tecrübeli annelere soryaım.
kıyafetler çok almayın çok almayın deniliyor da bu çok un ölçüsü ne acaba? kaç takım, var mıdır bunu kafa başına sayısı? :)
10-15 çıçıtlı badi aldım ben biraz abarttım, ama kurutma makineniz yoksa az değil, çok kirleniyor, ben 2 günde bir makine açıyorum ancak yetiyor. Kurutma makinesi olmayınca kurumasını falan beklemek dert olur. 8 battaniye aldım. 8-10 patikli altlı üstlü tulum 5 tulum. Soğuk havalar için kadife tulumlar çok iyi oluyor bu arada.
tentation ben de pijama giyecek mi bunlar diye sormuştum benimle dalga geçtiler ne pijaması onların gecesi gündüzü yokki 2 saate bir uyuyacaklar diye.... body bol al üstüne zıbın al ve yün hırka ördür kış için dediler. altına da patiklipantolon.. Benher 3 ay için, 7 tane body alıcam, 4 tane patikli don ve 3 zıbın diye düşündüm. Bir de hırka, yelek, yün şapka, patik..
hastane çıkışı bir tane 10 lu alıcam bir tane de hastaneden veriyorlar zaten....Dışarıda gezmeye giderken de giydirmeye süslü bodyler aldım .. Eklerim fotolarını..
eşofman hiç aklıma gelmemişti.
Bir sürü hediye gelecek baska bir şey alma dediler ısrarla...
Hediye getirenler pek bedenleri tutturamıyor söyliyim:) ama son aya bırakmakta fayda var bazı şeyleri, ucuz alın bir de marka almayın, hemen küçülüyor zaten.
ben daha baslamadım alışverişe. haziran da baslayacağım..Herşeyi soracağım sana tek tek almadan önce...
Sor canım, ben hep internetten yaptım, siteler konusunda da ürünler konusunda da baya tecrübem oldu:)