• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herobaby bana geri döndü ek gıdaya 4. aydan sonra başlanması önerildiği için şu anda gönderemiyoruz diye:(. biz iyisimi kıyafet alalım bebişlerimize kimseciklere demeyelim hehe:)))))))

ben nasıl başvuruğumu bi bilsemm hiç beklemediğim anlarda geldi unutmuştum,
ilk bebeğim sonuçta bende hevesleniyorum alacağım valla fazla gelirse de kardeşine kalır yada birine hediye ederim

ben nasıl başvuruğumu bi bilsemm hiç beklemediğim anlarda geldi unutmuştum,
ilk bebeğim sonuçta bende hevesleniyorum alacağım valla fazla gelirse de kardeşine kalır yada birine hediye ederim

hani çok hediye gelirmiş ya eee tmm gelsin biz kendi aldıklarımızı giydiririz kalırsa onlar kalsın dimi amaa

kızlar sızde de sırt agrısı oluyormu ya dayanılmıcak hale gelıyorum bazen ayaga kalkıyrum gecmıo oturyrm daha cok agrıo ayyy evde olsam uzanırdım ne guzel:(((((

kızlar sızde de sırt agrısı oluyormu ya dayanılmıcak hale gelıyorum bazen ayaga kalkıyrum gecmıo oturyrm daha cok agrıo ayyy evde olsam uzanırdım ne guzel:(((((

Allah izin verirse Fufa bizim doğumlarımızz aynı hafta içerisinde olacak.:DD
Bu aradaaa bende henüz sırt ağrısı olmadı ama kaburgalarımaaa baskı var akşamlarıı oturuken acı veriyor uzanmak istiyorum

olmazmı canım ya artık hiç bir iş yapamaz oldum bel ve sırt ağrısından.mesela yemek yapıyorum 15 dk uzanıyorum bulaşıkları makinaya diiziyorum 15 dk uzanıyorum gibi.ancak öyle idare ediyorum.ben evde olduğumdan iyi ama çalışınca zor tabi...iznine nezaman ayrılacaksın çokmu daha

kızlar markalardan numune isteyelim ne dersiniz suksuk fln istemiş gelmiş galiba bizde isteyelim hangi markalardan istedik geldimi gelmedimi haberdar edelim birbirimizi olmaaaz mıııı..????

kızlar bende prımadan ıstemıstım ılk hedıyem paketı....

Ordan da ısteyebılırsınız..pek ıse yarar bı sey yok ama olsun :)

içindeki cd guzeldı

Allah izin verirse Fufa bizim doğumlarımızz aynı hafta içerisinde olacak.:DD
Bu aradaaa bende henüz sırt ağrısı olmadı ama kaburgalarımaaa baskı var akşamlarıı oturuken acı veriyor uzanmak istiyorum
evet cnm aynı hafa ıcıne denk gelıo ıns hyrlsyla saglıklı dogumlar olur ıns hepımıze benmde sırtımdakı kaburgalar agrıo mahvoluyrm gun ıcınde calısyrm uzanmyrumda :(((
olmazmı canım ya artık hiç bir iş yapamaz oldum bel ve sırt ağrısından.mesela yemek yapıyorum 15 dk uzanıyorum bulaşıkları makinaya diiziyorum 15 dk uzanıyorum gibi.ancak öyle idare ediyorum.ben evde olduğumdan iyi ama çalışınca zor tabi...iznine nezaman ayrılacaksın çokmu daha

keske bende evde olsaydım:(dha cok var canım temmuzun 2.haftasında cıkıcam ızıne

ben akşam mahvoldum sırt ağrısından ne uzanabildim ne kalkabildim bulaşık fln yıkarken hele mahvoluyorum yaa

nasıl istedin cnm primadan sitesine baktım ama bulamadım herhangi bişey
bende primanın sitasine üye olmuştum gönderdilerr ama inan verdiğin kargo parasına değecek b,rşey yok içnde,
tupperware ın birtane emzik kutusu, katalogu, bir markanın poşette testır ürünleri var ya saç bakımı ve şampuanı, 2 yenidoğan bebek bezi, bir cd, birkaç değişik katalog avon falan gibi.Yani işe yarayan hiçbişi yokk 7,5 tl kargo ödedim:D
değmezzzzz :D
üye olacağın sitelere bak gönderdikleri hediyelre bak sponsorlarına bak canı ben bakmadan üye oldum keşke kontrol etseydim gelecke ürünler yazıyormuş sitede

evet cnm aynı hafa ıcıne denk gelıo ıns hyrlsyla saglıklı dogumlar olur ıns hepımıze benmde sırtımdakı kaburgalar agrıo mahvoluyrm gun ıcınde calısyrm uzanmyrumda :(((

benimde senden farkım yok:(((
Allah kolaylık versin hepimizee.
. Ben son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum Allah izin verirde sağlığım yerinde olursa

