• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iiydr cnm cok tuzlu yıyosan oyuzden olabılır bıde bol bol su iç

tuzlu yemek hiç huyum diildir zaten sevmem ve suyumda sınırda olduğu için çok su içmeye gayret ediyom ama acayip şişiyom yaaa gece tuvalete kalktımda sanki ayaklarımın altı yuvarlaklaşmış gibi yürüyemicem gibi geliyo :1::1:

herkese merhabalar...
bebişler, göbişler herşey büyüyor maş. ne güzel.
benim kuzumda büyüdü. her gün güçlü güçlü hissediyorum onu çok şükür. muhteşem bir duygu. perşembe randevum var. inş görücem kuzucuğumu...

çalışan hamile arkadaşlar gerçekten maş. diorum . ben bütün gün evde olmama rağmen yorulup yatma ,dinlenme ihtiyacı hissediyorum. yaptığımda sadece yemek. çalışırken ben yapamazmışım. zaten normalde bile çok yoğun bir işim vardı.
allah hepinize ( :)) yine de hepimize kolaylıklar versin) çok yormayın kendinizi de bebişleri de yaa.

herkese merhabalar...
benim kuzumda büyüdü. her gün güçlü güçlü hissediyorum onu çok şükür. muhteşem bir duygu. perşembe randevum var. inş görücem kuzucuğumu...

çalışan hamile arkadaşlar gerçekten maş. diorum . ben bütün gün evde olmama rağmen yorulup yatma ,dinlenme ihtiyacı hissediyorum. yaptığımda sadece yemek. çalışırken ben yapamazmışım. zaten normalde bile çok yoğun bir işim vardı.
allah hepinize ( :)) yine de hepimize kolaylıklar versin) çok yormayın kendinizi de bebişleri de yaa.

canım nasılsın sen ne zaman geliyodun türkiyeye çok kalmadı dimi... sen çalışmıyomuydun yaaa ben sen çalışıyosun biliyodum demek sende benim ev keyfi sürenlerdensin :27:

seninle aynı durumdayız nerdeyse canım..
benimde 27 haftalıkken mersine gidip sınavlarıma girmem lazım.. uzaktan eğitim bilgisayar programcılığı okuyorum..ve bir sürüde para yatırdım.. ayın 15 inde kontrol var sorcam işte bende dr a inş. bi sakıncası yoktur..:44: :44: :44:

Kızlar bende de aynı sorun var. haziran 2 de çorumda ablamın dügünü var. Ama sizinki kadar uzak degil allahtan.Ben Ankaradayım.Kendi aracımızla gidip arabaya kimseyi almamayı düşünüyorum. Yoruldugm yerde arkaya uzanıp ayaklarımı uzatabilmem lazım. Zor valla..Allah yardımcımız olsun.. Bu arada bugun bulasık makinem bozuldu. Servis için 2 gün sonraya randevu alabildim ancak. 2 gün bulasklar elde yıkanacak mecbur.Ayakta durunca ayak tabanlarım cok agrıyor. Bacaklarımdaki kramplardan cok rahatsızım.Ne çok şikayet ettim dimi :1: Anne olmak kolay degil işte..

canım nasılsın sen ne zaman geliyodun türkiyeye çok kalmadı dimi... sen çalışmıyomuydun yaaa ben sen çalışıyosun biliyodum demek sende benim ev keyfi sürenlerdensin :27:

:))) evet bu arada cuma günü türkiyeye gel,yorum inş. çok mutluyum. uçak yolculuğunu hiç sewmem bakalım inş kuzum sewer:))
türkiye de bankadaydım. eşimin projeleri bitmek bilmediği için orası senin burası benim dolşatığımız için ben işimi bırakmak zorunda kaldım.

acayip rahata alıştım. bundan sonra nasıl devam ederim bilmiyorum. 2 senedir yatış yapıyorum:))) hamilelikte zor birşey ama gerçekten. allah kolaylık versin çalışanlara.

türkiye için güzel alışveriş planlarım var bakalım inş. rabbim izin verirse bende kuzuma cicler bakıcam. burada az bir kaç bir şey aldım sadece.

