- 18 Mart 2010
- 2.481
- 117
- 688
kızlar ben belis markasını ilk defa duyuyorum..şimdi baktım ürünler güzel görünüyo ama lkalitesi nasıl acaba??? ank.da olmasınada çok sevindim ayrıca![]()
canım 2 kalitesi var mdf kaliteli suntaysa dada düşük laite oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben belis markasını ilk defa duyuyorum..şimdi baktım ürünler güzel görünüyo ama lkalitesi nasıl acaba??? ank.da olmasınada çok sevindim ayrıca![]()
canım 2 kalitesi var mdf kaliteli suntaysa dada düşük laite oluyor
günaydınn kızlaar, nasılsınız bakalım? sıcaklar çekilmemeye başladı, gece 50 kere uyanıyorum bne su içinde, napcaz daha başları yazın böyleyse sonradan cayır cayır yancaz heralde.
teşekkür ederim canım..fiyatlar biraz uçuk ama yinede gidip bakıcam..büyüyebilen beşik konusunda kararsızım hala![]()
saol canımm daha guzellerı sızlerın olsun ınss.. benımde pztsı gunu 2 dozum var bırıncıde 1 gun agrım olduu aama dayanılmıck gıbı deıldı
wala cnm bız burda donuozz zonguldak cok serınn 3 gundur gunessı gormedım sis var![]()
günaydın canım yaaa sorma başındayız daha yazın napıcaz bilmiyorum yanacaz heralde :)))
gunaydınn kızlarrr ve kuzucukları ben bugun kuzumu gormeye gıdıcem öglenn .. ayrıntılı ıcın burda devlet hastanesıne gonderıyolar gun alıosunn .. sacmalıgın bıtanesı dahaoda randevuyu ıstedıgı zamana verıyor baakalımm neolucak .. bebbegımmı gorucem cok mutluyumm
bakalım buyumusmu annesının melegıı ..
![]()
çok geçmiş olsun. kanal ben de taptırmıştım, çok zahmetli bi süreçgünaydın herkese..çok şükür ağrıyan dişimden bi süreliğine kurtuldum..kanal tedavisi yaptrıyorum..ne zormuş diş ağrısı hiç başıma gelmemişti..![]()
slm kızlar,
bugün doktor kontrolümüz vardı. kuzucum 21 cm , 280 gram olmuş.doktor herşey normal dedi çok şükür.
2 hafta sonra 2. düzey ultrosona giricem , 3lü testten hiç bahsetmedi bile. ben de istemiyorum zaten .
ay bugün minicik yeni doğan 2 bebek doktor kontrolüne gelmişlerdi. ana kucağına koymuşlardı doğumdan önce mutlaka alınması gerekenlerden biride o.
bugün aziz bebeden 10 lu hastane çıkışı ve bornoz seti aldım. doğsunda hayırlısıyla giysin inşallh. lcw dan da çıtçıtlı badiler ve 2 tane zzıbın aldım 2 li ürün olarak satılıyordu tanesi 10 liraya geldi.
bir ara pazara çıkıp bol bol çıtçıtlı bady , çorap ve ağız silme mndili alıcam. mağazalara bütçem dayanmaz valla.
merhaba günaydın. sana bikaç bişi sormak istiyorum doğum zamanımız aynı olduğu için. 2 li test yaptırdın mı. 3lü falan. bide ayrıntılı ultrason.. benim randevm 10 mayısta falan 2. tetanoz dan sonra. doktor 3 boyutlu ve 4 boyutludan bahsediodu geçen ki görüşmemeizde. bu boyutlu denilenler renkli ultrason denilen mi ya sana zahmet bana yaşadığın süreçten bahseder msiin lütfen !![]()
kızlar merhaba, belisin beşiklerinden bahsetmişiniz. Ben aldım bile oğlumun beşiğini, belisin mışıl serisi beşiğini aldım. alttan bir yatak daha çıkıyor ayrıca büyüyen beşik.
resminide hemen ekliyim size, çok kaliteli ürünleri ben öneririm. 1050 tl fiyatı
Eki Görüntüle 404497 Eki Görüntüle 404498
günaydın güzel anneler nasılsınız:))![]()
kızlar merhaba, belisin beşiklerinden bahsetmişiniz. Ben aldım bile oğlumun beşiğini, belisin mışıl serisi beşiğini aldım. alttan bir yatak daha çıkıyor ayrıca büyüyen beşik.
resminide hemen ekliyim size, çok kaliteli ürünleri ben öneririm. 1050 tl fiyatı
Eki Görüntüle 404497 Eki Görüntüle 404498
ağustosta en ağır dönemlerimiz olcak düşünsene, ya ben çok korkuyoruum:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ağustosta en ağır dönemlerimiz olcak düşünsene, ya ben çok korkuyoruum:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Herkes harıka seyler almıs...
Agız tadıyla mutlu gunlerde kullanmak kımet olsun ınsallah.
Ama bız daha mobılya ısıne gıremedık.
Benım ısrarımla alınan bı kac parca zıbın,hastane cıkısı.
Hem tup bebekle hamıle kaldım hem de 3. Ayım kanamayla gectı.
Herkes korkmakta haklı ama bende artık normal bı hamıle gıbı hıssetmek ıstıyorum.
ıcımdekı mucızenın mutluluguna varmak ıstıyorum.
Hep bı korku hep bı endıse......![]()
Herkes korkmakta haklı ama bende artık normal bı hamıle gıbı hıssetmek ıstıyorum.
canım hayırlı olsun kraftın hangi modeli bu?
Eki Görüntüle 404117 Eki Görüntüle 404119
karyolaları ikeadan almayı düşünüyoruz.
baktıgmız yerdeki bu dolaplar hoşuma gitti.
dolap bakmaya devam, kesin karar vermedik
iki parça dolap 600 e geliyor ama ötekinin tek dolabı 1500.
benim de öteki daha çok hoşuma gitmişti :)
çokk tatlıı :) güle güle kullansın kuzucuk