• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

SAT: 07 ARALIK BEKL.DOĞ. TARİHİ: 12 EYLÜL YAŞ : 26 ŞEHİR: BURSA KAÇ.ÇOC: 1. CİNSİYETİ: KIZ :nazar: İSİM: ...

SUKSUKCUM BENİM BİLGİLERİDE EKLERSEN SEVİNİRİM CANIM..ÖZEL MSJ ATAMIORUM GÖRÜRSÜN UMARIM

Kızlar bebişler kaç kilo meriç demirinki ii maşallah
bu aylarda 600 gr olmalıymış benimki 410 gr :(( minyon kızım boyuda 23 cm

biraz daha fazla beslenmeliyim galiba
kilo almadım hiç hamile değil gibiyim bebeğide etkiliyor dememkk i
doktor ii dedi ama nette 600 gr olmalı diyor 23-24. Haftalar
Canım teşekkür ederiz ,,evet benimki sanki banada biraz dombili geldi ama Dr. ablası normal dediii
Sen bol bol süt iç ,ben günde 2 bardak mutlaka içiyrm...baksana 10 kilo aldımm bende dombili oldum kızım gibiiii

Hiiiç utanma canım ben seni yalnız bırakırmıyııım
hemen koşup çekirdeğimi koydum önüme
yetişiyorum dayan:9::9::9:

valla o kiloların dedim ya en fazla 4-5 kilosu hamileliktendir geriye kalanı
benim pis boğazlığım,dolayısıyla kalça,kollar,basen,bacaklar dombili modu yaniii:52:
normalde bu aya kadar hani 6 kiloya kadar normal sanırım

yok canım hiçbirinden düşünmüyorum
o portbebe pek sağlıklı d eğil diyolar ben oto koltuğu+anakucağı gibi bişey almıştım kızıma
onu kullanıcam pusete de monte edilebiliyor
kanguru belki düşünebilirim
bez çanta olayını da hiiiç sevmiyorum kocaman bi çanta almıştım kendime
hem benim hem de oğlumun eşyalarını sığdırıp şık şık gezerim heralde

Bu haftalar sanırım beybilerin +500 gr falan olması gerekir
Sen hiç kilo almadın mı?:26:
Ya almadım diyenler demekki kilo vermişler çünkü
bebek+amniyon sıvısı+artan kan hacmi+vücutta biriken ödem su
yani bi 4-5 kilo olması lazım kafadan,dr herşey iyi diyosa bi sorun yoktur demekki
ben 20 haftalık ayrıntılıya gitmiştim
480 gr demişti:emir_bebek:

ooooohhhhhhhhhh yarasın bebişimizeeee
seni bekliyrm Zümrem yetiş banaaaaaa,yalnız bırakma biziiii:16:
Senin bebişte dombili galiba annesii,bende 20 haftalıkken gittiğimde 438 gr çıkmıştıııı
maşallah tosuncuklaraaaaa

kızlar tekrardan selamlarr yine geldim:))
bebişime battaniye ördümm minik minik karelerden yaptım dün örme işi bitti birleştirmeye başladım akşam.
Birleştirmeden önce fotosonu çektim sizinlede paylaşmk istiyorum bakalım beğenecekmisiniz. Örgü yeteneğim hiç yok ilk acemeliğim, amaçok zevk aldım.Eki Görüntüle 408940
Ellerine sağlık canım çok şık görünüyooo,bebişin güle güle kullansınnnn

Eki Görüntüle 408938

Kızlar ben doğum yaptıktan 5gün sonra korse giymiştim,hani eskiler sıkı sıkı bağlarmış bezle
annem öyle demişti giy göbeğin sarkmaz demişti
üstelik sezeryan olmuştum hem dikişlerim sıkı durduğundan ağrım azalmıştı
hem de toparlanmıştım etkisi oldu mu bilmem
ama doğumdan 2 ay sonra
hiç göbeğim kalmamıştı,:46:bu da güzelmiş bambu diyor
siz ne düşünüyosunuz??

