• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

arkadaşlar ben çok sık idarara çıkmaya başladım sizde var mı böyle bir durum yarım saatte bir tuvaletteyim,benim gibi olan var mı

ben ilk zamanlar öyleydim şimdi o kadar deil bol su mu içiosun ondandır tatlım e tabi idrar az da olsa rahime baskı yaptığı için normal endişelenme ama sen yine de doktoruna bi sor isterssen..

400 doktor dahil fiyatı herhal. totalde o kadar verdim yani :)

eşimyelkenci oldugu için hoşuma gitti. şekerli de aynı konseptte yaptırmayı planlıyorum yelkenli içinde iki bebek :)
İyiymiş yaaa...600 -650 veririz diyorduk...Sevindim valla...

herkese merhaba, ilk kez bir şeyler yazıyorum burada. Hepimize sağlıklı bir hamilelik ve güzel bir doğum diliyorum. hastane çıkışlarında ve tulumlarda hangi markaları öneriyorsunuz?
hoşgeldin. Ben netten organik giyimi takip ediyorum. Bir sürü organik body ısmarladım , hastane çıkışını da sanıırm organik alacağım.

yatak odası için bir beşik alacaksı canım artık zevkine kalmış park yatak normal beşikte olaiblir, ama onları odalar arası gezdirmek nekadar mantıklı olutki yani bri mutfağa beşik nasıl götüreceksin:D
ben bebek arabasıını ana kucağıyla takım almayı düşünüyorum öyle olunca an akucağını kullanaiblirim sanrım onu yanında gezdirmek kolay olur tabiki benimkide bir fikir.
ana kucağı ben de düşünüyorum ama 6 ay için değer mi diyorum bazen. Acaba araba puseti evde iş görür mü?yoksa ana kucağının yerini tutmaz mı?

havuzlu handan 10 lu takımı 45 idi 40 a aldım. bebetto marka
iyiymiş bu da...pazarlık sen mi yapıyorsun onlar mı şu kadara olur diyorlar. Ben hiç beceremem pazarlık olayını da...

daha almadım ki cnm baktım sadece:1: ama sağol seninkide iyi günlerde güle güle kullansın:16:

cnm ben de pazartesi günü gittim gezdim havuzlu hanı. harikaydı. ayyy hepsine içim gitti. ama hiçbir şey almadım. sadece fikir edindim araştırdım.
bem beğendim de orada kısmet diye biryer vardı orada idi. ama senin ki de iyiymiş. içinde battaniyesi de var mıydı?
havuzlu han gerçekten çok makul bir yer...Ben de keyifle gezdim.
slm kızlar gerçekten havuzluhan muthiş bi yer özellkle 3 lü takımlar çok uygun ve kaliteli ama beşik ve pusetler noktasında aynı şeyi söylemem bana diğer yerlere göre daha pahalı geldi bu arada ben son günlerde civilden çıkamıyorum hem çok uygun hemde çook güzel şeyler var şiddetle tavsiye ederim:34:
çivili hiç duymamıştım. bakayım oraya da...
Slm kızlaaarrrrrrr
biz geldik.......
nasılsınız???
Bebişler nasııııııı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
biz iyiyiz siz nasılsınız bebetonla??

ben ilk zamanlar öyleydim şimdi o kadar deil bol su mu içiosun ondandır tatlım e tabi idrar az da olsa rahime baskı yaptığı için normal endişelenme ama sen yine de doktoruna bi sor isterssen..
sordum canım bakalım idrar tahlili yaptıralım dedi,daha 2 hafta önce yapılmıştı ama tekrar yaptıracağım ne olur ne olmaz
yarım saat ne ki??bazen 15 dk da bir. prostat başladı bu yaşta diye dalga geçiyorum. Ama ben günde 4 litre su içiyorum...

ben de çok su içiyorum ama son 3 gündür acayip arttı tuvalet olayı çilekten dolayı tedirgin oldum çok iyi yıkıyorum ama kum dökme falan olmasın da

kızlar daha erken ama doğumu nasıl düşünüyorsunuz normal mi sezeryan mı erken diorum ama göz açıp kapayıncaya geçio zaman ne zaman 5 ay oldu :)

daha 2 hafta önce idrar tahlili yapılmıştı hiçbişey yoktu doktoruma söyledim çok sık gidiyorum diye tekrar idrar tahlili istedi çok çilek yedim son zamanlarda kum falan dökmüyorumdur di mi:(

Yok yaaa tatlım boş yere vesvese yapma normal bence....
kum döksen yanman olur .yanma yok demiii??

İyiymiş yaaa...600 -650 veririz diyorduk...Sevindim valla...

hoşgeldin. Ben netten organik giyimi takip ediyorum. Bir sürü organik body ısmarladım , hastane çıkışını da sanıırm organik alacağım.

ana kucağı ben de düşünüyorum ama 6 ay için değer mi diyorum bazen. Acaba araba puseti evde iş görür mü?yoksa ana kucağının yerini tutmaz mı?

iyiymiş bu da...pazarlık sen mi yapıyorsun onlar mı şu kadara olur diyorlar. Ben hiç beceremem pazarlık olayını da...

havuzlu han gerçekten çok makul bir yer...Ben de keyifle gezdim.

