Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım beklıo ınsan ılk torunları bı heves olur ınsanda amabizdede aynı durum canım kayınvalidemde tık yok annem hurçları doldurdu en son kayınvalidem abartısız 10 tlye hastane çıkışı almış ilk ve umarım son olur onuda zaten asla giydiremem dedim amaan almasınlar bıoşverelim dicem ama insan biraz alınıyo galiba![]()
benımkıdee hıc bısı demıo tek bıldıgı kız oldgu ıcın sanslıymıs kaynanamn 9 yasında kızı var onun bebklık kıyfetlerı duryms onları verckmıs bnde gydrcktm yaa onu beklıodum töbe töbe ınsan bı heveslenır be ılktorunun senınAyyy bu kaynanalar hep böyle demekki yaa
ben de benimkine boşuna kızmayim bariii
benimki de battaniyesini ben alacam,deyip duruyor battaniye dediğin nedirki yaa
o da pazarda görmüştük ben hıı güzelmiş falan dedim
o senin beğendiğini alalım diyor sanki bana lütuf onu ben de alırım 25 TL bişeydi
yani o kadar lafını ediyor sonunda bana 25 TL ye battaniye alacak olay o yani
Benettonda da battaniye var 85 TL o değil yani,hani o da çok tamamda daha önemli bişeyini al bari dimi![]()
çok guzeller cnm gule gule kullansın bebsınEki Görüntüle 411665 3 lü zıbın takım her şey pmbe oldu bunu yeşil aldım
Eki Görüntüle 411664 alt dğiştirme bebk arabasının içine de koyabirsiniz dedi
Eki Görüntüle 411662 peluş fermuarlı babatniye uyku tulumu olarakta kullanılr herhalde çocuğu içine koy :) açamasın
ben 56 yım ilk 3 ay 2 kilo vermiştim geçen ay o 2 kiloyu birden aldım.şuan +2 deyim bakalım devamı nasıl olur.![]()
Eki Görüntüle 411796 Eki Görüntüle 411797 Eki Görüntüle 411798 Eki Görüntüle 411799 Eki Görüntüle 411800 Eki Görüntüle 411801 Eki Görüntüle 411802 Eki Görüntüle 411803 Eki Görüntüle 411804 Eki Görüntüle 411805 Eki Görüntüle 411806 Eki Görüntüle 411807 Eki Görüntüle 411808 Eki Görüntüle 411809
bunlara bayıldım bı tane tulumm oresım var :))
Eki Görüntüle 411796 Eki Görüntüle 411797 Eki Görüntüle 411798 Eki Görüntüle 411799 Eki Görüntüle 411800 Eki Görüntüle 411801 Eki Görüntüle 411802 Eki Görüntüle 411803 Eki Görüntüle 411804 Eki Görüntüle 411805 Eki Görüntüle 411806 Eki Görüntüle 411807 Eki Görüntüle 411808 Eki Görüntüle 411809
bunlara bayıldım bı tane tulumm oresım var :))
Eki Görüntüle 411813 Eki Görüntüle 411814
kızlar dün bu yataktan beğendim baby2go değişik renkleri varmış benim hoşuma gitti büyük ihtimalle bundan alacağım fiyatı 250 yatak hariç dediler.
ay şu göbüşünde hello kitty olana bayıldım.Kendim beceremem de annem yapabilir.Hemen listeme ekliyorum:))
gunaydın kızlarr .. sızınle sabah sabah gobusumu paylasmak ıstedım
Eki Görüntüle 411792
alın sıze kocaman bı gobuss :))![]()
cnm cok guzelmıs gercektenEki Görüntüle 411813 Eki Görüntüle 411814
kızlar dün bu yataktan beğendim baby2go değişik renkleri varmış benim hoşuma gitti büyük ihtimalle bundan alacağım fiyatı 250 yatak hariç dediler.
bende cok begendım cnmm cok gusell dogru bı tercıh annesı :))
cnm cok guzelmıs gercekten
kızlar suan burası acayıp tıner kokuo ben yavas yavas kafayı buluyrm galıba..........
Maşaallah göbüşünebenimkide böyle ya cocaman oldum.. Çok merak edim kilolar bana mı yarıyo yoksa bebişimde kilo alıyo mu :18:
aman canım kafayı bulma olduğun oratmdan çıkma şansın yokmu camı felan aç... Rahatsız etmesin seni... Dikkat et kendine
bben 4 kg almıstımm sımdı tuzu kestım bıraz temızlık falan yaptım gecen hafta sımdı yıne 2 kgdayım.. anlamadım bende bebegımmı salı gunu gorucem kg dr ıı dersee ben kg almasamda olur ama neden zayıfladım anlamadımm 2 kg okadar kkocaman gobus nasıl olduu :ss aklım karısık acıkcasıı ..saglıkocagındakı ebede bana kıızıoo kg almıosun dıe napım deedım gayet yyıyorumm ala alaa![]()
canım dısarı gozlerımden yaslar aka aka cıktım ayy ben bu ısyerınde devam edemıcem yaaa herbıyrden bı koku hamıle oldugumu goruolr bole ortamdn calısman zor dıolar ama bı degısılıkte yapan yok allahım sabır ver bana nolur gusel bı ıs nasıp ettt![]()
Maşallah ben su içsem de bana yaradığı için 9 kilo aldım göbüş de tabi önden önden gidiyo pazartesi doktor acaip kızacak bana ama ne yapiyim ya of. Bünyen demekki vermeye müsait hemen gidiyo kio-lon. Eğer bebişin sağlıklıysa takma kafana. Son dönemde daha çok alınıyormuş zaten.
masallahh cnmm..dr bana sımdıye kadar kac kg aldın dıe sormadı ..hamurısı tatlı cok yememeye calıss yada cok az ye cnmm dıkkat et onumuzde son aylara nekadar az kg ıle gırersek daha ıı olucakk.. benım arkadasımda kızı olucak son ayında ılk bebegı 19 kg almıss( cok fazla deılmı ? gecen sene karsı komsumda ılkbebegınde 3o kg almıstıı ..:18:
günaydın kızlar
artık herkes yemekhanede göbeğime bakıyor iyicek belirginleşti ve biranda büyüdü ayın 24 ünde kontrolüm var şeker yüklemeside yapılıcak bundan sonra önümüzdeki süreç azalıyor hayırlısıyla
masallah cnmm onumuzde surecımız azalıo ama dıkkat edıyorumda bızımde sabırsızlıklarımız baslıoo ıns cabucak gecer ..seker yuklemesı ıcın daha konusmadı..bakalım nezaman yapıcakk dr umuz![]()