• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya bana hiç geçmiyomuş gibi geliyo daha çoook var diyorum :(
benim şeker yüklemem de haziranın ilk haftası yapılacak :94:

gobegımız sıstıkce dhada zor gelıcek :(( allahım yardımm etsın hepımıze bu sıcaklarda..hareketlerını hıssettıkce zaman gecmıo gıbıme glıo benımde ..:17:

Maşallah ben su içsem de bana yaradığı için 9 kilo aldım göbüş de tabi önden önden gidiyo pazartesi doktor acaip kızacak bana ama ne yapiyim ya of. Bünyen demekki vermeye müsait hemen gidiyo kio-lon. Eğer bebişin sağlıklıysa takma kafana. Son dönemde daha çok alınıyormuş zaten.

masallahh cnmm..dr bana sımdıye kadar kac kg aldın dıe sormadı ..hamurısı tatlı cok yememeye calıss yada cok az ye cnmm dıkkat et onumuzde son aylara nekadar az kg ıle gırersek daha ıı olucakk.. benım arkadasımda kızı olucak son ayında ılk bebegı 19 kg almıss :(( cok fazla deılmı ? gecen sene karsı komsumda ılkbebegınde 3o kg almıstıı ..:18:

.Canım eğer almadıysan güzel görüştür seni sorma ihtiyacı duymamıştır beni gördü mü kimbilir ne dicek :37::37:

abowww 30 mu ayyy neyse ya ben daha börek pasta yemiycem yürüyüşte yapacam anam 19 bile fazla amaa bu gidişle bende alacak gibi duruyorum Allah kolaylık versin ama benim bünyem bu su içsem yarıyo diyorum ya. Bir liste verdi bana doktor buna uyarsan ayda bir kilo alırsın dedi ama diyet lisetesi gibi benim canım daha farklı şeyler çekiyo :( Neye ama dikkat ediyim en çok da çok killo alırsam normal doğum yapamam diye korkuyorum. Neyse bakalım doktor ne dicekde ona göe bende tutarım boğazımı ne yapalım sağlık için en önemlisi :26:

Günaydınnn
kızlarrrrr
nasılsınız ,melekleriniz nasıııııı????????????
biz iyiyiz ,bugün boş günümüz,kızımla keyifli bi şekilde kahvaltı yaptık
teyzoşlara meraba diyelim dedikkk:3:

KızlAR ya sormayın bu sıcaklar beni mafediyo sıcağıd soğuda sevmeyen bi yapım var evde bile yanıyorum dışarı hiç çıkamıyorum son aylarda vede oturum heralde.

Bir de ne sorcam ya kızlar siz nefes nefese kalıyor musunuz sanki ben koştum koştum da durdum gibi nefes nefese kalıyorum az bi iş yaptım mı kilodandır diye düşnüyodum arkadaşın biri bebek büyüyo kalbine baskı yapıyo ondandır dedi. Sizdede var mı nefes nefese kalma durumu?

cnm cok guzelmıs gercekten

kızlar suan burası acayıp tıner kokuo ben yavas yavas kafayı buluyrm galıba..........

canım dikkat et dışarı çık ,pencereyi aç nebilieyinnnn...bebeğe zarar vermesin annesiii.......

KızlAR ya sormayın bu sıcaklar beni mafediyo sıcağıd soğuda sevmeyen bi yapım var evde bile yanıyorum dışarı hiç çıkamıyorum son aylarda vede oturum heralde.

Bir de ne sorcam ya kızlar siz nefes nefese kalıyor musunuz sanki ben koştum koştum da durdum gibi nefes nefese kalıyorum az bi iş yaptım mı kilodandır diye düşnüyodum arkadaşın biri bebek büyüyo kalbine baskı yapıyo ondandır dedi. Sizdede var mı nefes nefese kalma durumu?
canım eğer ben çok yediysem oluyo nefes nefese durumu....
bide eskisi gibi hızlı yürümeye çalıştığımda nefes nefese durumum oluyooooo

Herkeseee Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnn teyzoşşşşş........

