Ben evlenmeden öncesinden beri bir kızım olsun eylülde dogsun adı eylül olsun derdim.Babamız da Eylül ismini begendi.Onun için tartısmasız eylül benim kızım. Belki ikinci isim düşünebilirm.
eylül bizimde şıklarımız arasında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben evlenmeden öncesinden beri bir kızım olsun eylülde dogsun adı eylül olsun derdim.Babamız da Eylül ismini begendi.Onun için tartısmasız eylül benim kızım. Belki ikinci isim düşünebilirm.
ewt bende oyuzden sıcaklara kalmadan hazırlıklarımı tamamlamak ıstıyorum canımmasallah masallahartık göbüşler fora
hiçbir yere sıgdıramıyrum ben şimdiden. Sıcaklar da basladı..Şimdiden cok rahatsız edici.Bu yazı nasıl gecirecegiz bilmiyorum
![]()
cnm, ben LCW den 2 pantolon aldım, birde taytım var onlarla idare ediyorum şimdilik, evde olduğum için bana yetiyor ama çalışıyorsan zor tabi ...
bu kıyafet krizi benide çıldırtacak, kotlarımın biri bile olmuyor, hatta eskiden bol gelenler bile![]()
benım 15 mayısa gun verdıler ozaman 23 haftalık olucam ınss gec kalmamısızdır(
ıı gunlerde kullan cnm bende hastane cıkısı aldım ama 5 li ınce battanıye oluo ııcınde ole takımlardan almadım onu ayrı bıyerden aldımm .. 20 parca dedıklerınde ne var bende gereklı deıl aama sen bılırsın ben almıcamole alt ust takımlar aldım bıde.. emzık bakmadımm ılk dogdugunda lazım olurmu bılemedım gecen gun nuk un hava kaabarcıgı yutturmayann cam bıberonuna baaktım 22 tl dedı .. ondan alıcam ama dogumdan once alma dedı satan bayan .. bende kararsız kaldımbıde bornoz aldımm .. bıde kucucukk külotlu corapp
bence hastane cıkısı bı tane yeterlı ... bız anneler ne gorsek almak ıstıyoruzz o ayrı bı konu
![]()
umarım bebekc beni yanlış anlamaz ama ben böyle şeyler duyunca dayanamıyorum ya çok üzülüyorum , bende evde ufak tefek işler yapıyorum o kadarda elini eteğini çekmek doğru olmaz tabi ki ama cam silmek halı silmek falan öyle işlere hiç girmiyorum, belki ben 1 ay boyunca kanama yaşadığım için çok hassasım ama yinede her anne adayının dikkat etmesi gerekli diye düşünüyorum. sende bırak camları dolapları canım, eğer çağırabiliyorsan bir temizlikçi kadın çağırır ona yaptırırsın. Benimde eşim öğretmen , maddi olarak parlak durumda değiliz yani ama ayda bir kadın çağırıp en ağır işlerimide ona yaptırıyorum, kadına verecek paramız yoksada ya eşim yapıyor, yada kadın çağırana kadar kalıyor öyleevim 10. katta camlarımı eve gelenler haricinde kimse göremez zaten
![]()
bu alışveriş olaylarını şimdilik takip ediyorum ben sadecebirazda benim bebiş şanslı, ablamın oğlu var 5 yaşında ona yeni oda takımı aldılar, eskiside taş gibi duruyordu bize verdiler, daha kurmadık ama evin boş bir yerinde kurulmayı bekliyor, ayrıca mama sandalyesini, kendi odamıza koymak için park yatağınıda verdiler
geriye arabası kaldı, onuda annemler alacak hediye olarak. üst baş kıyafet işlerinide temmuz gibi havuzlu hana gidip tek seferde halletmeyi düşünüyorum
![]()
Eki Görüntüle 405571
bunun pembesınden 3 tane aldım .:))
Eki Görüntüle 405572
Eki Görüntüle 405573
patıklı dedıgım bu gıbıler cnmm
ne güzelmiş :) ekonomik bebek senin ki de:)
benimkiler zaten daha dogmadan bi arabalık masrafa yaptırdılar :) şimdi de çifter çifter alıyorum her şeyi :)) çevremizde de öle yakın kimse yok bişilerini alabileceğim :)
accık büyüsünler selpak neyin sattırcam onlara, masraflarını çıkarsınlar
şaka bi yana, sağlıklı olsunlar, hayırlı olsunlar.
