• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

daha almadım ki cnm baktım sadece:1: ama sağol seninkide iyi günlerde güle güle kullansın:16:

cnm ben de pazartesi günü gittim gezdim havuzlu hanı. harikaydı. ayyy hepsine içim gitti. ama hiçbir şey almadım. sadece fikir edindim araştırdım.
bem beğendim de orada kısmet diye biryer vardı orada idi. ama senin ki de iyiymiş. içinde battaniyesi de var mıydı?

aldıgımız yerin adını hatırlamıyorum ama -2. kattan aldım. battaniye de var içinde.

aldıgımız yerin adını hatırlamıyorum ama -2. kattan aldım. battaniye de var içinde.

sağol cnm. ben haziran gibi gidip alacağım allah izin verirse ama senin ikiz.sen iyi ki şimdiden almışsın.ben 2 kilo almama ve hiçbirşey almamama rağmen çok çabuk yoruldum. yarım satte bir ben oturacağım dedim.

slm kızlar gerçekten havuzluhan muthiş bi yer özellkle 3 lü takımlar çok uygun ve kaliteli ama beşik ve pusetler noktasında aynı şeyi söylemem bana diğer yerlere göre daha pahalı geldi bu arada ben son günlerde civilden çıkamıyorum hem çok uygun hemde çook güzel şeyler var şiddetle tavsiye ederim:34:

slm kızlar gerçekten havuzluhan muthiş bi yer özellkle 3 lü takımlar çok uygun ve kaliteli ama beşik ve pusetler noktasında aynı şeyi söylemem bana diğer yerlere göre daha pahalı geldi bu arada ben son günlerde civilden çıkamıyorum hem çok uygun hemde çook güzel şeyler var şiddetle tavsiye ederim:34:

bana yakın civil mağazası yok ama internetten baktım evet uçuk değil fiyatları:34:

kızlar ben geceleri hep bacaklarıma giren kramplarla uyanıyorum.var mı aynı şekilde olan??? baya canımı da acıtıyor yani. cimcikliyorum falan yok.zar zor geçiyor...

benim de kramp giriyordu gece uyurken.doktorum magnezyum hapı yazdı.magnezyum ve calsiyum eksikliğinden olabiliyormuş.

ooo eylül annelerı supersınızz...herkes bebısını hıssetmeye baslamıs.darısı bızım basımıza artık .. :) dört gözle beklıyorum o anı.yavas yavas bızde alısverıse basladık ama oyle hastane cıkısı , battanıye, alt açma falan...bebek arabası ve yatak işini sona bırakıcaz herhalde.ben zor kavustum bebegıme bı seylerı bastan almaktan korkuyorum.ama gezıp fıkır edınıyoruz.en azından ne alacagımız bellı olur da yaz sıcagında gezmek zorunda kalmam .
benım kafamı karıstıran konu su.....oda yapıcam.çünkü çok özenıyorum .yanı inşallahh....ama 1 yılda yanımdan ayırmayı dusunmuyorum.ılk zamanlar ıcın nasıl bı sey almalı.park yataklar cok hantal mesela ben ıstıyorum kı mutfakta ısımı yaparken , oturma odasındayken surukleyıp gotureyım ıstedıgım odaya.bunun ıcın kuçuk beşıkler ıyı ama onlarda derın degıl.kaç ay kullanılır kı.hareketlenmeye basladıgında arkanı bıle donemezsın Allah korusun.ne yapmalı bılemedım.

kraftın dony marka bir ürünü var.ilk aylar beşik büyüynce mama sandalyesi olarak kullanılabiliyor.benim çok hoşuma gitti.fiyatı biraz tuzlu yalnız

ooo eylül annelerı supersınızz...herkes bebısını hıssetmeye baslamıs.darısı bızım basımıza artık .. :) dört gözle beklıyorum o anı.yavas yavas bızde alısverıse basladık ama oyle hastane cıkısı , battanıye, alt açma falan...bebek arabası ve yatak işini sona bırakıcaz herhalde.ben zor kavustum bebegıme bı seylerı bastan almaktan korkuyorum.ama gezıp fıkır edınıyoruz.en azından ne alacagımız bellı olur da yaz sıcagında gezmek zorunda kalmam .
benım kafamı karıstıran konu su.....oda yapıcam.çünkü çok özenıyorum .yanı inşallahh....ama 1 yılda yanımdan ayırmayı dusunmuyorum.ılk zamanlar ıcın nasıl bı sey almalı.park yataklar cok hantal mesela ben ıstıyorum kı mutfakta ısımı yaparken , oturma odasındayken surukleyıp gotureyım ıstedıgım odaya.bunun ıcın kuçuk beşıkler ıyı ama onlarda derın degıl.kaç ay kullanılır kı.hareketlenmeye basladıgında arkanı bıle donemezsın Allah korusun.ne yapmalı bılemedım.

