- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
sesimi çıkartıyorum:)
:)))))) çıkar çıkarrrr eee nasılsınızzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sesimi çıkartıyorum:)
ben de önümüzdeki hafta istanbulda olacağım. Annemle alışverişe başlayıp, bitirmeyi düşünüyorum. 1 hafta önce bir sürü şey lazım nasıl olacak, aman allahım derken uykularım kaçarken. Bu hafta da ya saslında birşeye gerek yok ki, bebek arabası, bir kaç giysi, zaten çoğunu doğduktan sonra alırız elimizde tutarak , tartarak falan modundayım. Bakalım eminönünde gördüklerimden sonra kararlarım nasıl değişecek. Ama bebek şekeri konusu muallakta benimde. kendim yapacağım, ama bir model örneğim de yok. benim hep malzemecileri görünce kafam karışır oraya da karar vermeden gitmek istemiyordum ama. bakalımmm...
SELAM EYlül annecikleri ara ara takip ediyorum sizi.rabbim bebişlerinizi kucağımıza almayı nasip etsin.
aminnn hepimizin inş...
selam kızlar geçmişi okumaktan helak oldum yaws kilo konusuna gelince ben 21. haftamdayım 3 kilo aldım oysa ilk hamileliğimde 24. haftaya kadar hiç kilo almayıp 3 kilo vermiştim(
ooo suksuk kapı süslerine bebek şekerlerine de başlamışsın maşşallah sen herkezden önce tamamlıycaksın alışveriş olayını biz koşuştururken sen keyif yapıcaksın heralde:))
napımm cnm yaa tek basımaa aılemden uzaktaa hersey bana kaldıı erkenden yapıyımda sıcaklarda kosturamam ıstesemde tepe gıbı gobeklee zor cıkırım dısarıyaa ..
ben de önümüzdeki hafta istanbulda olacağım. Annemle alışverişe başlayıp, bitirmeyi düşünüyorum. 1 hafta önce bir sürü şey lazım nasıl olacak, aman allahım derken uykularım kaçarken. Bu hafta da ya saslında birşeye gerek yok ki, bebek arabası, bir kaç giysi, zaten çoğunu doğduktan sonra alırız elimizde tutarak , tartarak falan modundayım. Bakalım eminönünde gördüklerimden sonra kararlarım nasıl değişecek. Ama bebek şekeri konusu muallakta benimde. kendim yapacağım, ama bir model örneğim de yok. benim hep malzemecileri görünce kafam karışır oraya da karar vermeden gitmek istemiyordum ama. bakalımmm...
filizyavuz geliyor mu. Forum güncel tutulmuyor galiba...
mağazalar girip çıkarken insnaın aklı allak pullak oluyor canımm 1 tane bişi alıyorsun bu tamam diyorsun çok gezmekten kafan doalnıyor.
Ben annemle alışveirşie çıkınc aöyle oldum.
Bir liste hazırla fıstıkk aldıklarını yazzz, gruplaa ben öyle yapttım bak örnek birliste ekleiymDD
oraya bakarak alışveriş yapıyorumşimdii bundna yok alabilirim yada kaçtane var falan aklın karışmıyor.
Alman gerekenleride listee yap mutlakaaaDEki Görüntüle 407002 oldumu bilemiyorum umaırm olmuşturç
EN GUZELINI YAPIOSUN CANIM HEYECANLA ALIYRSN HEPSINI BENDE COK ISTIYORUM BISILER ALMAK AMA ÇALIŞIYORUM FIRSATIM OLMUO BIDE ESIM SEN TAKMA BEN HALLEDICEM DIO NASIL HALLEDICEK MERAK EDIYORUM ASLINDA BESIGI FALAN DEDELERINDEN BIRI HEDIYE ALSA NE IYIOLUR VALLA:))NEDE OLSA ILK TORUN![]()
kapı süsünü ben bebegımın odasının kapısına asıcam devlet hastanesınde doguumum olucak zaten oraya bıde kapı süsümü asıcam bosver:)hadi bakalım, keyifli alışverişler olsun o vakit.. ben de kıyafet kısmını tamamladım ama hala gözüm dışarlarda:) zara baby de çok şeker şeyler var ama pahalı yau:) kot salopetler, alttan çıtçıtlı gömlekler de almak istiyorum:) ne varsa kızlara, erkeklerin fazla seçme şansı yok:)
kapı süsleri konusuna gelince bir çok hastane kendiliğinden kapıya bişiler asıyorlarmış. kardeşime aldıgımız elimizde kaldı. zaten apar topar gitmişler hastaneye, onu almak akıllarına gelmemiş. hastaneyse çoktaan kendisi süslemiş.
bızımkı esım tarafından ılk torun bızımkılerın ıkıncıı ... Parayı anneanne verdı besık ıcın bız sectık sadece :)) alsınlar okadarda yanı :))
bızım her ıkı taraf ıcınde ılk torun bakalım ole bı jest yapıcklrmı annmler yaparda dıger taraf muamma...
Kapı süsünü ben bebegımın odasının kapısına asıcam devlet hastanesınde doguumum olucak zaten oraya bıde kapı süsümü asıcam bosver![]()