AAAAAAAA iyi fikir ,,bende kullannayım bariiiiii,doğumdan sonraaaaa
nerden bulabiliriz ki bunuuuuu

Annişler merhaba,

nasılsınız? benim bugün çok sırtım ağrıyor ya :5:

Canım geçmiş olsuuunnnn
uzun biraz ,umarım en kısa zamanda geçerrrrr

kızlar tekrardan selamlarr yine geldim:))
bebişime battaniye ördümm minik minik karelerden yaptım dün örme işi bitti birleştirmeye başladım akşam.
Birleştirmeden önce fotosonu çektim sizinlede paylaşmk istiyorum bakalım beğenecekmisiniz. örgü yeteneğim hiç yok ilk acemeliğim, amaçok zevk aldım.Eki Görüntüle 408940

çok şeker olmuş eline sağlık kıza da erkekte kulllanır
tığ iş galiba kolay gibi ama tığ yeteneğim yok hiç :)

çok şeker olmuş eline sağlık kıza da erkekte kulllanır
tığ iş galiba kolay gibi ama tığ yeteneğim yok hiç :)

canım sen en son kaç haftalıkken gitmiştin Dr.?
ne kadar süredir gitmiyrsun?
ben 3 haftadır gitmiyrdum 20.haftamda 438gr. dı şimdi 23+6 yım 657gr olmuş
20. haftadan sonra bebişler daha hızlı toparlanıyrlarmışş

Meriçdemiiir sende mi İngilizce öğrtmenisin?
ne çok ortak yanımız varmış:46::46::46:

Bu korselerden almak şart şimdi bu bambu olan güzelmiş ama o da dikişlere doğru kaplamaz alt göbeği
aslında dikişlere gelmesin diyenler için ideal ama alt göbeği kaplamicak

Meriçdemiiir sende mi İngilizce öğrtmenisin?
ne çok ortak yanımız varmış:46::46::46:

Bu korselerden almak şart şimdi bu bambu olan güzelmiş ama o da dikişlere doğru kaplamaz alt göbeği
aslında dikişlere gelmesin diyenler için ideal ama alt göbeği kaplamicak

Eveeeetttt bende İng.Öğrt.:16::16::16::16::16::16:
bende beğendim korseyi alıcammmmmm
sarkık sarkık dolaşmak istemyrmmmm doğumdan sonraaaa:1::1::1::1:

canım sen en son kaç haftalıkken gitmiştin Dr.?
ne kadar süredir gitmiyrsun?
ben 3 haftadır gitmiyrdum 20.haftamda 438gr. dı şimdi 23+6 yım 657gr olmuş
20. haftadan sonra bebişler daha hızlı toparlanıyrlarmışş

seninkinin maşallahı var canım yaa benim 23+3 de 560 gr :1: sen kaç kilo aldın toplam

merhabalar bayanlr nasılsınız. cuma gününden beri temizlik yapıyorum ve inanırmısınız hala ütü var beni bekliyo ama bugün dinleniyorum artık ALLAHTAN eşim ve kardeşim vardıda rahat oldu. benimde ayın 9unda detaylı ultrason randevum var bakalım bebişim nasıl kaç gram olmuş boyu kaç kime benziyo :) çok merak ediyorum ve tabi en önemlisi sağlığı nasıl inşallah iyidir oğluşum dua edin bize kızlar. ayrıca suksuk hayırlı uğurlu olsun valla çok sevindim. ayrıca bende özel msj atamıyorum inşallah görürsün bilgilerim şöyle:KULLANICI:sibel_saa SAT:28 kasım 2011 BEKLENEN DOĞM TRİHİ:03 eylül 2012 YAŞ:22 KG:84 BOY:1.78 ŞEHİR:ısparta KAÇINCI ÇOCUK:1 CİNSİYET:erkek İSİM: EFE

banada bugün sol tarafına yat artık die tekrar hatırlattı ,ama ben senin gibi kendimi hep sırt üstü buluyorum geceleri.........