kraftın dony marka bir ürünü var.ilk aylar beşik büyüynce mama sandalyesi olarak kullanılabiliyor.benim çok hoşuma gitti.fiyatı biraz tuzlu yalnız

Augmentin 1000 mg bende ilk 3 ayımda orta kulak iltihabından dolayı kullanmak zorunda kalmıştım. Doktorum stres yapma, b tipi antibiyotikleri güvenle kullanabilirsin, sonuçta iltihabik drumlar anne içinde bebek içinde daha riskli ilaçtan dedi. Almnızı önerdilerse alın derim. Benim kadın doğum doktorum sorun yapmadan kullanabilirsin demişti.

herkese slm bugün hiç giremedim umarım herkes iyidir.bebişlere iyi bakıyorsunuz dimi kızlar sütleri içtikmi meyve sebze balık durumları nasıl:)oooofffof kilo almaya devam hadi bakalım.

slm arkadaşlar bn yeni üye oldm.bişi sorucam sizi dr ultrasonda yaklaşık kaç dk kadar muayene edio bnm dr m 5dkyı hiç geçmedi şimdiye kadar.çok merak ediorm..

merhabalar bende yeniyim. benim doktorum yaklaşık 15-20 dk muayene ediyo herşeyi söylüyo eli burada ayağı şurada şu anda hareket ediyo kafası göbeği pipisi:) herşeyi gösteriyo yani. ayrıca bu hamilelik takvimi nasıl oluyo ya sana sorayım dedim benim gibi yenisin diye. hani altta çıkıyo ya 21 haftalık fln diye açıklamalı fln. beni aydınlatırsan çoook sevinirim. şimdiden teşekkürler.

slm kızlar..
bugün doktor randevumuz var.Vakıf gurebada Banu hanıma gidiyorum.
Bu doktora muayene olan varmı yada vakıf gurebada doğum yapan varmı
nasıl bir hastane acaba??????:26:
yok valla orda doğuranı duymadım ben
devlet hast. mi orası?

kızlar ben geceleri hep bacaklarıma giren kramplarla uyanıyorum.var mı aynı şekilde olan??? baya canımı da acıtıyor yani. cimcikliyorum falan yok.zar zor geçiyor...
magnezyum alman gerekiyor o zaman bacağına mı giriyor krapm
ben sabahları gerinince oluyor

bana da doktor tetenoz aşısından falan bahsetmedi neden acaba,her doktor gerek duymuyor galiba
Bana dr değil de aile hekimliği yapalım dedi
gerek varmıki?Ben önceki hamil.de de yaptırmıştım
devamını getiremedim en az 3 doz takip edip yaptırmak gerekiyomuş

herkese merhaba, ilk kez bir şeyler yazıyorum burada. Hepimize sağlıklı bir hamilelik ve güzel bir doğum diliyorum. hastane çıkışlarında ve tulumlarda hangi markaları öneriyorsunuz?

Organik pamuklu olanları öneriyoooz
chicco,mothercare,idil bebe,albimini iyidir heralde:51:

selam arkadaşlar. yaa ben yeniyimbu aşağıda çıkan hamilelik takvimlerini nasıl ekliyorsunuz. şimdiden tşkler..

Bana dr değil de aile hekimliği yapalım dedi
gerek varmıki?Ben önceki hamil.de de yaptırmıştım
devamını getiremedim en az 3 doz takip edip yaptırmak gerekiyomuş

benim doktorum riskli gebelik uzmanı ve baya titiz birisi,eğer çok gerekli birşey olsaydı yaptırırdı diye düşünüyorum ama belki de daha söylememiştir,soracağım doktora

merhabalar bende yeniyim. benim doktorum yaklaşık 15-20 dk muayene ediyo herşeyi söylüyo eli burada ayağı şurada şu anda hareket ediyo kafası göbeği pipisi:) herşeyi gösteriyo yani. ayrıca bu hamilelik takvimi nasıl oluyo ya sana sorayım dedim benim gibi yenisin diye. hani altta çıkıyo ya 21 haftalık fln diye açıklamalı fln. beni aydınlatırsan çoook sevinirim. şimdiden teşekkürler.

slm cnm siteye üye olurken doldurduğun ankette kişisel bilgiler bölümünde bebeğinizin tahmini doğum tarihi yazıo oraya yazınca site otomatik eklio bildiğim kadarıyla..yeni girdim bnde bgn ewi dip köşe temizledim temizlik günüm de:)

Bizim yazılarılarımızın en altında hamielik günlüğü eklemek için tıklayın yazıyor. Oradan yapabilirsiniz

arkadaşlar ben çok sık idarara çıkmaya başladım sizde var mı böyle bir durum yarım saatte bir tuvaletteyim,benim gibi olan var mı

Back
X