• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet bende çok sinirlendim telefonda dahada kırıcı olmamak için 'anne ben nasılsınız diye aramıştım neyse görüşürüz ''deyip kapattım ve hemen ağlamaya başladım sonra aklıma bebeğim geldi dedim oda etkileniyor ya birşey olursa hemen kafamı dağıtmaya çalıştım.

bende hep kendimden çok sevdiklerimi düşünürüm aman kırılmasınlar üzülmesinler eşimde öyle mesela hherkes bizi idare edeceğine biz onları idare ediyoruz kimse üzülmesin diye ama hem bizi üzüyolar hem kendilerini farkında değiller belkide..

canım takma fazla kafana.. annende yanlış anlamadıysam kardeşinle aranız ii olsun diye öyle demiş. sen kafanda hafta sonu giderim görürüm demişsin ararım diye düşünmüşsün ama annen nerden bilsin bu düşünceleri :1: biliyomusun annemle bizde birbirimizle böyle nedenlerden tartışıyoz bazen.. şimdi için rahat değildir senin... üzme kendini. hem bak annem sürekli benle dertleşir diyosun aynen benimkide öyle.. kızları illa çok yakın görüyolar kendilerine gönülleri ferahlıyo bizle konuşunca :) şimdi içini bişey kemiriyodur ama hele bidaha konuş annenle bak nasıl düzelcek işler.. bende hep öyle oluyo yani :D anne bu sonuçta.. hiç darılırmı kuzuya :34: :34:

sağol canım desteğin için.ara demeklede doğruyu söylüyorsun ama ben aramak istemiyorum çok kırıldım.o beni arayanakadar aramayı düşünmüyorum bu defa.

Ben de 64 ile başladım ilk aylarda çok almadım ama 18. haftada birden 1 kilo aldım,19. haftada 1,200 aldım.Doktor hızlı almışsın dikkat et dedi ama dinlemedim daha doğrusu dinleyemedim,aklım fikrim yemekteydi.Şekerden şüphelendi yüklemeyi erken yaptık maalesef şekerim varmış.Şimdi 1600 kalorilik diyet yapyorum ama Bir de bana sorun açlıktan ölüyorum desem abartmış olmam ağlıyorum resmen

AAA bak bir de bu var... diyet listeni doktor mu verdi canım ... doktorlar ondan dikkat etmemizi söylüyorlar çünkü kilo bebek için riskli..

eşle olunca hemen barışılıyor nazında geçiyor birazda ağlayıp içini boşaltınca rahatlıyorsun.ama benim annem çok alıngan birde hemen küsme huyu var.zoruma giden ben hep el üstünde tutmaya çalışıyorum neolursa olsun kırmamaya çalışıyorum.benim en ufak birşeyimde bana küsüyor.ama oğulları neler neler yapıyor onlara hiç küsmüyor olsun evladım diyorya bu zaten yıllardır beni doldurdu.şimdide hamilelik durumum iyice alınıyorum bu duruma.insan hamileyken daha çok ihtiyacı oluyor annesine.ama bizim yaşadığımıza bakın.

Canım benim kıyamam baen büyükler küçük, küçükler büyük oluyorrr.
Haklısınn şimdiye kadarr sen alttan almışssın artık alttan alınmaya ihtiyacın var seni çok iyi anlıyorum.
Ama böyle üzerek kendini bebişinide etkiliyorsunnnnnn, mümkün olduğu kadar sorundan uzak durmaya çalışş, maalesef insnalar değişmiyor huylu huyundan vazgeçmiyorr en güzelii gereksiz konularıı kapatmak açmamak.
Tamam deyip geçççç bildiğini oku:DDD
üüzülmeee annesii bebişini üzme bak sende anne olacaksın bunlar bizler için tecrübeeeeeee bizlerrrr daha farklı ebeveynler olalım inş. Büyüklerin yaptığı hataları bizler yapmayalım.

bende hep kendimden çok sevdiklerimi düşünürüm aman kırılmasınlar üzülmesinler eşimde öyle mesela hherkes bizi idare edeceğine biz onları idare ediyoruz kimse üzülmesin diye ama hem bizi üzüyolar hem kendilerini farkında değiller belkide..

aynen aman kimseyi kırmayım diye elimden geleni yaparım buda karşımdaki kişide alışkanlık yapıyor yüklendikçe yükleniyor.birde alışıyorlarya bizim hep iyi halimize en ufak bi sesimizi yükseltmemizde bile çıldırıyorlar.eşimde benim gibi.aman kimyeyi kırmayalım aman herkesin kötü gününde yanlarında olalım diyoruz.sonra millet kötü gün geçip iyi güne gelince biz arkada oluyoruz.yeter ya

Canım benim kıyamam baen büyükler küçük, küçükler büyük oluyorrr.
Haklısınn şimdiye kadarr sen alttan almışssın artık alttan alınmaya ihtiyacın var seni çok iyi anlıyorum.
Ama böyle üzerek kendini bebişinide etkiliyorsunnnnnn, mümkün olduğu kadar sorundan uzak durmaya çalışş, maalesef insnalar değişmiyor huylu huyundan vazgeçmiyorr en güzelii gereksiz konularıı kapatmak açmamak.
Tamam deyip geçççç bildiğini oku:DDD
üüzülmeee annesii bebişini üzme bak sende anne olacaksın bunlar bizler için tecrübeeeeeee bizlerrrr daha farklı ebeveynler olalım inş. Büyüklerin yaptığı hataları bizler yapmayalım.

haklısın canım bebeklerimizi üzmeye hakkımız yok.biraz dışarı çıkıp hava alsam iyi olacak eşime yansıtmak istemiyorum bu ailevi sorunlarımı.