canım sen memnunsan bi sorun yok ,zaten çok kilolu değilmişsin hamilelikten önceee,,benim gibi 62 kiloyla hamile kalmamışsınnnn boşver sen bebişi besle annesiii

canım benim annemler buca da şirinyerdeler seninkilerrrrr?????????

bizde aynı sizin gibi temkinliyizzzz

canım benimkide kafasına göre takılıyoo yeri bol sanırım hanfendinin gezip duruyooo,,,boşver her yazılana takılmamaya çalışşş
bazen altta ,bazen yanda ,bazen öbek deliğimdee benimkideeee
benımkılerde bucada cnmm yakınlarr ozaman :))
maşallah annesiiiiiiii
çok tatlııııı
Allah sağlıklı bişekilde kucağına almayı naasip etsinnnnnn
ben kızımı öyle göremedim bile hep siyah beyaz mearktan çatlıycammmm
aynen bende cok merak edıyorum
ben almayı dusunmuyorum bebe cantasıda almıcam onun yerıne orta boylu valızler var cok sık :) hem daha kulllanıslıı
canımm merhaba benide ekler misin listeye yaş 25 boy 1.68 hamile kalmadan önce kilo 51 şuan 55 bebeğim kız düşündüğüm isim ECE muhtemel doğum tarihi 30.09.2012 şehir İST benide aranıza alırsanız sevinirim....
hgg cnmm eklıycem bırazdann .. hayırlı olsun bebegınn :nazar:

kızlar 2 aşımı oldum geldımm :)) dönüşte lcw gırdımm aman allahım neler neler gelmıss agzım acık kaldı :)) almadanda cıkmadımm cunkı dayanamadımm :)) aldımm bende sımdı fotolarını cekıpp yukluycem bıde 75 tll ve uzerı alısverıslerde anneler gunu hedıyesı verıolarr :))

seninkinin maşallahı var canım yaa benim 23+3 de 560 gr :1: sen kaç kilo aldın toplam

yaaaaa,,, :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
benim dombili kızımaaaaaaaaaa o zamannnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ya inanın korkmaya başladım
obez olmasındaaaaa:18::18::18::18: Dr. normal dedii ama
boyu ne kadar dı canım senin bebişinnnn
benimki 32 cm şuannnn

kızlar 2 aşımı oldum geldımm :)) dönüşte lcw gırdımm aman allahım neler neler gelmıss agzım acık kaldı :)) almadanda cıkmadımm cunkı dayanamadımm :)) aldımm bende sımdı fotolarını cekıpp yukluycem bıde 75 tll ve uzerı alısverıslerde anneler gunu hedıyesı verıolarr :))

Aaaaaaaaaa evet yakınlarmış
Benimkiler Buca Evka 1 deler
Evka1 yazıcaktım pek bilinmiyr die yazmamıştımmm

bu arada Elifimiz güle güle giysin cicişleriniiiii

ayy ne güzel güle güle kullansınalr :)
fotoalrıbnı eklersen seviniriz görmüş oluruz eylül annenelri bebkelrinize ne aldınzı diye forum var oaraya

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...ebislerimize-neler-aldik-hadi-paylasalim.html

tentation... süpersiniz ya... çok uygun fiyata gelmiş hakkaten...hayırlı olsun...ben öle internetten bakıyorum..bebefix deki fiyatlar da nispeten uygun ama güven meselesi işte.. ordan bikaç begendiğim model var...bakalım napıcaz...

teşekkürler. daha gelmedi elimize, yarın glecekler. ama ne vakit kurarız bilmiyorum:1::1: kurar kurmaz foto çekip paylaşırım
ama bi numaraları yok. düz beyaz dolap, düz beyaz şifonyer
Günaydın Herkese..

