• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selamlar hatunlar.. Geceleri ben çok önüyorum bi sğa bi sola bi sırt üstü bazen hamle olduğumu unutuyorum paat diye dönüyorum sonra kızımdan özür diliyorum :) Ama çok kalkıyorum geceleri ve acaip rüyalar görüyorum bugün diyelim alışveriş yapacam ya rüyamda alışveriş yapıyorum ay yiyo beni rüyalar resmen...

Şeker yüklemesi için doktora gittiğimde sorayım bakalım ne tarafa yatmalıyım bi arkadaş sola yat bacaklarının arasına yastık koy dedi yapamadım :)

Bu arada kızlar şeker yüklemesi yaptıran oldu mu?

RUYALAR BENI DE DELIRTIYOR.SABAH BI BASLIYORUM ANLATMAYA ESIM DIYO SEN UYUMUYOSUN GALIBA:9: VE MUHAKKAK BI YEMEK YIYORUM RUYAMDA :32: AMA EGER YASAK BI SEYE RUYAMDAKI YIYECEK TUTUYORUM KENDIMI..SABAH KALKINCA DA PISMAN OLUYORUMM :52: KESKE RUYA OLDUGUNU BILSEYDIM DE NEFSIMI KORLESEYDIM DIYE :49: GA:49:IP BI SEY BU HAMILELIK ...ZATEN BI YERDE OKUMUSTUM HAMILEYKEN GORDUGUNUZ RUYALARI NOT EDIN DAHA SONRA FANTASTIK BIR KITAP OLARAK BASTIRABILIRSINIZ DIYOR DU emir_bebek:

merhaba kızlar ben geldim yeni listemiz çok güzel oldu ya buarada biz oğlumuza eymen ismini koymaya karar verdik anlamı daha uğurlu çok talihli hayırlı kutlu demek miş birde peygamber efendimizin zamanında yaşayan sahabelerden birinin adıymış çok beğendik biz nasıl sizce kızımın adıda esila ikisi uyumlu oluyo baya hoşuma gitti

kızlar merhaba,
ben bu hafta tekrar kusmaya başladım ya. sizde de var mı mide bulantısı ve kusma :50:
yok canım bulantı falan
mideni mi üşüttün acebee?

kızlar bende kızımın adını kısmetse eylül düşünüyorum sırf eylül ayında olacagı için ama yanına bir isim daha düşünüyorum anlamı armagan hediye şükür taşıyan bir isim bu konuda bir bilginis olursa yazarmısınız lütfen kızlar birde ben bu hamilelik takvimini merak ediyorum hepinisde görünüyor nasıl oluyor o:))benm hamileligi boyunca hiç kusmalarım olmadı okadar güsel bir hamilelik geçirdimkı anlatamam 55 kilo ile hamile kaldım şimdi ise 62 yim ama ilk kez bugün aç karnına kustum ve normal deildi rengi degişikti kan renginden açık yeşil renginden koyu anlamadım demir ilacını ben aç karnına alıyorum ondan dedsem 1 aydır kullanıom ama bişey olmuyordu bir bilginiz varmı çok soru sordum kızlar ama bişey daha sorcam ben 22 haftamı yarındoldurup 23 e gircem ama daha aile hekmliginden aramadılar bende vakti geçer die korkuyorum yarın gitsem yaparlarmıı:26::26::44:
Eylül Ödül
güzel olur Ödül kıza yakışıyor kibar oluyor:49::49::emir_bebek:
merhba kızlaar ben her yarım saatte bir tuvaletteyim gide gele zayıflayacağım valla :27: bir de dışarda gelince daha zor oluyo avmlerin tuvaletlerini ezberledim artıkk

