Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar ayrıntılı ultrasona tam olarak kaçıncı haftada giriliyo...
merhaba arkadaşlar ayrıntılı ultrasona tam olarak kaçıncı haftada giriliyo...
iyi geceler kızlar :)
nasılsınız... yaaa bişey sorucam anneler gününde kayınvalideniz ve annenize ne almayı planlıyorsunuz
buyuduk teyzesıı nede olsa 6 ayımıza gırdık okadarcık oluversın demiioooyyyy maşallah size.anne bebek foto çelinmişlerde buraya koymuşlar.çok güzel görünüyor göbeğin.komşularım benim göbeğime baya büyük diyorlar ama maşallah seninkide kocaman olmuş
saol canımmm sızınkılerıde gormek ıstıyorummSelam kızlar bugün kasıklarımda ve belimde çok ağrı var afedersiniz ama makatıma da vuruyor sancı normaldir herhalde dimi:26:
Suksuk göbişin ne güzel olmuş![]()
benım 15 mayısa gun verdıler ozaman 23 haftalık olucam ınss gec kalmamısızdır18 ile 24 haftaları arasına bakılıyor ama en iyisi 20. haftada baktırmak demişti doktorum.
ıı gunlerde kullan cnm bende hastane cıkısı aldım ama 5 li ınce battanıye oluo ııcınde ole takımlardan almadım onu ayrı bıyerden aldımm .. 20 parca dedıklerınde ne var bende gereklı deıl aama sen bılırsın ben almıcamole alt ust takımlar aldım bıde.. emzık bakmadımm ılk dogdugunda lazım olurmu bılemedım gecen gun nuk un hava kaabarcıgı yutturmayann cam bıberonuna baaktım 22 tl dedı .. ondan alıcam ama dogumdan once alma dedı satan bayan .. bende kararsız kaldımGünaydın bebişler ve annişler nasılsınızz :)
Dün bebişime ilk defa bişeyler aldım :) Chicconun yeni doğan kauçuk emziğiyle biberonunu aldım tırnak makası felan :) Organik atlet takımı aldım. Hastene çıkışı alan var mı kaç takım almak lazım 20 parçalı tek takım alsak yeterli olur mu acep hatunlar deneyimli anneler bi cevap verin hele :)
idilbaby diye bir markanın 20 parçalı bir takımı çok hoşuma gitti de fiyatı biraz pahaı geldi onu alacam herhalde sadece :)
Bu arada hatunlar mothercare de her ayın 15 inde belirli sürpriz ürünlerde %50 ndirim oluyormuş haberiniz olsun :)
gecmıs olsun canımm .. dıs agrısı cok kotu bısey .. allah yardımcın olsunn .. ıns cabucak gecergünaydın herkese..ben bıktım bu diş ağrısından,bütün gece uyuyamadımşimdi de sandviç yemeye çalışıyorum ama ağrıdan ağzımı açamıyorum..ne zormuş kanal tedavisi..acaba bebek kalsiyum emdiği içinmi bu kadar sıkıntı çekiyorum
bebişim bana süpriz olmasaydı önce gidip dişimdeki sıkıntıyı halletcektim ama demekki hayırlısı böyleymiş..napalım
günaydııııııııııııın tatlı anneler
kızlar tum devlet hastanelerı bolemı bılmıyorum ama kontrole gıdıyorumm ultrasona bakmıo.. ssk hastanesıne gonderdı sadece elıme bı kagıt verdı( bebegımı 3 hafta oldu gostermıoo bı bakar ınsan hayret yanı ozelıne gıtsen bak nasıl ılgılenıoo uyuss
ssk hastanesıne gıttım 15 mayısa randevu verdı..ozaman 23 haftalık olucam gec deılmıı orasını dusunen hıc yok aklım almıo bazen ..sınırlenmıyım dıyorum ama delırtıolar ınsanı . ..bıde cocuk kardıolojı uzmanına gıdıcekmısım bebegın kalp atıslarını dınlıceklermıs oda ayın 15de .. onu sızden ıstedılermı bız 3 bayan gıttıkhepımızden ıstedıler.. bebegımı gorucem dıee bende 2 tane kocaman cıkolata yemıstım oynasın dıee kuzucumm pıtpıt oynadı ama gostermedıler offffffffffff moralım bozukk kuzumu goremedım aglıycam(((
kızlar iyi akşamlar.ben çok fenayım bel ağrısından kıpırdayamıyorum bile.iki gündür halı sildim.yolluklarım çok kirlenmişti.ama şimdide belimin ağrısndan ağlayacak durumdayım.bebeğime birşey olmamıştır dimi.içinizde varmı tamizlik yapan,halı silen
merhabalaar
size bir sorum olacak ilk 6 ay için kaçtane kısa ve külotlu çorap gerekiyor? sizler kaç tane alacaksınız?