kızlar kasık agrılarının olması normalde pekı bu kaşıntı normalmi deli gibi uyuz gibi kaşınıyorum sizdede varmı varsanasıl önlüyorsunuzz:44::44:
bende olmadı cnm dr bi sor istersen
Ben ayrıntılı ultrasonu zeynep kamilde yaptırdım. İyi geçti. Doktor çok yakından ilgilendi. Yüzünün güzel bir fotosunu çekemedik elini yüzüne kapatmıştı. Sanki özelmiş gibi doktor git bi tur at gel yüzünün resmini çekip sana vereyim dedi. Sonra resimlerimizi alıp eve geldik. Devlette şansına doktor iyi gelirse çok iyi. Doktor gıcıksa yandın. Biraz şansla alakalı.
Medical Park 300 tl istedi. Bence çok fazla gerçekten de.

Myomlarım büyümüş benim. Başka myomu olan var mı? Elimle hissedebiliyorum. 3,5cm olmuşlar iki tane. Doktor önemli değil dedi. İnternetten de baktım ikinci üçayda hormonların etkisiyle büyüyebiliyormuş. Sonra kendiliğinden küçülürmüş.

Bu arada göbişim resimlerini ekledim ben de profilime :)
cnm ya şu göbiş resimlerimiz içindemi bi sayfa açsak ne yapsak
kızlar ya bebeğime 3 tane tulum aldım, biri kadife, millete gösteriyorim, herkes artık alma alma deyip duruyor, sevindirmiyorlar bile insanı, 3 tulum çokmu ?:44:

3 tulum yeterli cnm çok çabuk uzuyor bebişlerin boyu o yüzden öyle söylüyodur millet ama hepsini ufak almadıysan sorun yok bende tuluma bayılırım kızıma hala giydiriyorum yatarken ayaklılardan hemde çok şeker oluyor oda çok seviyo

bende olmadı cnm dr bi sor istersen

cnm ya şu göbiş resimlerimiz içindemi bi sayfa açsak ne yapsak

3 tulum yeterli cnm çok çabuk uzuyor bebişlerin boyu o yüzden öyle söylüyodur millet ama hepsini ufak almadıysan sorun yok bende tuluma bayılırım kızıma hala giydiriyorum yatarken ayaklılardan hemde çok şeker oluyor oda çok seviyo

Ben de 2 tane tulum 5 tane de zıbın takım aldım.Bugun geldiler.Kıyaferleri sevdim uzun uzun:16: Annesi kurban olsun.Çok merak ediyorum bebişimi:16:

Ben de 2 tane tulum 5 tane de zıbın takım aldım.Bugun geldiler.Kıyaferleri sevdim uzun uzun:16: Annesi kurban olsun.Çok merak ediyorum bebişimi:16:

bende bir sürü şey almıştım netten bugün geldi kargom o kadar mutlu oldumki hepsini tek tek serdim baktım baktım :52: crazy baby indirimdeydi önce morhipoda sonra markafonide ben kaptırıp bir sürü şey almışım badiler çok güzel ve uygundu hastane çıkışını aldım valla denk gelirseniz crazy baby çok güzel pamuklu bide indirimden olunca çok uyguna aldım ben ama abartmışım kaç tane badi oldu saymadım :37:

:))) evet bu arada cuma günü türkiyeye gel,yorum inş. çok mutluyum. uçak yolculuğunu hiç sewmem bakalım inş kuzum sewer:))
türkiye de bankadaydım. eşimin projeleri bitmek bilmediği için orası senin burası benim dolşatığımız için ben işimi bırakmak zorunda kaldım.

acayip rahata alıştım. bundan sonra nasıl devam ederim bilmiyorum. 2 senedir yatış yapıyorum:))) hamilelikte zor birşey ama gerçekten. allah kolaylık versin çalışanlara.

türkiye için güzel alışveriş planlarım var bakalım inş. rabbim izin verirse bende kuzuma cicler bakıcam. burada az bir kaç bir şey aldım sadece.