çivili hiç duymamıştım. bakayım oraya da...

biz iyiyiz siz nasılsınız bebetonla??

iyiyiz teyzesiii
müzik dinliyrz bebişimleee
mozart:46::46::46::46::46::46:

yarım saat ne ki??bazen 15 dk da bir. prostat başladı bu yaşta diye dalga geçiyorum. Ama ben günde 4 litre su içiyorum...

bende baya bi su tüketimimi arttırdımmm
hatta bugün elimde 1lt su şisesiyle sınıfa girdimm,çocuklar gülmeye başladıı....ne oldu die sordummm
şişeyi gösterdilerrr
eeeeeeeee artık 2 kişiyiz yetmiyo dedimmmm:1::1::1:

Bana dr değil de aile hekimliği yapalım dedi
gerek varmıki?Ben önceki hamil.de de yaptırmıştım
devamını getiremedim en az 3 doz takip edip yaptırmak gerekiyomuş

benim doktorum riskli gebelik uzmanı ve baya titiz birisi,eğer çok gerekli birşey olsaydı yaptırırdı diye düşünüyorum ama belki de daha söylememiştir,soracağım doktora

merhaba canım. tetanoz aşısını genelde aile hekimliğinde yapıyorlar ve ordan haber veriyorlar. bu aşı doğumda seni ve özellikle de bebeğini korumak için yapılıyor sezeryan veya normal doğum sırasında steril olmayan bir müdahalede ya da yine aynı şekilde bebeğin kordonunu keserken steril olmayan bir müdahalede sen ve bebeğin tehlike altına giriyorsunuz. çok steril bir ortamda doğum yapacağınızdan emin bile olsanız bence aşıyı yaptırmanızda fayda var çünkü tetanozun tedavisi yok. önlem amaçlı yapılmalı ama yine de doktorun en doğru bilgiyi verecektir :34:

mericdemir alıntı yapamıyorum oyüzden böyle yazdım,ne yanmam var ne koku ne tuhaf bir akıntı sadece sürekli tuvalet ihtiyacı affedersin,yine geldi bak..heralde baskı yapıyor bizim miniş belki de pozisyon değiştirdi ondan oldu,ben yine de yaptırırım idrar tahlili yarın içim rahat etsin

bnde aksine normalden korkuyorm cnm ya ama bilmiyorum heran herşey olabilir.annem normal herzaman için ii dio anne sözü dinlemek lazım bi bildiği vardır:)

aynen cnm herşey olabilir. ama sanki normal doğum daha iyi gibi hemde doğal olanı o değil mi sanki. yaratılışımızda var doğurmak:)

mericdemir alıntı yapamıyorum oyüzden böyle yazdım,ne yanmam var ne koku ne tuhaf bir akıntı sadece sürekli tuvalet ihtiyacı affedersin,yine geldi bak..heralde baskı yapıyor bizim miniş belki de pozisyon değiştirdi ondan oldu,ben yine de yaptırırım idrar tahlili yarın içim rahat etsin

peki canım yaptırda için rahat etsinnnn......
üşütmemeyede dikkat et ,ayaklardan üşütüncede sık idrara çıkma oluyooo,,

sordum canım bakalım idrar tahlili yaptıralım dedi,daha 2 hafta önce yapılmıştı ama tekrar yaptıracağım ne olur ne olmaz

ben de çok su içiyorum ama son 3 gündür acayip arttı tuvalet olayı çilekten dolayı tedirgin oldum çok iyi yıkıyorum ama kum dökme falan olmasın da
valla günde yarım kilo çilek yiyorum. Önce 1 saat sirkeli suda bekletip sonra ovalaya ovalaya yıkıyorum. BEnim oğlanın en sevdiği şey çilek. Çıldırıyor çilek yiyince....

bende baya bi su tüketimimi arttırdımmm
hatta bugün elimde 1lt su şisesiyle sınıfa girdimm,çocuklar gülmeye başladıı....ne oldu die sordummm
şişeyi gösterdilerrr
eeeeeeeee artık 2 kişiyiz yetmiyo dedimmmm:1::1::1:

İyidir su içmek iyidir.. Bir zararı olmaz..Çatlakları azaltır dedi dr. Ayrıca indirect olarak amniyon suyunu arttırıyor. Çok su içince bebişe daha çok oksijen gidiyor daha çok oksijen gitmesi de amniyon sıvısını arttırıyor dedi en son gidişimde Dr.

Son düzenleme:
Oje sürmeye başladım ben artık. Ama tırnaklarım için asetonsuz oje çıkarıcı arıyorum. Kullanan var mı ve nereden alıyorsunuz? Bugün 3 eczaneye sordum bulamadım...

Back
X