selam kızlar bende yarın 20 haftalık oluyorum bu ikinvi hamıleligim fakat ılkınden çok çok farklı..bi kızım var şimdi de bi erkek bekliyorum nasip olursa. yanlız bebegin hareketlerını göbegımın 3 parmak altında hissediyorum dr usg de baktı evet çok aşşagıda bebek bol bol dinlenmelisin dedi küçük bi kızım oldugu için bu çok zor malesef...bunun dışındaki fark kızımda 20 haftada 1o kılo alan ben şimdi sadece 1 kılo aldım oda tok karnına 1 kılo fazla çıkıyo sabah ac karnına yıne aynıyım..göbegim hamıle oldugumu belli edecek kadar çıkmadı henüz varmı aynı durumda olan dr normal oldugunu bebegın çok saglıklı oldugunu söyldi ama yınede tedirgin oldum.
Aynen benim de bi kızm var
bi de +9 kilom var
2. de hiç bişey değişmedi aynı belirtiler aynı kilo durumu
benim de oğlum olacak inşallah
sen nasıl 1 kilo almışsın?İştahın nasıl?Bebek iyiyse bi sorun yok ne güzel işte:49:
ama bence sen kilo vermişsin çünkü,kan hacmindeki artış+vücüdun su toplaması+amniyon sıvısı+bebk ağırlığı
falan zaten 4 kilo en az ediyormuş bu haftalar için...

kızlar benim doktorum sola yat dedi her hece uynaıyorum artık psikolojim bozuldu
sabaha kadar uyuyan ben
kaç kere kalkıyom bakıyom sır üstüyüm yana yatıyom tekrar
kafayı yiyececeğim
siz sabaha kadar sola yatabiliyor musunuz?

yok be anacım sabaha kadar öyle yatılır mı...:33:
valla ben kendimi yüzükoyun yatarken bile buluyorum bazen
zaten uykum çok hafiftir ve çok sorunlu eğer rahatsam hiiiç bozmuyorum kendimi
yüzüstü bile kalıyorum öyle.

Mathelda
aynen ben de canım bi damla su içiyoruuum
hooop tuvalete
bi yerler gezemez oldum artık
yaa varya bi de nasıl baskı yapıyor hani biraz tutayım desem sancı giriyor karnıma

Alın size göbüş 23. haftalık 5dk önce çekilmiş,taze tazeeeeeeeee:49::1::39::39:

$SAM_117.webp

Mathelda
aynen ben de canım bi damla su içiyoruuum
hooop tuvalete
bi yerler gezemez oldum artık
yaa varya bi de nasıl baskı yapıyor hani biraz tutayım desem sancı giriyor karnıma

gerçekten içtiğim sular anında çıkıyor :1:
dışarıda tuvalete gitmeyi hiç sevmem normalde şimdi mecbur kalıyorum :37:

canım ben o valiz gibi bişey varyaa adını bilmiyrm içine bebek yatıyooo
onu sevmiyrmm garip gelioo
almayıda düşünmüyrmmm

ben kesinlikle almayı düşünmüyorum sevmiyorum bunları..

aslında ben de hiç istemiyorum ama bizim arabamız yok.
5. katta oturuyorum asansörde yok. bebek arabasını nasıl indirip çıkaracağım tek başıma bir yere gideceğim zaman.:31::31: kararsız kaldım..

merhaba kızlar ben geldim yeni listemiz çok güzel oldu ya buarada biz oğlumuza eymen ismini koymaya karar verdik anlamı daha uğurlu çok talihli hayırlı kutlu demek miş birde peygamber efendimizin zamanında yaşayan sahabelerden birinin adıymış çok beğendik biz nasıl sizce kızımın adıda esila ikisi uyumlu oluyo baya hoşuma gitti

ben de erkek olsa eymen deniz koyacaktım kız olacak isim bulamıyom

alın size göbüş 23. Haftalık 5dk önce çekilmiş,taze tazeeeeeeeee:49::1::39::39:

Eki Görüntüle 408900

çok şekr göbüş :)

Kızlar bebişler kaç kilo meriç demirinki ii maşallah
bu aylarda 600 gr olmalıymış benimki 410 gr :(( minyon kızım boyuda 23 cm

biraz daha fazla beslenmeliyim galiba
kilo almadım hiç hamile değil gibiyim bebeğide etkiliyor dememkk i
doktor ii dedi ama nette 600 gr olmalı diyor 23-24. Haftalar

Back
X