• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bende meyve yedim onca dolapta dondurma var onu yesem mi diye düşünüyorum :27:nutella yok malesef:1:
yarasın:39::39::39:

canım bi kere benim aklıma geldimi bide dolapta falan varsa yemeden rahat edemiyrmmmm:1::1::1::1::1:
geçen gece uyandım karnım acıkmış dolapta bişey vardı kalktım yedim ,üstünede bi güzel uyku ooooooohhhhhhhh yarasınnnn

tabi gecenin bi yarısı yedim die vizdan azabıda cabasıııııı:1::1::1::1::1::1:

canım bi kere benim aklıma geldimi bide dolapta falan varsa yemeden rahat edemiyrmmmm:1::1::1::1::1:
geçen gece uyandım karnım acıkmış dolapta bişey vardı kalktım yedim ,üstünede bi güzel uyku ooooooohhhhhhhh yarasınnnn

tabi gecenin bi yarısı yedim die vizdan azabıda cabasıııııı:1::1::1::1::1::1:

:1::1::1::1:benide dürter illa:27:Ama uykum daha tatlıdır uykudan uyanınca uykum kaçmasın diye yemem:1:

elifoyku,
mrysyr,
radeniz,
sibelyuce,
braue,
mommy+
kızlaaaaaaaarrrrrrrr neden sesiniz çıkmıyoooooooooo yaaaaaaa
biz kızımla sıkıldık amaaaaaa
demi skopça teyzesiiiii:49::49::49::49::49:

Biz burdayıııızz ama cepten girdiğim için yetişemiyorum:) birde arada ders arada hürrem bide kayınvalidemdeyim çok fonksiyonlu gördom kendimi. Gerçi kadıncağızın hiiiiç zararı olmaz bana yemeğim yoktu ben geldim dedim pek sevindi:)

canım iii geceler tatlı rüyalaarrrrrrrrrr
miniğine iii bakkkk annesiii
ikinizide öpt.....
yarın görüşmek üzereee...
biz bugün okula gittik yorulduk dinlenelim birazzzz:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

Biz burdayıııızz ama cepten girdiğim için yetişemiyorum:) birde arada ders arada hürrem bide kayınvalidemdeyim çok fonksiyonlu gördom kendimi. Gerçi kadıncağızın hiiiiç zararı olmaz bana yemeğim yoktu ben geldim dedim pek sevindi:)

:1::1::1::1:

canım iii geceler tatlı rüyalaarrrrrrrrrr
miniğine iii bakkkk annesiii
ikinizide öpt.....
yarın görüşmek üzereee...
biz bugün okula gittik yorulduk dinlenelim birazzzz:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

Sana da iyi geceler canım dinlen bakalım:1::54::54::54::54:

kkkjuıyt
ök nbvgff<12222222222233333334555555699788888889011001
KIZIM YAZDI TEYZELERİGFT:54:

:) :) ben anladım ne dediğini

amanıın nerdesinizki canım siz?
eşin asker mi senin de??:26:

aynııı benimki
taaa eşimin bebekliğinden kalma sararmıış solmuş,eprimiş
yorganını getirmişti bana ben Ayçaya kullanacakmışım
hani iyi durumda olsa belki saklarım hatıra falan diye
sapsarı olmuş leke leke ben onu kullanırmıyım yaa
attım gitti çaktırmadan,kızıma da en iyisinden bi yorgan aldım hala onu kullanıyor:49:
kusura bakmasın onun egosunu tatmin etmek için ben zamanında çooook fedakarlık ettim hatta düğünde bana bok gibi bi gelinlik dikti çok anlarım çok iyi dikiş bilirm dedi(emekli dikiş öğretmeni)
ben de aptal aşık nolacakki diksin dedim....
Kızıma mevlüt elbisesi diye 1 aylık çocuğa resmen 2 yaş elbisesi dikip giydirdi neyse dedim içinde kalmasın ama artık yeterrrr:20::45:

ayy gülmekten öldüm eşime okuttum :) bence de sen ona bulaşma

Son düzenleme:
ben bugün kızıma cicielr aldım teyzeleri :)
fermuarlı peluş battniye alt açma
ve 1 tane 3 lü zıbın takım

bir de bişey soracağım park yatağın içine nasıl yatak almak lazım
uyku setlerinin iindeki yorganlarda elyaf zararlı diyorlar beni bile acayip terletiyor uyku setinin yorganı
siz ne örtceksniz yataklara

uyku setlerinin iindeki yorganlarda elyaf zararlı diyorlar beni bile acayip terletiyor uyku setinin yorganı

