kızlar ben hamılelıgım planlı oldugu ıııcın 5 haftada ogrendımm bz ogunden sonra ılıskıye hıc gırmedık dr yasak koymadı ama psıkolojık sanırım ıkımızde bunu ıstemedıkk.. cevremdekı arkadaslarımm hala oldugunu soluoo nebılım ya ben annelıktenmı korunma gudusuyle ıstemıyoruzz .. sızdede bole bıı sorun varmı
bizde aynı sizin gibi temkinliyizzzz
bende bır tek bız bu durumdayız sanıyordum
tup bebek yontemı ıle hamıle kaldım.oncekı üç ay sperm çıkacak mı stresı bızı bıtırdıgı ıcın bırlıkte olmamıstık..tedavı asamasında zaten akla bıle gelmıyor..tuttugunu ogrenınce 3 ay yasaktı, 3 ay bıtınce kanamam basladı, sımdı cok sukur bır sorun yok ama bız doktorumuza yasagımız bıttı mı dıye bıle sormadık...çunku o psıkolojıde degılız.tehlıke olmasa bıle korkuyo ınsan ve sankı utanıyo(kızımızdan). doguma kadar boyle gıdecek bellı oldu.eşimde aynı sekılde hıssetıgı ıcın sorun olmaz dıye dusunuyorum ama ...bıraz kafam karısık acıkcası.sonrasında da kızımız odamızda olacak :26: dusununca bıle olmaz gıbı gelıyor...anne olunca eş olmayı unutmak ıstemem acıkcası...neyse dogduktan sonrasını oyle dusunuruz.saglıkla bı kucaklayalım bebısımızıde...zor bulduk bız onu....annesının prensesı ooooo....
ama 2. 3 ay bence bıraz tehlıkelı ya sızceee.....beni bazen eşim tutuyor :26:
yok yau yannız degilsin.:) ben de aynı durumdayım
selam herkeze cumartesi ayrıntılım vardı çok şükür herşey temiz çıktı
oğluşum ablasının aynısı
gözün aydın. dediğin gibi köfte dudaklı ymış oglun:)

bunlardan düşünen var mı??
ben de düşünmüyorum
Eki Görüntüle 408933
Ne güzel elbise dimi,
bu ay 2 arkadaşımın düğünü var ikisi de okuldan
ne giyicem düşünüyorum,aynı şey de olmaz,olurmuki:26:
hani günlük hallediyorum ama 75 TL miş çok gibi dim
bi daha nerde giyilirki?
iki dügünü çıkaracksa iyimiş fiyatı:) bizim de iki hfta sonra dugun var. eşimin tarafı bi de mecbur alcam:) ben de tek parça elbise laırım die düşünüyordum
kızlar tekrardan selamlarr yine geldim:))
bebişime battaniye ördümm minik minik karelerden yaptım dün örme işi bitti birleştirmeye başladım akşam.
Birleştirmeden önce fotosonu çektim sizinlede paylaşmk istiyorum bakalım beğenecekmisiniz. Örgü yeteneğim hiç yok ilk acemeliğim, amaçok zevk aldım.Eki Görüntüle 408940
çok iekermiş ya. güle güle kullan:)
Eki Görüntüle 408938
Kızlar ben doğum yaptıktan 5gün sonra korse giymiştim,hani eskiler sıkı sıkı bağlarmış bezle
annem öyle demişti giy göbeğin sarkmaz demişti
üstelik sezeryan olmuştum hem dikişlerim sıkı durduğundan ağrım azalmıştı
hem de toparlanmıştım etkisi oldu mu bilmem
ama doğumdan 2 ay sonra
hiç göbeğim kalmamıştı,bu da güzelmiş bambu diyor
siz ne düşünüyosunuz??