrun:16::16:
bana dün liste verdi baktığım dükkanlar. akşam oturdum kendi ihtiyaçlarımı işaretledim. ona göre alacağım. yoksa insanın orada gözü dönüyor.:52::52:

bende çok gece bırakmayı düşünmüyorum geçen haftalarda bende öle bir dolaşıyım dedim eminönünü bir kaç mağazaya girdim başladı belim ağırmaya en iyisi 6. aydan itibaren başlamak alışverişe

bana dün liste verdi baktığım dükkanlar. akşam oturdum kendi ihtiyaçlarımı işaretledim. ona göre alacağım. yoksa insanın orada gözü dönüyor.:52::52:
amin inş. canım teşekkr ederim inş.hepimizin bebişlerii güzel günlerde kullansın cicilerini, benim gözümün dönmesinin dışındaa şaşkına dönüyorum ne alacaktım bendiyip kararsı kalıyorum:D kafam dolanıyor hheehe
liste hazırlamakta iyi yapmışssın canım bence çok yardımcı olacak.

bende çok gece bırakmayı düşünmüyorum geçen haftalarda bende öle bir dolaşıyım dedim eminönünü bir kaç mağazaya girdim başladı belim ağırmaya en iyisi 6. aydan itibaren başlamak alışverişe

böyle 6.ay falan diyince bne çok tuhaf oluyorum yaa maşallah negüzel geçti zaman:)) hayalgibiydi.

Mrb kızlar nasılsınız

biz aşımızı olduk geldik bugun şükür evımızıde tasıdık:))bı kacgunde ızın aldım dınlenmdym şimdi

cnm bnmde öyleydi ama 1 haftadır falan değişti herzaman şiş bende senn gibi hayret ediyodum.çatlağa gelince bazıları yağ sürsenizde catlar genetik diyor annende yoksa sendede olmaz büyük ihtimalle

inşallah inşallah cnm;ama olursa kızımın yani bebişlerimizin canı sağolsun:emir_bebek:

hem de ne gözü dönme cnm,geçen hafta adanada e bebek'e gitmiştik.az daha ne var ne yok alıyorduk park yatak,bebek arabası...neyseki hastane çıkışı,zıbınla filan yırttık:1:

hem de ne gözü dönme cnm,geçen hafta adanada e bebek'e gitmiştik.az daha ne var ne yok alıyorduk park yatak,bebek arabası...neyseki hastane çıkışı,zıbınla filan yırttık:1:

:9::9::9::9: ne tatlı ciciler var....allahım minick minicik:16::16:
Rabbim olmayanlara da versin inşallah yaa hep dua ediyorum. bu duyguları herkes yaşamalı...:16::16:

Back
X