analı babalı büyüsünler
selam kızlargöğsünden süt gelen var mı
![]()
ortalıgı indirip kaldıranların enerjisine hayret ediyorum. dediğim gibi. değil dolap içi silmek bulaşık mak boşaltmak bile bana agır iş. çamaşırları eşim balkona taşıyor da anca çamaşılıga asıyorum. ipe asılacaklara dokunmuyorum bile. eger biraz fazla yaparsam belim filan çok ağrıyor
sonradan eyvah para etmez
canım senin göbiş yayvan gibi sanki değil mi ? benim ki sipsivri , bide sürekli yukarı doğru çıkıyor yakında ağzıma girecek sanırsam![]()
hamile dediğin göbüşlü olur :)) benimde göbek deliğim artık düzleşti. dışarıda gezerken bayanlar gülümseyerek karnıma bakıyor bende gülüyorum göbeğimle mutluyumm.
günaydın,
ben 21. haftada hissetmeye başladım. Şimdi hiç durmuyorlar sende bir hafta sonra hissedersin bence :)
kızlar merhaba,
ben kızıma zeynep duru, oğlumada furkan yiğit ismini koymayı düşünüyorum ama sizce nasıl?
ahhh canım benim ben yazlıklarımı hiç cıkartmadım olmaz çünkü biliyorum çok komik koca dolap boş herşey hurçların içinde bende lcw den pantolon aldım birkaçtane tişöt sıkma kendini
ne güzelmiş :) ekonomik bebek senin ki de:)
benimkiler zaten daha dogmadan bi arabalık masrafa yaptırdılar :) şimdi de çifter çifter alıyorum her şeyi :)) çevremizde de öle yakın kimse yok bişilerini alabileceğim :)
accık büyüsünler selpak neyin sattırcam onlara, masraflarını çıkarsınlar
şaka bi yana, sağlıklı olsunlar, hayırlı olsunlar.
analı babalı büyüsünler
bızde esımle oyle dalga gecıyoruz canım..tedavı parasıydı falan derken normal yolla bebek sahıbı olanların dogurana kadar harcadıgından fazlasını hamıle kalana kadar harcadık.erkek olursa sanayıye verırız kız olursa cıcek atar dıyoduk.şimdide ıhtıyacları var.dun esım elıne market dergıı almıs bı paket su kadar , gunde su kadar batıra dıye hesap yapıyo .saka bı yana aylık sadece 150 tl bez masrafı..kimsenınde bıze faydası olmadı tabı ,olmayacakta...ama dedıgın h-gıbı aglıkla gelsınlerde gerıının cozumu bulunur.
meraba kızlar biz bugün doktora gittik ama hiç bişe anlamadım ben bu seferden özele gidiyodum ben doktor en az 15 dk ultrasyonda bakıp gördüklerini tek tek anlatıyodu bende artık herşey normal özele gerek yok die bi devlet hastanesine gidim dedim ama doktor kebdisi ultrasyona baktı baktı en son bana herşey yolunda dedi göremedim bile kızımı ben :2: yine kendi doktoruma devam etcem galiba baştan beri devlet hastanesine giden varmı![]()
ewet yaaa şu anki hazırlıklar çok masraflı olmaya başladı bide ben nette gördükçe aldım crazy baby önce morhipoda sonrada markafonide indirimdeydi bir sürü şey almışım iki alışverişin toplamı 300 lirayı bulmuş oda 10 lu takım çıtçıtlı badiler zıbın takımları falan :26: fazlamı abarttım ama fiyatları çok iidi dayanamadım 5.50 ye uzun kollu badiler aldım![]()