• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Teşekkür ederiz teyzeleri :)

Aslında doktor ilk başta göremedi,sonra da işte bi şeyler ye yarım saat sonra gel dedi,baktı baktı kız dedi,ben de güvenemedim,kesin mi dedim kesin dedi sonra bi daha sordum yüzde yüz mü dedim evet dedi,rapora da yazmış,sonra erkek çıkıvermesin :1:

eşim de hala belki yanlışlık vardır diyo garibim,erkeğe hazırlamıştı kendini,kız çocuktan korkuyor,koruması terbiyesi falan,çok ağır geliyor ona :34:

Teşekkür ederiz teyzeleri :)

Aslında doktor ilk başta göremedi,sonra da işte bi şeyler ye yarım saat sonra gel dedi,baktı baktı kız dedi,ben de güvenemedim,kesin mi dedim kesin dedi sonra bi daha sordum yüzde yüz mü dedim evet dedi,rapora da yazmış,sonra erkek çıkıvermesin :1:

eşim de hala belki yanlışlık vardır diyo garibim,erkeğe hazırlamıştı kendini,kız çocuktan korkuyor,koruması terbiyesi falan,çok ağır geliyor ona :34:

Benim eşimde hep erkek bekliyordu ilk doktor kız dedi eşimin yüzü görülmeye değerdi :) Kız çocuğu daha çok tedbir istiyo haklılar ama Allah ahyırlı evlat nasip eylesin kız da birr erkek de... Allah kolaylıığını veriri güzel güzel yetiştiriri inşaallah bebişlerimizi :)

Benim eşimde hep erkek bekliyordu ilk doktor kız dedi eşimin yüzü görülmeye değerdi :) Kız çocuğu daha çok tedbir istiyo haklılar ama Allah ahyırlı evlat nasip eylesin kız da birr erkek de... Allah kolaylıığını veriri güzel güzel yetiştiriri inşaallah bebişlerimizi :)

amin amin kesinlikle,ben de onu motive etmeye çalışıyorum,bak kızlar babalarına çok bağlı olur falan diyorum :34:

lısteyı duzenlıyorum kızlar yavas yaavas ısımlere karrar verenler yazsın yada özel msj atsınlar yazıları gormeyeblıırımm.. ve cogunuzun bılgılerı eksık tabloyu ınceleyıp bana gerı donersınızz tablomuz tamamlamıs olurr .. öptt :))

Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin gata ya mı gidiyorsun?

Teşekkür ederim canım.Gataya gitmiyorun simdilik lokman hekimdeyim.Yakın diye takiplerimi orada oluyorum.Ama dogum için henüz karar vermedim.Gatada var mı önerebileceğin doktor?

lısteyı duzenlıyorum kızlar yavas yaavas ısımlere karrar verenler yazsın yada özel msj atsınlar yazıları gormeyeblıırımm.. ve cogunuzun bılgılerı eksık tabloyu ınceleyıp bana gerı donersınızz tablomuz tamamlamıs olurr .. öptt :))

Canım biizmki Eylül

kızlar merhaba o listeye benide ekler misiniz? bende kısmetse eylül sonu gibi doğum yapıcam... benim kızım olucakmış kısmetse... birde o listeye nerden bakabilirim ve hangi bilgileri vermem gerekiyor?? ve ben daha hiç hazırlıklara başlamadım bana çok erken gibi geliyor ama.....

Teşekkür ederim canım.Gataya gitmiyorun simdilik lokman hekimdeyim.Yakın diye takiplerimi orada oluyorum.Ama dogum için henüz karar vermedim.Gatada var mı önerebileceğin doktor?