kızlar cuma dgünü dişimi çektirdim,kurtuldum kabusumdan..:1:çekilen yer hala ağrıyo ama olsun çürük ağrısının yanında bu hiç bi şey..oda bi kaç gün içinde geçer dedi dr.. :49:

hayde geçmiş olsun

günaydın güzel annelerrr
biz doktordan geldik şimdi
kızım çok iyi maşallah büyümüş
23+6 çıktı ultrasonda boyumuz32 cm
kilomuz 658gr olmuşşşş
annesini sormayın amaaaaaaaaaaaaaa:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

haftaya pazarteside şeker yüklememiz yapılacakkk,
:nazar::nazar: maşalah

kızlar benim doktorum sola yat dedi her hece uynaıyorum artık psikolojim bozuldu
sabaha kadar uyuyan ben
kaç kere kalkıyom bakıyom sır üstüyüm yana yatıyom tekrar
kafayı yiyececeğim
siz sabaha kadar sola yatabiliyor musunuz?

yok yau nerdee.. tüm geve fıtır fıtır dönüyorum.
her gece 4,30 da illa ki bi uyanıyorum filan. uykunun dadı yok artık:)
Günaydın kızlar çoktandır yazamadım herkes iyidir umarım
bende 4.5 kg aldım toplamda ayağıma kramp giriyor sürekli tuvaletim geliyor .
dün mobilya bakmaya gitmiştik modokoya fiyatlar 3000 den başlıyor 4.500 arası genelde hepsi aynı
bişeyler beğendik ama daha erken
beşik olarakta mothercareden 250 tl ye beşik var ilk 3 ay için olacak ama sonrasında yatağına geçer artık
yavaş yavaş tüm eksikleri tamamladım nerdeyse dolabımın yarısı oğluşumun eşyaları oldu tutamıyorum kendimi napımm :)

güle güle kullansın oğluşun:)

yaaaaa,,, :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
benim dombili kızımaaaaaaaaaa o zamannnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ya inanın korkmaya başladım
obez olmasındaaaaa:18::18::18::18: Dr. normal dedii ama
boyu ne kadar dı canım senin bebişinnnn
benimki 32 cm şuannnn

boyu 31 cm di canım banada normal dedi kilosu doktor.. gerçi sağlıklı olsunlarda zayıf olmuş dombili olmuş farktemez canım:nazar:

kızlar benim doktorum sola yat dedi her hece uynaıyorum artık psikolojim bozuldu
sabaha kadar uyuyan ben
kaç kere kalkıyom bakıyom sır üstüyüm yana yatıyom tekrar
kafayı yiyececeğim
siz sabaha kadar sola yatabiliyor musunuz?

yok yau nerdee.. tüm geve fıtır fıtır dönüyorum.
her gece 4,30 da illa ki bi uyanıyorum filan. uykunun dadı yok artık:)
Günaydın kızlar çoktandır yazamadım herkes iyidir umarım
bende 4.5 kg aldım toplamda ayağıma kramp giriyor sürekli tuvaletim geliyor .
dün mobilya bakmaya gitmiştik modokoya fiyatlar 3000 den başlıyor 4.500 arası genelde hepsi aynı
bişeyler beğendik ama daha erken
beşik olarakta mothercareden 250 tl ye beşik var ilk 3 ay için olacak ama sonrasında yatağına geçer artık
yavaş yavaş tüm eksikleri tamamladım nerdeyse dolabımın yarısı oğluşumun eşyaları oldu tutamıyorum kendimi napımm :)

güle güle kullansın oğluşun:)

$Görüntü0504.webp$Görüntü0505.webp$Görüntü0512.webp$Görüntü0513.webp$Görüntü0514.webp$Görüntü0515.webp$Görüntü0516.webp$Görüntü0517.webp$Görüntü0518.webp

kızçemın cıcıslerı kızlar nasıl ben bakmaya doyamıyorumm :nazar:

$Görüntü0511.webp
buda 75 tl alısverıs yapanlara anneler gunu hedıyesıı ıkı havlu ve mıs kokulu bı sabun var :)):17:

Son düzenleme:
Back
X