bende şimdilik 2si havlu 7 tane kısa çorap, 1 tane de külotlu çorap var yetermi acaba merak ediyorum :44:
bende devlet hasatnesine gidiyorum canım, ne zaman gitsem bakıyolar. hatta gebe misin diye sorup her evet diyeni direk ultrasona alıyolar. söyleyince de mi bakmıyolar anlayamadım ki.
canım yaaa belki bu yorumumdan dolayı bana kızacaksın ama neden böyle ağır bir işe kalkışıyosun ki !!! böyle bir iş sonucunda bir yerlerinin ağrıması, yorulman , halsiz kalman oldukça muhtemel. valla ben bu durumu anlayamıyorum ya kusura bakma , benimde halılarım yolluklarım kirlenmişti, verdim halı yıkamacıya 30 tl ye yıkattım, herkes para vermek istemeyebilir tabi orası ayrı mevzu ama, inan şu anda halılarım pislikten görünmese kalkıp halı silmem, çünkü bunun bana ağrı vereceğini , beni yorucağını, ve direkt etkisi olmasada ben yorulunca bebeğiminde rahatsız olacağını tahmin edebiliyorum. Bunuda sadece sana değil, böyle ağır temizlik yapan tüm anne adaylarına söylüyorum. ne kendinize nede bebeğinize temizlik uğruna eziyet etmeyin...
benımde su anda 7 tane corapla bıtane kulotlu corabım var patıklı olanlardan alıcam bıde cokalmaya gerek yoktur 1o tane yetmezmı
valla cnm busene bısı alamaıcam onlar bana alsın bende anne adayıyım:)))onlara engusel hedıye toun verıcem ıns dha nolsun:iyi geceler kızlar :)
nasılsınız... yaaa bişey sorucam anneler gününde kayınvalideniz ve annenize ne almayı planlıyorsunuz
hımmm benım 25 mayısda randevum 25 haftalık oluo ozmn gecmıs olucak galıba benım..ben 3 mayısa almıştım randevuyu gecen bkım saat kactymıs dedım bı baktımkı kısırlık tedavısıne almısım randevuyu yaa:)))iyiki bakmısım koca karnımla kısırlık tedavısı ıcın gıdıp rezıl olacaktım:)))18 ile 24 haftaları arasına bakılıyor ama en iyisi 20. haftada baktırmak demişti doktorum.
günaydın herkese..ben bıktım bu diş ağrısından,bütün gece uyuyamadımşimdi de sandviç yemeye çalışıyorum ama ağrıdan ağzımı açamıyorum..ne zormuş kanal tedavisi..acaba bebek kalsiyum emdiği içinmi bu kadar sıkıntı çekiyorum
bebişim bana süpriz olmasaydı önce gidip dişimdeki sıkıntıyı halletcektim ama demekki hayırlısı böyleymiş..napalım
çok haklısın;benimde camlarım ve mutfak dolaplarım silinecek ama bi türlü içime sindirip yapamıyorum..halılarımıda 1 ay sonra falan yıkamaya vericem,Allah korusun bebeğe zarar geldikten sonra ah vah demenin bi anlamı yok,tabiki evde duramıyo insan,ister istemez ufak tefek işler yapılıyo ama bu denli yorucu işlere kalkışmamalıyız..bende 2gün önce kışlıkları boşaltıp yazlıkları koydum dolaba hemen belim ağrıdı..lütfen dikkat edelim annecikler
çok haklısın;benimde camlarım ve mutfak dolaplarım silinecek ama bi türlü içime sindirip yapamıyorum..halılarımıda 1 ay sonra falan yıkamaya vericem,Allah korusun bebeğe zarar geldikten sonra ah vah demenin bi anlamı yok,tabiki evde duramıyo insan,ister istemez ufak tefek işler yapılıyo ama bu denli yorucu işlere kalkışmamalıyız..bende 2gün önce kışlıkları boşaltıp yazlıkları koydum dolaba hemen belim ağrıdı..lütfen dikkat edelim annecikler