Eki Görüntüle 405833

işte kızlar göbeğim,kızım ve ben :9::49::52::33:
:nazar::nazar:MAŞALLH SİZE ÇOK ŞEKERSİNİZ
hamilelikten dolayı ınsan hem asabı hemde alıngan oluo bende ole oluyrm cok sınırlnyrm bazen...ama ara gönlünü al annenın ıcıne dert olur sonra benım ole oluo

hal hatır sormak için annemi aradım onuştuk tam telefonu kapatıcam annem ''kızım birşey söylicem''dedi.kardeşimin oğlunun gözünde çıban gibi birşey çıkmıştı ameliyat oldu.annemle görüşüyorum haberini alıyorum.kardeşimi aramak aklıma gelmedi çünkü kardeşimle eşi ayrılmak üzereler davaları devam ediyor.kardeşim zaten annemlerle yaşıyor gelinde kendi evinde yaşıyor.mahkeme sonuçlanana kadar çocuğun velayeti gelinde olduğu için çocuk onda kalıyor.ve en son hastanede de kardeşimle gelin tartışmışlar.cuma günü çocuk annemlere gelecek hafta sonu orda kalıyor.o yüzden cuma günü gider görürüm diye düşünüyordum.neyse annem telefonda işte kardeşin senin haberinin olup olmadığını soruyor bizde haberi yok dedik.istersen bi ara geçmiş olsun de dedi.bende neden yalan söylediniz gerçeği söyleseydiniz dedim.hatalı oldum annem hemen alında ben bidaha aranıza girmicemde neyapıyorsanız yapında.offffff ya sıkıldım.birde annemin iki oğlu iki gelini var.sorunları hiçbitmiyor.annemde her sorunda beni arıyor yok şu gelin bana böyle davrandı yok kardeşin bana bunu dedi ağlar sıklar bende ağlarım kıyamam anneme ve yapılanlar zoruma gider.bi bakarım ertesini balla kaymak olmuşlar.anne hani böyleydi dediğimde onlar benim oğullarım sen karışma der çıkar.ama yıllardır böyle bende doldum sanırım artık.

CANIM UZULME BEBISTE ETKILENIO BIZIM NAZMIZ NASIL ANNLEREMIZE GECIOSA ONLARDA BIZE NAZLANIOLAR DÜZELİR İNŞ.ARANIZ

sağol canım desteğin için.ara demeklede doğruyu söylüyorsun ama ben aramak istemiyorum çok kırıldım.o beni arayanakadar aramayı düşünmüyorum bu defa.

önemli değil canım biraz fazla kırılmışsın sen.. ama yarına falan geçer gerginliğin.. merak etme ana kız arasında illa oluyo böyle şeyler sen birazda dolmuşsunda o yüzden.. hangimiz yaşamıyoruzki.. sıkma canını bebişi düşün :)

aynen aman kimseyi kırmayım diye elimden geleni yaparım buda karşımdaki kişide alışkanlık yapıyor yüklendikçe yükleniyor.birde alışıyorlarya bizim hep iyi halimize en ufak bi sesimizi yükseltmemizde bile çıldırıyorlar.eşimde benim gibi.aman kimyeyi kırmayalım aman herkesin kötü gününde yanlarında olalım diyoruz.sonra millet kötü gün geçip iyi güne gelince biz arkada oluyoruz.yeter ya

aynen valla kesinlikle alışıyorlar alttan almamıza yüklendikçe yükleniyorlar sonra olan bize oluyo hayır normal zamanda tamamda bari bizi şu haldeyken alttan alın kırmayın dimi yaa 9 ay bari mutlu olalım desteklerini hissedelim ama neyse inşallah biz bunları yaşıyoruz ve çocuklarımıza böyle davranmayacağız anne baba olarak biz alttan alacağız. benim babaannem çok anlayışlıdır eşim dün diyoki babaanneni arayacağım diyo annene söylesin böyle konuşmasın artık seninle diyo e kendiside kırmamak için ağzını açamayınca topu en büyüğe atıyo..

