Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pierre Cardin PS 2020 Enigma Anakucaklı Bebek Arabası Travel Sistem Gri-Kırmızı - PratikEv.com
biz bunu almaya karar verdik cnaım canlısını gördüm birkaçyere baktık satıcılarda çok tavsiye ediyorlarrr ana kucağıda var istersen tek arabayıda alabilyorsun.
hafif,çift yömlüü ortopedik yatarlı kısım , katlaması kolayy, 3 kademeli yatarlı tekerleri falan hareketli 4 üde![]()
Hadi bakalım.İns iyi bir hemsireye denk geliriz de sıkıntı olmaz.Bu arada bazıları tetanoz asısına gerek olmadıgını söylüyor.Köyde mi dogum yapacaksın sanki dediler.Kendi doktorumla henüz görüsmedim ama bu konuda doktorundan fikir alan oldu mu? Ben yinede her ihtimale karsı yaptırma tarafatarıyım..
selam canım. sen çatladın mı ne süründün bize yardımcı ol![]()
slmmmmmm canım...mattikacım bende hiç çatlak olmadı bi şeyde kullanmadım...genetik sanırım bu iş...doktorum bi krem yazmıştı ama o gün alamamıştım dahada kaldı almadım..sadece gögüs uçları için krem kullanıyorum..
kaslarında direnç neymiş ki:26:
bir bilsem ne olduğunu bende anlamadım
kızlar bu arada ayağına kramp giren arkadaşlar var mı?
göğüs ucuna krem son aylarda di mi, oraya gelmedik biz daha.
şanslısın o zaman![]()
Günaydın güzel anneler.Dün ayrıntılımız gayet güzeldi.Herhangi bir sıkıntı yok çok şükür. Bu arada hala tetanoz asısı olmadım.Bugun saglık ocagına gidip yaptırayım diyorum.Çok acımaz insallah.Bende igne fobisi var:18:
Günaydın annişlerr;
dünden beri şoktayım, duşa girerken ayna karşısında soyunuyordum, bir baktım ki göğüslerimin alt kısımları kırmızı-mor gibi olmuş, yakından bakınca çatlak olduğunu gördüm, yani gögüslerimin alt kısımları komple çatlamışbu zamana kadar hiç birşey sürmüyordum ama bebe yağı almıştım, duştan sonra tepeden tırnağa her yerime buladım resmen. yanlız anlamadığım o kadar çatlarken benim neden ruhum duymadı, kaşınma acıma hiç birşey olmadı. Birde çok su içiyordum ben
Allahtan üst kısımlarında göbüşümde falan yok henüz çatlak patlak. Bir dahada geçmeyecek şimdi, hep öyle kalacak memişler
ama oğlum için canım feda napalım, o iyi olsun ben çatlamaya patlamaya razıyım
![]()
Hadi bakalım.İns iyi bir hemsireye denk geliriz de sıkıntı olmaz.Bu arada bazıları tetanoz asısına gerek olmadıgını söylüyor.Köyde mi dogum yapacaksın sanki dediler.Kendi doktorumla henüz görüsmedim ama bu konuda doktorundan fikir alan oldu mu? Ben yinede her ihtimale karsı yaptırma tarafatarıyım..
aşı konusunda bende emin değilim.......medicanadaki doktorum gerek duymadı, kendisi avusturyada 11 yıl eğitim görmüş.....orda böyle bişey yapmıyorlarmış.....ortam önemli tabi.....köyde yaşayanlar yaptırsın mesela.....ama bizlere gerek duymadı.......şişlideki asıl doktoruma sormadım daha, onada sorup öyle karar vericem artık, kaçıncı aya kadar yaptırmak gerekiyor?
kızlar ben geceleri hep bacaklarıma giren kramplarla uyanıyorum.var mı aynı şekilde olan??? baya canımı da acıtıyor yani. cimcikliyorum falan yok.zar zor geçiyor...
canımm aynıyızz(
kenanaevrendekinee gidebilrse ailengittsinlerr çok güzeller ve kalitleikerr hiç uyuruk birşey yokk el emeği hepsii ve harkialar fiyatlarrda çok uygun absürt rakamlar yokkk.
t.özaldaki biraz daha pazarımsızymış.
ben şuanda kütahyadayımm canımm
sen nerede yaşıyorsun[/QUOTE
doğuma yakın sipariş veririm artık bizimkiler alırlar,orada yaz kış mevcut zaten.ben tokattayım canım.Burada yapılacak en güzel şeyi yapacağız bebek büyüteceğiz inşallah:)
ay inş. canım :))
hemşerim benim:)
kızlar ben geceleri hep bacaklarıma giren kramplarla uyanıyorum.var mı aynı şekilde olan??? baya canımı da acıtıyor yani. cimcikliyorum falan yok.zar zor geçiyor...
Ayağına kramp giren arkdaşlar doktorlar kramp durumunda magnezyum veriyorlar bence bir doktorunuza danışın derim,herkese oluyormuş bu durum normal bişey
benim de aradabir özellikle sol bacağıma geceleri kramp giriyor. Doktorum kramplar ve ağrılar için magnezyum önerdi gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim.
canım magnezyumm yazmadımı dr sanaaa o kramplara iyi geliyor onu almadığımda bendede oluyor.
Doğal olarakta badem ve muzz kramlara iyi geliyorr.
bana da doktor tetenoz aşısından falan bahsetmedi neden acaba,her doktor gerek duymuyor galiba
zaten doktorlar bahsetmiyor, sağlık ocağında yaptıracağın için sorarsan cevap veriyorlar, benimki yaptırsanda olur yaptırmasanda zaten steril ortamda doğum yapacaksın dedi. ama doğum bu üstelik bizimki bayrama yakın olacak, ya hiç olmadık bi yerde sancı falan tutarda hiç aklımıza gelmeyen bi yerde doğum yapmak zorunda kalırsak![]()
sağolun kızlar. evet ben de şimdi netten araştırdım. magnezyum ve kalsiyım eksikliğinde oluyormuş. ayrıca gebeliğin hızlı gelişmesiyle bacaklara binen yükün artması, büyüyen uterusun toplardamar üzerinde yaptığı bası nedeniymiş.doktor verdi bana magnezyum ilacı. ismi osteocare. öteki ay krampların yoğunlaşır kullanırsın dedi.ben de o yüzden almamıştım (bir de devlet karşılamıyordu ilacı. başka bir ilaç yazırayım diye düşünmüştüm bir daha ki kontrolde. ) ama almak farz oldu. çünkü çok sık ve can acıtıcı oluyor.