Yok canım bilmiyorum gatadaki doktorları. lokman hekimde aylin hanım için iyi doktor diye duymuştum. Bende gezdim biraz sonra medicana da karar kıldım o da kurum karşıladığı için yoksa çok pahalı :52:

Teşekkür ederim canım bakalım ok acamiyim bir arkadaş var o öğretecek ben örecem inşaallah bana yaparım gibim geliyor böyle şeylere çok para vermek istemiyorum onun yerine kuzuma çok güzel cicişler alırım ben :)

Baktım o sayfaya bende eklicem ama şimdi misafir felan var resimlerini çkeip koyamam yarın koyarım inşaallah. Peluska sen nerde oturuyosun?

canım ankarada ailem ben boluda otuyorum :)
sen trabzonluydun değil mi

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar kimse yok ama ben yinede soruma cevap yazmanızı bekliyorum bugün sabaha karşı çok kötü kramp girdi bacagıma uykudan uyandım yok böyle bir acı yaaa çok fena hala acıyo bacagım siz yaşadınızmı yada ne kullanıyorunuz.

selam kızlar.. diğer topiğe ne oldu?
Bu topik o topik aslında sadece konu sahibinin adı değişti
listeyle suksuk arkidişimiz ilgileniyomuş
ee haklı olarak da konu sahibi şeysi de o oldu:9:

merhaba arkadaşlar kimse yok ama ben yinede soruma cevap yazmanızı bekliyorum bugün sabaha karşı çok kötü kramp girdi bacagıma uykudan uyandım yok böyle bir acı yaaa çok fena hala acıyo bacagım siz yaşadınızmı yada ne kullanıyorunuz.

Şöyleki benim de gece veya sabah gerilince dizim takılıyor
bazen de baldırıma kramp giriyor kızmda da olmuştu normaldir yani artık kramplar
magnezyum kullan demişti dr. ben çok düzenli içemiyorum
sen de kullan istersen bi dr. danış da...:49::49::54:

selam kızlar iyi pazarlar

canım magnezyum eksikliğinden olabilir ben yaşamadım ama druna anlatırsan büyük olasılıkla magnezyum ilacı verir. fındık-fıstık-bezelye-muz vs. bunlarda fazla varmış. bana dr magnorm die suda eriyen magnezyum ilacı verdi ama kullanmıyorum. allaha şükür hiç böle kramplarım yok. bide yürüyüş yapmaya çalış bol bol şekerim:34::34:

Kızlaaar yaaa +9 kilo diyorum:53::53:
dombili oldum diyoruuuummmmmm,ayaklar diyorum 38,5 oldu diyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm
yokmu sesimi duyan bendeeeeeeee diye bağıran bi arkidiş yaaaa
:5:

soruma cevap yazan tüm arkadaşlarıma çooooook teşekür ederim sevgiler:)

Kızlaaar yaaa +9 kilo diyorum:53::53:
dombili oldum diyoruuuummmmmm,ayaklar diyorum 38,5 oldu diyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm
yokmu sesimi duyan bendeeeeeeee diye bağıran bi arkidiş yaaaa
:5:

:1::1::1:beeeeeeeeeeeeeeeeeen + 8 hatta +8.400gr nereye kadara devam edicek bilmiorum. hep o dondurmaların suşu. her akşam bi magnum götürüyorum bidaaa yemiicem abur cubur bide 3 4 lt su içiyorum. su da içmesem kaç kilo alcam acep.:37::37: yada su içsem yarıyo mu ne?:52::52::52::52::52:

canım benimkinide eklermisin? sevgi_sevgi./ sat 17 aralık /doğum 22 eylül /yaş 25/boy 165/kilo 64/antalya/ 1 /kız/ isme henüz karar vermedik. teşekkürler cnmm şimdiden:40:

selam arkadaşlar..uzun süren sessiz takiplerden sonra ben de açılayım artık dedim :3:
mommy arkadaşım.. endişelenme .. ben de + 7 deyim..bereket versin doktorum pek problem etmiyo.. bi de o strese soksa dayanamazdım.. sorun değil, tadını çıkar bu günlerin diyo...:9:

Back
X