Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kesinlikle ped kullanma benim dr.um seba med temizleyici önerdi ama25 tl olduğu için alamadım..sadece ılık suyla ve dalinle yıkayıp çamaşırımı sürekli değiştiriyorum ve havlu kağııt kullanıyorum her tuvalete girişimde de değiştiriyorum..çok işe yarıyor.......
bende 22 tl verdim temizleyici aldım kreemde kullanıyorum bi süre geçiyo sonra yine başlıyo ilk aylarda fitil verdi doktorum eczacı önermedi diye almadım.
Bugün hızlı başladı sabahtan sağlık ocağı şlmdide hastane
bılmıyorumm bana son 3 kontroldde bakmadı 3lu test ıcın kan vermeye gıttım sonrakı hfta sonucu ıcın gıttıgımde gene bakmadı 3 hafta sona dun gıttım ayrıntlı ıcın kagıt yazıp verdı yıne bakmadı benmı solemelıyımm bak dıee![]()
bende cok erık yıyorumm canımm ... Ama gun ıcınde sırrf aksam deıll .. Ama canım cok ıstıo hergun yarım kg yıyorum sanırım korktum sımdı
Masallahh kızlar supersınızzz![]()
erik yiyince mi kilo aldınız.. Bense erik yediğim zaman bağırsaklarım acayip çalışıo hatta ben 1 aydır hergün yarım kilo erik yiyorum hem çok seviyorum hemde susuz kalmıyorum..dün akşam tartıldım 1 ayda yarım kilo almışım bence bu erikin mucizesi.. çünkü önceki aylardan çok daha fazla yemek yiyorumm :44: Ben eriki tavsiye ederim arkadaşlar .beni ii etkiliyo![]()
Bu arada dün medela nın süt sağma makinasını aldım. Ama çok komik birşey oldu, ürün geldi ve ben neremde deneyeceğimi bilemedim. Göğsümde deneyemedim b,liyorsunuz göğüs uçlarını çok uyarırsanız rahimde kasılmalara yol açıyor. Siz emzirirken rahminizin toparlanması da bu şekilde oluyor. Sonra eşimde mi denesem acaba dedimO da sadece güldü. Sonuç olarak biraz denedim kendi göğsümde ama hemen çektim. Ürün elimde, iyidir inşallah dedim baktım kaldım yani
![]()
erık cok yıyorumm sonrada cır cır oluyorumm bagısaklarımm ıcımden cıkıcakmıs gıbı ssesler cıkarıoo ben kg almadımm erık yzundenn hergun yarım kg yakın yıyorumm netten baktımm gunde 1oo gr onerıo :)) herseyın fazlası zarar demı .. Toplamda 3,5 kg aldım rekor kımde acaba ?![]()