• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım osteocare kalsiyum ilacı içinde az mikratda magnezyum barındırıyor. Bana doktorum magnorm 365 vermişti 20 gün kullanıp bıraktım 20 günden fazla kullanmamak gerikiyormuş magnezyum ilaçlarını ardından osteocare kullanmaya başladım oda kalsiyum eksikliği için vermişti

öyle mi :53: tamam ben bir doktoru arayıp sorarım olmadı.sağol cnm:16:

selam kızlar az önce üçlü tarama için kan verip geldim. ultrason biraz kalitesiz dedi doktor, başka bi hastanedeydi. haftaya sonucu alınca diğer hastaneye gel söylerim dedi, yani yine öğrenemedim bebişimin cinsiyetini. hayırlısı bakalım, haftayı iple çekiyorum.

Benim henüz göbeğimde göğüslerim de çatlama yok genetikse eğer yaşadım annem 52 yaşında 2 çocuktan sonra hala taş gibi.ama yüzümde kılcal damarlar belirginleşti.pudra, fondöten de kullanmak istemiyorum al yanaklı heidi gibi dolanıyorum mecburen.bu konuda ne yapmak lazım bilen var mı?

kaslarında direnç neymiş ki:26:

bir bilsem ne olduğunu bende anlamadım
kızlar bu arada ayağına kramp giren arkadaşlar var mı?

ben de başlamıştı 14. haftada. 15. haftada doktora gittim, magnezyuma başladık. iki günde bir.
işimdi de günde iki ye çıkardı.
iyi geliyor

magnezyum erken dogum riskini de aazaltıyormuş

Günaydın kızlar
bende bu cuma günü ayrıntılı ultrasona 2. kez giricem ve 420 TL cik :( ama keyifli oluyor tek tek bütün organlarına bakıyorlar. ben ikiz bekliyorum o nedenle 2 li ve 3 lü test yapmadılar onun yerine detaylı ultrasona giriyorum.

aa ne güzle. be nde ikiz bekliyorum.:)
cinsiyetleri ne?
benim iki pipi:1::nazar::nazar:

Günaydın kızlar.......pazartesi 23 Nisan dı ve mothercarda indriim vardı. İlk cicislerimizi aldık.
zıbın
tulum
havlu
saç fırçası
beşik
emzik
biberon
banyosu
çok zevkli yaaa herşeyi pembiş pembiş......bir ay sonra işten çıkıyorum, annemde almanyadan geliyor.....yatak odasını o zaman beyeneceğiz......sizler neleri aldınız......ben ağır gidenlerdenim sanırım :27:

ben kıyafet olarak çogu şeyleirini aldım.
en son havludur, alt açmadır, hastane çıkışlarıdır onları aldık.
biberonlar için dr brown alcam. nette indirimi bekliyorum.
kardeşime ordan almıştım :)

Selam anneleeerr:) ben çok fenayım bugün bademciklerim yok ama oldukları yerler çok ağrıyor. Dün doktora söyledim pastil al dedi. Neyse şimdi adaçayı bal limon içtim akşamda ıhlamur içerim başka fikri olan varmı. Evde vermidon var ama sandoz onuda içebiliyomuyuzki. Buarada en tembel biziz galiba hala bizim sıpa bacaklarını açıpta cinsiyetini göstermiyor. 3dür gidiyoruz. Bakalım haftaya ayrıntılı ultrasona gircem nasipse orda bari görsem. Dahası millet 18. Haftada hissediyor benimki hala pıtpıt yapmadı bana. Eşime takılıyorum anne karnında dayak yiyen ilk bebek olcak diye:) asi bu galiba

1 hastane çıkışı (5'li)
3 alttan çıtçıtlı badi
1 kapişonlu
2 pijama takımı
2 patikli çorap
3 normal çorap
1 fb’li tulumlu takım
Havlu
Önlük
chicconun bakım seti
büyüklerin ördükleri patik, yelek vb.

listemi yapayım dedim, hatırlayabildiklerim bunlar, başkada bişey almadım galiba :50:
üff ya gidiyorum mağazalara bakıp bakıp çıkıyorum :19:

Son düzenleme:
sağolun kızlar. evet ben de şimdi netten araştırdım. magnezyum ve kalsiyım eksikliğinde oluyormuş. ayrıca gebeliğin hızlı gelişmesiyle bacaklara binen yükün artması, büyüyen uterusun toplardamar üzerinde yaptığı bası nedeniymiş.doktor verdi bana magnezyum ilacı. ismi osteocare. öteki ay krampların yoğunlaşır kullanırsın dedi.ben de o yüzden almamıştım (bir de devlet karşılamıyordu ilacı. başka bir ilaç yazırayım diye düşünmüştüm bir daha ki kontrolde. ) ama almak farz oldu. çünkü çok sık ve can acıtıcı oluyor.

benim şuand akullandığım ilaç
magnırm 365 mg efervesan tablett
sandoz şeklinde suya atıp içiyorum içimi zevkli:) gazoz içer gibi

Selam anneleeerr:) ben çok fenayım bugün bademciklerim yok ama oldukları yerler çok ağrıyor. Dün doktora söyledim pastil al dedi. Neyse şimdi adaçayı bal limon içtim akşamda ıhlamur içerim başka fikri olan varmı. Evde vermidon var ama sandoz onuda içebiliyomuyuzki. Buarada en tembel biziz galiba hala bizim sıpa bacaklarını açıpta cinsiyetini göstermiyor. 3dür gidiyoruz. Bakalım haftaya ayrıntılı ultrasona gircem nasipse orda bari görsem. Dahası millet 18. Haftada hissediyor benimki hala pıtpıt yapmadı bana. Eşime takılıyorum anne karnında dayak yiyen ilk bebek olcak diye:) asi bu galiba

canım gebelikte adaçayı önerilmiyor bilgin olsun. rahim kaslarında gevşeme yaptığı için erken doğuma sebep olabiliyo. dikkat et derim ıhalmuru tercih et.

bende yazim bende yazım:)

1 takım hastane çıkışı 10 lu
2 takım iç dış zıbın
1 takım alt üst zıbın
4 alt patikli pijama
2 takım tulum
6 tane çorap
3 tane komple çıtt çıtlı bady(0-3,3-6,6-9 aylık)
2 tane yarım kollu alttan çıt çıtlı bady
2 tane uzun kollu alttan çıtçıtlı bady
1 el örgsü battaniye
1 havlu battaniye
1 peluş battaniye
1 normal battaniye
3 lu alt açmaseti
1 pike takımı
2 tane emzik:))
1 banyo seti(havlu bornoz terlik)
örgü ceket pantol şapka patik
2 tane yelek

bukadar başka varmı hatırlamıyorumm parça parça alıp duruyorum

2 takım iç dış zıbın
1 takım alt üst zıbın
4 alt patikli pijama
2 takım tulum
6 tane çorap
1 el örgsü battaniye
1 havlu battaniye
1 peluş battaniye
1 normal battaniye
3 lu alt açmaseti
1 pike takımı
2 tane yelek

oh oh iyi günlerde kullanın inşallah benim sadece iki alt zıbın bir tulum birde ayakkabım var başkada bişeyim yok. Cinsiyeti belli olmayınca

2 takım iç dış zıbın
1 takım alt üst zıbın
4 alt patikli pijama
2 takım tulum
6 tane çorap
1 el örgsü battaniye
1 havlu battaniye
1 peluş battaniye
1 normal battaniye
3 lu alt açmaseti
1 pike takımı
2 tane yelek

oh oh iyi günlerde kullanın inşallah benim sadece iki alt zıbın bir tulum birde ayakkabım var başkada bişeyim yok. Cinsiyeti belli olmayınca böyle oluyor

oh oh iyi günlerde kullanın inşallah benim sadece iki alt zıbın bir tulum birde ayakkabım var başkada bişeyim yok. Cinsiyeti belli olmayınca

ay ayteşekkür ederizzzz teyzesi
cinsiyeti belli olsun duramazsın fıstıkk:))
hadi bakalım minik kuş göstersin kendini

Back
X