bence kilo olayına fazla takılma kızım 1.5 yaşında 12 kilo ama bu salıncağa binmekten hoşlanmaz heralde ona göre ufak kalır yani kilo seçimini etkilemesin diye söylüyorum cnm en fazla 3 ay kullanırsın sanırım çünkü 4 5 aylıkken mümkün değil orda otutturamazsın bebişi haraketleniyorlar çırpınıp dönmeye çalışıyorlar tehlikeli oluyor

cnm bebişlere aldıklarımız burda arada kaynıyor diğer topice eklerseniz herkez rahatça bulabilir bakınca:)http://http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/523479-2012-eylul-anneleri-bebislerimize-neler-aldik-hadi-paylasalim.html

bence de buaray aldığımız cicileri eklersek daha çabuk ulaşılır :)

:))))
ben diyetisyene gitmeyi planlamaya başladım yaaa

eşimde diyo iyice şiştin sen diye kardeşim fln başladılar çok kilo aldın demeye bende inat ettim oğlum doğsun göreceksiniz diyorum ne planlar var aklımda yaa sorma gitsin. mesela çok yemek değil bol su içmek anne sütünü arttırıyo ve haliyle emzirirken çok kalori harcandığı için çabuk kilo veriliyo ama bunu herkes özellikle büyükler yanlış biliyo hadi kızım şunu ye aa bak bişey yemiyosun sütün azalacak fln filan sonrada diyolar ki ayyy bu doğumda alınan kilolar verilmiyo siz süt yapacak diye yiyin yedirtin sonrada niye gitmiyo bu kilolar e gitmez tabi normal yaanii..

haklısın canım bebeklerimizi üzmeye hakkımız yok.biraz dışarı çıkıp hava alsam iyi olacak eşime yansıtmak istemiyorum bu ailevi sorunlarımı.

evet dolaş biraz canım ii gelecektir.
Eşine yansıtmamak konusunda kesinlikle haklsın beylerrr unutmuyorrrrr ilerdebir gün kullanıyorlardaaa aman koz vermeyelim:D

eşimde diyo iyice şiştin sen diye kardeşim fln başladılar çok kilo aldın demeye bende inat ettim oğlum doğsun göreceksiniz diyorum ne planlar var aklımda yaa sorma gitsin. mesela çok yemek değil bol su içmek anne sütünü arttırıyo ve haliyle emzirirken çok kalori harcandığı için çabuk kilo veriliyo ama bunu herkes özellikle büyükler yanlış biliyo hadi kızım şunu ye aa bak bişey yemiyosun sütün azalacak fln filan sonrada diyolar ki ayyy bu doğumda alınan kilolar verilmiyo siz süt yapacak diye yiyin yedirtin sonrada niye gitmiyo bu kilolar e gitmez tabi normal yaanii..

aay beni özellikleee uyarıyorlarrrrr sakın doğumdan sonra abartmaaa hamilelikte alınmayan kilolar ozaman alınıyor diyee sütolsun diyeee abartmamak lazımmış.
Kesinlikleeeeee aklındna geçenleri uyugulaaa canım.
Banada bugün büyümüşssün artık diyorlar:DDDD kiki hoşma gitmiyor değl ama birazz fazlamı aldım ne yaaa:(

aay beni özellikleee uyarıyorlarrrrr sakın doğumdan sonra abartmaaa hamilelikte alınmayan kilolar ozaman alınıyor diyee sütolsun diyeee abartmamak lazımmış.
Kesinlikleeeeee aklındna geçenleri uyugulaaa canım.
Banada bugün büyümüşssün artık diyorlar:DDDD kiki hoşma gitmiyor değl ama birazz fazlamı aldım ne yaaa:(

şimdi alınan kiloları konuşyoruz İNNNŞALLLAAAAHHHH aylar sonra nasıl gittiğini anlamadığımız kiloları konuşuruz:))) dün babaannem söyledi komşusunun kızı doğum yaptığında çok çok az yemek yemiş boool boool su içmiş hatta kızmışlar işte çocuk beslenemez sütün azalır diye kimseyi dinlememiş şimdi 6 yaşında oğlu var maşallah tığ gibi incecik bi gram yağ yok yaa

şimdi alınan kiloları konuşyoruz İNNNŞALLLAAAAHHHH aylar sonra nasıl gittiğini anlamadığımız kiloları konuşuruz:))) dün babaannem söyledi komşusunun kızı doğum yaptığında çok çok az yemek yemiş boool boool su içmiş hatta kızmışlar işte çocuk beslenemez sütün azalır diye kimseyi dinlememiş şimdi 6 yaşında oğlu var maşallah tığ gibi incecik bi gram yağ yok yaa

Maşallahh yawss. Darısı bizlere olsun inş.
ben hamile kalmadan önce diyete girmiştim 6 kg verdim 3-4 aydaaa kk diyet guruplarına takılmıştım çok faydasını gördüm ilk defa diyet yaptım ve iradeli olduğumun farkına vardım oy züden doğumdan sonrada vereceğim inş.

O cok ye bebege sut yapr mantıgı pek dogru degıl bence cok ye bıze yag yapar o:))))bol bol su ıcmek sut yapıomus ole dıolar mesela hoşaf komposto o tür şeylerde çok süt yapıyormuş

Back
X