Son düzenleme:
selam kızlar ben bugün giremedim hiç neler yaptınız ben yokken :)) benim canım kaç gündür sarma çekiyordu bugün yaptım nihayet ama öldüm bittim kızım hiç rahat durmadı saolsun karnımdaki desen öyle tekmeleriyle eşlik etti esilanın yaramazlıklarına :)) ancak müsait oldum bi bakıyım kızlar neler kaynatmış dedim geçmişi okuyup geliyorum güzeller

benimde senden farkım yok:(((
Allah kolaylık versin hepimizee.
. Ben son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum Allah izin verirde sağlığım yerinde olursa

bend ole dusunuydum cnm ama agrılar bole devam ederse zor gunluk 9,30 saat calısıorum cok agır gelıo gercı ısım masa bası ama sırt agrısı tutunca zorlanıo ben temmuzn ıkıncı haftasında cıkmayı dusunyrm ızne 32,haftamda

meraba kızlar keyifler iidir inş yaaa ben çok şişiyorum elim ayağım hatta bu sabah kalktımda yüzüm bile şişmişti nie şişiyorumki ben şimdi :31:

hamile kaldığımn gunden berı içimi sıkan soruyu soruyorum musadenızle.....

24 haftalık oldugum zamanda memlekette kardeşimin düğünü var,,

*uçağa binemıyorum
*yol 1000 km yaklasık 13 saat
*kendı aracımızla gıtmeye karar verdık
*tedavı ıle hamıle kaldım
*12. hafta ıle 16. hafta arasında ıkı hafta kanamam oldu
*kardeşimin düğününü göremezsem çok hem de çok üzülürüm bir kere olacak bi şey ..ve bitanecik kız kerdeşim ooo
*ayaklarımın şişmesi, yorgunluk umurumda değil
*ama bebeğimin iyi ve rahat olması benım ıcın vazgecılemez bır seyyy

kafa sısırmısım yaaa....oncelık doktorumuzun ne dıyecegı tabı kı ama eger ızın verırse sızce bu yolculugun ustesınden gelebılır mıyım...ve sız olsanız ne yapardınız :kkkseninle aynı derdin muzdaribiyiss bende tüp bebekle hamile kaldım ve 7 yıl aradan sonraa bebegim çok kıymetli uzun süreden sonra buldugum için 1 tane erkek kardeşim var ve bende senın gibi gitmeyi çok istiyorum sadec 9 haftalıkken bir kanamam oldu ve sonra olmadı çok şükür dr uçakla gidebilirsin dedi ama ben hiç binmedigim için eşim istemiyor daha kötüsü özel arabamızda yok haziran 15 te gitmem lazım ve malatyadan ankaraya gidicem bnmde hamile kaldım kalalı tek sorunum bu ama kı bebegim herşeydn önce gelir dr desekı gitme gitmem ama ısrarla gidebilirsin diyor senın içinde iyi olur diyor ama ben yined korkuyorum ve içimdeki his bebegimi allahıma emenet edip gitmekk:26::26:

CANIM BENIMMMM NASIL IYI ANLIYORUM SENI.AMA BAK DOKTORUN IZIN VERMIS DEMEKKI SORUN YOK.ONEMLI OLAN DOKTORUNUN DEDIKLERI...
SEN IZNI KOPARMISSIN ..GOBUSUNE YAKISACAK GUZEL BIR ELBISE BUL :) VE GIT BENCE....NE AŞAMALARDAN GECTIK BILIYOSUN..TUTTU MU TUTMADI MI , KALBI ATACAKMI,KANAMA BITECEKMI DERKEN BU GUNLERE GELDIK COK SUKUR.VE EN RAHAT AYLARDAYIZ...DR TAMAM DEDIYSE SEN YIRTTIN CANIM :) ALLAHIN IZNIYLE GIDER GELIRSIN..BAKALIM INS BANADA IZIN CIKARRR...BI DAHA BIR YERE KIPIRDAMAYIZ ZATEN
DOGUMDAN ONCE MORAL OLUR HEM...HEM DE BENIM BUTUN AKRABALARIM ORDA HAMILEYKEN GORMEK ISTIYORLAR :)
SEN IZIN ALMISSIN ..O YUZDEN RAHAT FIRMA VE OTOBUS OLMASINA DIKKAT ET.MOLALARDA YURUYUS YAP.BOL SU IC RAHAT RAHAT GIDERSIN INSALLAH

Back
X