• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba arkadaşlar
son bir haftadır geceleri hiç uyuyamıyorum.wc çok sık çıkıyordum ilk günden beri. ama uyku problemim yeni başladı. birde ayaklarımı ateş basıyor gidip soğuk suyla yıkıyorum banamısın demiyor. gece 2 de uyanıyorsam sabah 6 ya kadar uyuyamıyorum. sonra uyuduğumdada sabaha karşı hangi tarafa yatarsam o kalçama kramp giriyor. sizlere böyle şeyler oluyor mu ? 19. haftadayım bebeğin kıpırdaması gün günü tutmuyor normal mi ?
normal cnmm hergunn bır olmuyo..ayaklarıma ates basması hamılelıgım basında cok oldu sımdılerdepek yok .. kramp gırmesı magnezyum eksıklgıınden oluyor.. dr danıs magnezyum yazsın sana..
250 miiiiii? neredeyse bir beşik kadar:25: civilde 30 tlye var.. belki de tükenmiştir.. bunun kadar olmasa da güzel bişey..

ewt cnm pahalı bıraz ama cok cici cıvıle bakmadım bakıcam.. ama bu kendınden sallanıoo bıde muzıklı uzaktan kumandalı :))

o kramplardan bende de var ve hemen hemen şikayetler de aynı... demek ki normal bi şeyy ama rahat bi uyku pozisyonu bulamıyorum bitürlüüüüüü

kızlar ben bugün çok mutluyum büyükanne oldum :)
kedim yavruladı bi görseniz o kadar şekerki:32::32:
Senden önce bak doğurmuş koymuş kenara maşallah:nazar:
resimlerini koysaydııın biz de teyzeleri oluyoruz yane sonuçtaaaa:9:

iyi geceler kızlar :)

nasılsınız... yaaa bişey sorucam anneler gününde kayınvalideniz ve annenize ne almayı planlıyorsunuz
Ben geçen hafta bursaya gitmiştim canım
garip anacıım hiç bişey beklemez ama kayınvalidem resmen sorar,bekler
ipek fular aldım her ikisinide annem sormaz bile,nasıl falan diye zaten Adana da veremiycem
ben kısmet olursa arnisa koyucam kızımın adını

arnisa ne markasıydı?
o arnika mıydı ya:26:
adıyla yaşasın kulağa hoş geliyor bu isim...

Kızlar amma kaynatmışsınız haa
kimse çalışmıyomu yaa?ben şu anda okuldayım dersim boş:49:

ben artık çok yoruluyorum, tahammul de azaldı bir çok şeye.
tatil olsun, sürekli yatayım. :59:

çalıştığım için ancak yorumları okuyabiliyorum. okullar kapansın bak ne muhabbetler edicem :52: ama siz süpersiniz ya sürekli bi araştırma halindesiniz suksuk senin park yatağına bayıldım tam bnm hayal ettğim renk ve desenlerde.. bakim bn öle bulabilcek miyim...salıncak ta süper ama biraz pahalı sanki çünkü çabucak büyücekler...:49:

o kramplardan bende de var ve hemen hemen şikayetler de aynı... demek ki normal bi şeyy ama rahat bi uyku pozisyonu bulamıyorum bitürlüüüüüü

ben sola yatıp bacak araama yastık koyuyorum cok rahat oluyor uyurken bazen yastıgım kayboluoo :)) tavsıye ederımm
ben artık çok yoruluyorum, tahammul de azaldı bir çok şeye.
tatil olsun, sürekli yatayım. :59:

ben temızlık yapmadan ıkı gun onceden dusunmeye baslıyorumm.. eskısı gıbı deılım dıyorum esıme gülüoo gecıcek gecıcek dıoo bende sımdıden boleysem sonra neolucak dıyorum :18::18:kuzucumm sag salımm olsundaa herseye razıyım benn ..annelıkte bole bısey demekkı :5::5:

ahhhhh işte bu peşpeşe kıpırtılar... yavrum benm prensesm dün gecede böyleydi ... Allahım ne güzel biduygu ya isteyen herkes yaşasın inşş :21:

erkek ismi bulmak zor dimi:)))))
inş. güzel isimler buluruz bebişlerimize

ilk 4 ay biz bebeğimizi kız bildik. doktorumuz kıza benziyor demişti. kız olursa ben miray istiyordum.
erkek olursa eşim karar verecek. furkan ismini beğeniyor ama kararsızım. ağır bir isim mi diye hocalara sormak gerek diye düşünüyorum.

evet yaaa, kızlara daha çok , daha cici kıyafetlerr, daha şirin isimler.... oğluşların her işi daha zor :1:
aman sağlıklı olsunlarda daha zamanımız var elbet bulunur bir isim, belki Kayra olabilir diye düşünüyorum ben :44:

bende oğluma murat isminin yanına kayra düşünüyorum nasıl olur acaba :50: çok hoş manasıda güzel bi isim bence

