• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlar;

burda evin içi şu an 35 derece,ki daha sıcaklar gelmedi bile :34:

bi de hasta oldum,heralde klimalardan.
bi de fare temizliği.
bi de bebeğimi özledim.

hamileliğim başından beri şöyle bi durup bebeğimi düşünüp mutlu olamadım ya,hep bi şey çıkıyor,aslında sağlıklı bi hamilelik geçiriyorum çok şükür,ama işte ne biliyim biraz fazla mı duygusalım ne,daha bir çöp bile almadım,eşim de bebek mağazasına gidince kıyafet baktırmıyor hiç onları hallederiz gel diye çekiştiriyor beni,hamilelik çok sıkıcı gelmeye başladı :26: bir an önce türkiyeye gelsem de :34:

2lıyaptırdım cnm 3luyude allaha sukur bısı cıkmadı .. Bugun öglende ayrıntılı ıcın gıdıcemm.. Randevu alıcamm 2 doz asımda 7 mayıstaa ..ayrıntılı ultrason dooperde denılıo sanırım bebegın organlarını ıncelıyolar sonucuda bıhaftada verıomus burdakı hastane..

Cok gusel cnm ıı gunlerde kullanın ınss

gunaydın cnm ıyız sen nasılsın

çok teşekkür ederim canım.. Benm de aynen böyle bakalım inş ayrıntılıda bişi çıkmaz :21:

sunta canım bunalr şık ama ömrü az olur 2 kez monte edilmez taşınırken sökersen gider[/Q

haklısın fiyat olarak cazip bide şık olması eşimde takım almayalım sadece beşik alalım diyor bide komidin var 3 çekmeceli boşta kullanmıyorum onuda kullanırsın diyor nasıl olsa bizimle yatacak ayrı odaya gerek yok 1 yaşında alırız diyor kafam karışık ben oda istiyorum ama ne bilim kiracı olunca dedigin dogru aslında :(((

Eki Görüntüle 403989

işte kızlar bunu aldık 37o tl yatagı dahıl .. kuzumun odasına kurduk ıı gunlerde kullanırıızz ınss..:16::16::16::16:
çok güzel cnm güle güle kullanın güzel günlerde inşallah bol bol uyusun bebişin içinde
kızlar merhaba, belisin beşiklerinden bahsetmişiniz. Ben aldım bile oğlumun beşiğini, belisin mışıl serisi beşiğini aldım. alttan bir yatak daha çıkıyor ayrıca büyüyen beşik.
resminide hemen ekliyim size, çok kaliteli ürünleri ben öneririm. 1050 tl fiyatı
Eki Görüntüle 404497 Eki Görüntüle 404498

hayırlı olsun beşiğiniz beğendim kızımınkine baya benziyor bizimkide yavru yataklı iyiyki öyle yapmışım diyorum şimdi kardeş düşünenler ve ayrı oda yapamayacak olanlar için güzel bir çözüm kızım yavru yatakta yatıcak oğlum beşikte tabi uyku düzenine göre ilk 6 ay yanımdan ayırmam heralde emmeye sık kalkarsa falan ne biliyim işte kızım 9 ay kendi yatağında yatmadı bizim odada sesette yattı çok sık kalktığı için ama sonra yatağına alıştırmam çok zor oldu inşallah bu kez öyle olmaz

kızlar işinize karışmak gibi olmasın ama bence şifonyerle idare etmek çok zor mutlaka dollap olmalı şahsen kızım 1.5 yaşında 3 kapaklı dolaba sığamıyoruz yazlık kışlık küçülenler vs çekmece dolap yetmiyor vallahi şimdi bir düzenleme yapıp dolabı iki bebek için uygun hale getircez ve mevcut çekmeceleride paylaştıracağız insan her beğendiğini almak istiyor küçülenlerede kıyamıyor dolaplarda yer kalmıyor

Kızlar meraba benim canım çok sıkıldı. Aşı için sağlıkocağına gittim. Kalp atışlarını dinleyelim dedi. Bitirlü bulamadı. Sonra buldu ama bebek bayağa aşağıda dedi. Bide bebeğin kalp atışları bbiraz yüksek dedi. Bebeği strese sokmusun dedi. Varmı başına gelen. Neden olurki böyle. Üzülmeyim dedikçe daha çok canım sıkıldı.

inşlh :)

benim var zaten. onları kullanırım diyorum:)

hem de nasıl..

oy maşalah ne mutlu sana:)

hada inanma fallara mallar ya. içini ferah tut dualarını oku..

normal benece

güle güle kullanın

biz de bugün bebek arabası puset dolap baktık.
alacaklarımıza karar verdik çok şükür. önümüzdeki ay da onları alırız
Eki Görüntüle 404086

sedef bak bunu beğendik. peg perego ikiz bebek arabası. kolay katlanıyor, maclaren in modele göre daha hafif ve daha pratikmiş.
fiyatı da maclaren in yarı fiyatı nerdeyse. bunlar artıları
bizim arabaının bagajı küçük, katlanınca ötekine göre daha yer kaplıyor. bu da eksisi
bakalım ikisi arasında karar vercez, ama bu makul geldi bize

puset-ana kucağını da kraft. ağılrıgı hafif. kılıfları çıkıyor. fiyatı da 190 lira emsallerine göre. x2 alacağımız için bize makul geldi.

Bebek arabası güzel miş canım güle güle kullanın. Ben arkalı önlü mü yoksa yanyana mı almak konusunda kararsızım hala :(

merhaba kızlar.. kontrolden geliyorum.. bebeğim gayet iyi ama hemen yanında kocaman bir miyom var.. böyle birşeyle karşılaşan var mı? doktor erken doğum olabilir dedi.. çok korkuyoruuuum:26:

Son düzenleme:
kızlar size dr renkli dopler için gün verdimi ya yoksa bitek benmi giricem ayrıntılıyı olmuştuk da bu başka 21 mayısda girip bebeğpimizi görücez yüzünüde net görebiliyoruz bu arada :1:
bide benm kız şuan öyle hareket ediyoki canımı acıtıyo hiç böyle olmamıştı şaşırdım valla

merhaba kızlar.. kontrolden geliyorum.. bebeğim gayet iyi ama hemen yanında kocaman bir miyom var.. böyle birşeyle karşılaşan var mı? doktor erken doğum olabilir dedi.. çok korkuyoruuuum:26:

evet erken doğum olabiliyor bi arkadaşımızda öyle olmuştu yanlış bilmiyosam sezeryanla miyomuda alıyolar sana dr böyle bişey dedimi

Kızlar meraba benim canım çok sıkıldı. Aşı için sağlıkocağına gittim. Kalp atışlarını dinleyelim dedi. Bitirlü bulamadı. Sonra buldu ama bebek bayağa aşağıda dedi. Bide bebeğin kalp atışları bbiraz yüksek dedi. Bebeği strese sokmusun dedi. Varmı başına gelen. Neden olurki böyle. Üzülmeyim dedikçe daha çok canım sıkıldı.

neden bilmiyorum ama sağlık ocağı bana güvenli gelmiyo dr una git bence için rahatlıycaktır

kızlar hem hamilelik hemde doğum sonrası bebeğin gelişimini anlatan bildiğiniz bir kitap varmı?????

Back
X