orda daha güzel ve uygun şeler olur die duymuştum ama sen türkiyeye bıraktın demek alışverşini ben tamamladım sayılır şimdi çanta bakıyom onuda aldımmı yıkayıp yerleştircem miniğim hastene giysilerini :46:

slm hanımlar oğluma çorba yaptımda geldim şimdi uyuyor uyanınca yer inşş sizler nasılsınız hadin sohbet edelim sıkıldım ben

orda daha güzel ve uygun şeler olur die duymuştum ama sen türkiyeye bıraktın demek alışverşini ben tamamladım sayılır şimdi çanta bakıyom onuda aldımmı yıkayıp yerleştircem miniğim hastene giysilerini :46:

yani burda ucuz olan şeyler var ama kıyafet değil maalesef:(( sadece h&m ve zara çocuktan bir kaç şey aldım. zatende bir tek onlar ucuz. diğer mağzalrdan birşey alınamıyor. ama bebek arabası, oto koltuğu, bebek telsizi, emzik ve biberon tarzı bpasız şeyleri burdan alıcaz. karar verdik. bebek çantası çok baktım bende onu da burdan alıcam inş. hatta ekleyebilirsem fotolarıda koyayım. bayağa hoşuma gitti bakalım.

meraba kızlar keyifler iidir inş yaaa ben çok şişiyorum elim ayağım hatta bu sabah kalktımda yüzüm bile şişmişti nie şişiyorumki ben şimdi :31:

canım çok erken başlamış seninde şişmelern tansiyonunu ölçtür bakalım benmde başladı ama sadece ellerim vede uyuşuyo tansiyonum yükseliyomuş oda tehlikeli bakalım bundan sonra tansiyon ilacı verebiirmş dr um ama ben istemiyorum

canım çok erken başlamış seninde şişmelern tansiyonunu ölçtür bakalım benmde başladı ama sadece ellerim vede uyuşuyo tansiyonum yükseliyomuş oda tehlikeli bakalım bundan sonra tansiyon ilacı verebiirmş dr um ama ben istemiyorum

aslında benim tansiyonumda hep düşüktür canım ama hiçte üstüne düşmedim daha dikkat edim bari çünkü baya bi şişiyorum ben..

bugün işyerinde çok canım sıkıldı :( şu doğum iznim başlasada kurtulsam diye bekliyorum ya
ayne aynen artık işe gelemk ıstemıyorummmm
herkese merhabalar...

valla canm calısyorum eve gıdınce ne yemek yapıcam dıe dusunuyorum bugun esıme bırakıcam valla napıosa yapsın haftasonu yenı evıme gectım ya kuran okutucam onun ıcın yavs yavas baslıcam temızlıge flan anca bıtrrım haftasonuna

ayne aynen artık işe gelemk ıstemıyorummmm

valla canm calısyorum eve gıdınce ne yemek yapıcam dıe dusunuyorum bugun esıme bırakıcam valla napıosa yapsın haftasonu yenı evıme gectım ya kuran okutucam onun ıcın yavs yavas baslıcam temızlıge flan anca bıtrrım haftasonuna

hayırlı uğurlu olsun yeni evin. yeni evinde bebişle mutlu mutlu inş. ama niye kendine yorgunluk çıkarıyosun ki bebek mevlüdüyle birleştirsen olmazmıy dı?:))) bir taşla iki kuş... tabi bu biraz püsür işi benim gibi de. yardım edecek birileri varsa yanında. aradan çıkması da iyi tabi

hayırlı uğurlu olsun yeni evin. yeni evinde bebişle mutlu mutlu inş. ama niye kendine yorgunluk çıkarıyosun ki bebek mevlüdüyle birleştirsen olmazmıy dı?:))) bir taşla iki kuş... tabi bu biraz püsür işi benim gibi de. yardım edecek birileri varsa yanında. aradan çıkması da iyi tabi

saolsn canm ıns ıns hepımız.bende ole dusundum cnm ama annem kayınvalıdem gorumcem falan gelıcekler yardıma gercı ben bısı yapmıcam ymektı dagıtımdı flan annmler gorumcem ılgılenıcek okutuyumda bebısımde nasıplensın sımdıden dedım :emir_bebek:

teyzoşları, oğlum size yeni cicilerini göstermek istiyor bakmak isterseniz:emir_bebek:

$56276785_R_315233_0.webp$BABA-ANLASALIM-ESPRILI-BEBEK-BADISI-COK-TATLI__56274488_0.webp$SEN-UYU-ANNECIM-ESPRILI-BEBEK-BADISI-COK-TATLI__56274997_0.webp$TOMUYCUK-Papyonlu-askili-citcitli-badi__56452946_0.webp$54978062_tn30_0.webp

Back
X