Eki Görüntüle 405717

kızlar bole bısı almak ıstıyorumm sallanıyoda ama 11 kgya kadar kullanılıomus.. kac aylıkken 11 kg oluo bebekler acabaa .. bı ıkı ay kullanıcaksam almaya degmezz..
bence kilo olayına fazla takılma kızım 1.5 yaşında 12 kilo ama bu salıncağa binmekten hoşlanmaz heralde ona göre ufak kalır yani kilo seçimini etkilemesin diye söylüyorum cnm en fazla 3 ay kullanırsın sanırım çünkü 4 5 aylıkken mümkün değil orda otutturamazsın bebişi haraketleniyorlar çırpınıp dönmeye çalışıyorlar tehlikeli oluyor
ben kraftın pr oo1 modelını aldım haftasonu evde kurduk
paylastım ama gormedın demekkı bıkezde senın ııcn paylaasıyımm
Eki Görüntüle 405693

cnm bebişlere aldıklarımız burda arada kaynıyor diğer topice eklerseniz herkez rahatça bulabilir bakınca:)http://http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/523479-2012-eylul-anneleri-bebislerimize-neler-aldik-hadi-paylasalim.html

çalıştığım için ancak yorumları okuyabiliyorum. okullar kapansın bak ne muhabbetler edicem :52: ama siz süpersiniz ya sürekli bi araştırma halindesiniz suksuk senin park yatağına bayıldım tam bnm hayal ettğim renk ve desenlerde.. bakim bn öle bulabilcek miyim...salıncak ta süper ama biraz pahalı sanki çünkü çabucak büyücekler...:49:

Senden önce bak doğurmuş koymuş kenara maşallah:nazar:
resimlerini koysaydııın biz de teyzeleri oluyoruz yane sonuçtaaaa:9:

Ben geçen hafta bursaya gitmiştim canım
garip anacıım hiç bişey beklemez ama kayınvalidem resmen sorar,bekler
ipek fular aldım her ikisinide annem sormaz bile,nasıl falan diye zaten Adana da veremiycem

arnisa ne markasıydı?
o arnika mıydı ya:26:
adıyla yaşasın kulağa hoş geliyor bu isim...

Kızlar amma kaynatmışsınız haa
kimse çalışmıyomu yaa?ben şu anda okuldayım dersim boş:49:

ben de okuldan kaçak-göçek giriyorum. sıra altında çizgi roman okuyan veletler gibiyim :)

kızlar bugün tetanozumuzu da olduk hayırlısıyla ama 2 doktorumdan da kilo konusunda uyarı aldım.. 53-54 ile hamile kaldım 58 kg . 21+1 günlüğüm moralim bozuldu tabak tabak masum bildiğim yeşil erik ekstra kilo almama sebep oldu bir de akşam geç yemem ...bundan sonra çook dikkat etmeliymişim... siz de durumlar nasıl kızlar ... canım sıkıldı ...

bide kızlar bişey sorucam benim çok akıntım ve kaşıntım oluyo bende travozol krem kullanıyorum ama hiç faydası yok gibi hiç doktoruna danışan varmı bu konuda benimki ped pamuk vs. kullanma dedi :49:

bide kızlar bişey sorucam benim çok akıntım ve kaşıntım oluyo bende travozol krem kullanıyorum ama hiç faydası yok gibi hiç doktoruna danışan varmı bu konuda benimki ped pamuk vs. kullanma dedi :49:

evet akıntım var ama normal düzeyde sık sık iç çamaşırı değiştiriyorum..çözüm olarak ped yok..

kızlar bugün tetanozumuzu da olduk hayırlısıyla ama 2 doktorumdan da kilo konusunda uyarı aldım.. 53-54 ile hamile kaldım 58 kg . 21+1 günlüğüm moralim bozuldu tabak tabak masum bildiğim yeşil erik ekstra kilo almama sebep oldu bir de akşam geç yemem ...bundan sonra çook dikkat etmeliymişim... siz de durumlar nasıl kızlar ... canım sıkıldı ...

canım ben 49 ile hamile kaldım ikinci ayda 48 e düştüm.şimdi 56 kiloyum yani 8 kilo almış oluyorumve 22.haftamdayım ama bana doktor sen istediğin kadar ye iç dedi hamileliğimin başında.aman ben takmıyorum kilolarımı hatta kilo almak hoşuma gidiyor:)

canım bir ara bendede oldu.yeşil bi akıntı vardı.önce fitil verdi.azaldı ama tam geçmedi.bu defa vajinal krem verdi.3 gün kullandım çok şükür hiçbirşey kalmadı.birde ben ped veya pamuk hiçbirşey kullanmıyorum ped kullanırsam kaşıntı oluyor.doktorum pamuklu iççamaşırı giy naylon olmasın dedi.ona dikkat et.

Back
X