Güle güle kullanın :1::1:Aldığın yere sorabilirsin canım yatağı :26:
Evet elyafın bend eiyi olmadığını duydum bebekler için benim annem yorgan yaptırmış ama içinde ne var bilmiyorum:44:

anneler mrb
ben dün kontrole gittim bebeğim 510 gr olmus :) ya ben tam 9 kg almısım son 1 haftada 2 kilo oyyyyyyy. dr um biraz dalga gecti benimle dikkat etmem gerekiyor dondurmayı haftada 1 e indireceğim, kendime yakıstıramadım.
ayrıca tetenos asısı oldum hala kolum uyusuk gibi. igne yapıldığında hiç hissetmemiştim ama şimdi acısını sonragösterdi. herkes bu asıyı yaptırdı mı

$P1070754.webp 3 lü zıbın takım her şey pmbe oldu bunu yeşil aldım
$P1070758.webp alt dğiştirme bebk arabasının içine de koyabirsiniz dedi
$P1070756.webp peluş fermuarlı babatniye uyku tulumu olarakta kullanılr herhalde çocuğu içine koy :) açamasın

Son düzenleme:
elifoyku,
mrysyr,
radeniz,
sibelyuce,
braue,
mommy+
kızlaaaaaaaarrrrrrrr neden sesiniz çıkmıyoooooooooo yaaaaaaa
biz kızımla sıkıldık amaaaaaa
demi skopça teyzesiiiii:49::49::49::49::49:

Ay çok hoştu :) geçmişi okuyordum ben de son sayfaya geldim bu mesajı görünce güldüm kendi kendime hepinize selamlar :) çok yoruldum bugün ben, sağlık ocağına gidip 2.tetanoz aşımızı olduk, biraz gezdik babamız bize anneler günü hediyesi alacakmış önceden söylüyor, git canım sen hediyeni önceden beğen ben ona göre alayım diye :) bu erkekler bazen çok tuhaf oluyorlar ya ama sevindim tabi biz anneleri düşünürken kendimizi unutmuşuz meğer, gittik hediyemizi beğendik oğlumla. Bir de LCW de anneler günü hediyesi varmış dün öğrendik bizde, bir arkadaşta resmini koymuş zaten 2 adet havlu ve bir sabun var içinde, ilk gördüğümüzde alalım bari dedik bebişimize ve kendimize bişeyler alıp 75 lirayı tamamladık, hediyeyi elimize vardiler ben de büyük havlu zannetmiştim 2 küçük mutfak havlusu çıktı,güldük tabi annemizin diğer hediyesinin içine koyduk artık kargoyla onuda göndeririz çünkü onun niyetiyle almıştık :) bizden haberler böyle şimdi de hafif bir sırt ağrım var ayaklarımı uzattım dinleniyorum :34:

canım park yatak aldığım yerden almıştık biz
vanilla diye bi marka çok kalın normal yatak döşşeği değil daha ince minder gibi
ama çok kullanışlı:6:yorgan da valla elyaf yorgan kullandım ben
english home dan almıştım iyisinden
bazıları gerçekten çok sentetik güvendiğin markalaradan almak lazım
anneler mrb
ben dün kontrole gittim bebeğim 510 gr olmus :) ya ben tam 9 kg almısım son 1 haftada 2 kilo oyyyyyyy. dr um biraz dalga gecti benimle dikkat etmem gerekiyor dondurmayı haftada 1 e indireceğim, kendime yakıstıramadım.
ayrıca tetenos asısı oldum hala kolum uyusuk gibi. igne yapıldığında hiç hissetmemiştim ama şimdi acısını sonragösterdi. herkes bu asıyı yaptırdı mı
maşallah sana da kuzuya da:nazar::nazar::nazar:
bi 9 kilo alan daha
hadi attıralım şurda bi 9-8 lik
meriç de gitti:52::9::9:

canım park yatak aldığım yerden almıştık biz
vanilla diye bi marka çok kalın normal yatak döşşeği değil daha ince minder gibi
ama çok kullanışlı:6:yorgan da valla elyaf yorgan kullandım ben
english home dan almıştım iyisinden
bazıları gerçekten çok sentetik güvendiğin markalaradan almak lazım

maşallah sana da kuzuya da:nazar::nazar::nazar:
bi 9 kilo alan daha
hadi attıralım şurda bi 9-8 lik
meriç de gitti:52::9::9:

Ben almadım o kadar kilo :27::27::27::27:

Geçen gün annemle yorgancıya girmiştik bebek yorganları gördük yastık yorgan çarşaf hepsini 100 tl ye yapıyormuş, içine kullandığı ise yünmüş, silikon elyaf kesinlikle uygun değil en sağlıklısı bebekler için yündür dedi satıcı, sizin için de bir bilgi olabilir belki :34:

Back
X