.Canım eğer almadıysan güzel görüştür seni sorma ihtiyacı duymamıştır beni gördü mü kimbilir ne dicek :37::37:

abowww 30 mu ayyy neyse ya ben daha börek pasta yemiycem yürüyüşte yapacam anam 19 bile fazla amaa bu gidişle bende alacak gibi duruyorum Allah kolaylık versin ama benim bünyem bu su içsem yarıyo diyorum ya. Bir liste verdi bana doktor buna uyarsan ayda bir kilo alırsın dedi ama diyet lisetesi gibi benim canım daha farklı şeyler çekiyo :( Neye ama dikkat ediyim en çok da çok killo alırsam normal doğum yapamam diye korkuyorum. Neyse bakalım doktor ne dicekde ona göe bende tutarım boğazımı ne yapalım sağlık için en önemlisi :26:
BNM ARKADASMDA OLE HER AY 4 KILO ALRAK DEVAM EDIYO DOKTOR DIYET VERMIS ONADA YOKSA BU GIDISLE 27 KILODA TAMMLRSN DEMIS BEN ZAYFIM DOKTOR HIC BISI DEMIO KILOMLA ILGLI
Günaydınnn
kızlarrrrr

AFIYET OLSUN YARASIN BEBISINE:emir_bebek::emir_bebek:

Ayyy bu kaynanalar hep böyle demekki yaa
ben de benimkine boşuna kızmayim bariii:47::47:

benimki de battaniyesini ben alacam,deyip duruyor battaniye dediğin nedirki yaa
o da pazarda görmüştük ben hıı güzelmiş falan dedim :19:
o senin beğendiğini alalım diyor sanki bana lütuf onu ben de alırım 25 TL bişeydi

yani o kadar lafını ediyor sonunda bana 25 TL ye battaniye alacak olay o yani
Benettonda da battaniye var 85 TL o değil yani,hani o da çok tamamda daha önemli bişeyini al bari dimi:45:
:)) seninkidee iimiş:))
benimki daha komikkk bir çift çorap almış değil bu zamana kadarrrrrr şimdiyekadarda ele avuca gelsin diyordu. Geçen ne derse beğeirsiniz süt pompası alacakmışşş hani inekleri sağıyorlarmış ya onun gibi herşeyimizbittti bi o eksik kaldııı acilll alalımmm birgün kafa göz dalıcam bakalım yaa hadi hayırlısı:D

:14::14::14::14::53::53::53: neyse artıkın bundan sonra dhaçok salata yerim bende daha baur cubur yok gelişmeleri size yazarım zaten azartesiye kadar tatlı yemiycem daha pazaretsi şekere bakılacak bide şeker çıkarsa Allah kourusun ne ederim ben :53::53: :20:Artık kontrolsüz yemiycem tamam karar aldım kızlar :21::21:

canım dikkat et dışarı çık ,pencereyi aç nebilieyinnnn...bebeğe zarar vermesin annesiii.......

BU GIDISLE BEBISIMIN KIMYASAL KOKULARA KARSI BI BAGIMLIIGI OLCAK TÖBE TÖBE ILRDE DOKUNMUCAK :37::37::37:

kız öyle deme ya töve töve ya başka işlere baksan belki daha düzgün bir iş bulursun ya da canını az daha sık çalış biraz daha bol bol su iç bari canım

:)) seninkidee iimiş:))
benimki daha komikkk bir çift çorap almış değil bu zamana kadarrrrrr şimdiyekadarda ele avuca gelsin diyordu. Geçen ne derse beğeirsiniz süt pompası alacakmışşş hani inekleri sağıyorlarmış ya onun gibi herşeyimizbittti bi o eksik kaldııı acilll alalımmm birgün kafa göz dalıcam bakalım yaa hadi hayırlısı:D

:9::9: Allah kolaylık versin ya onumu düşünmüş ayy canım ne düşünceliymiş :) Belki süt pompasıan gerek kalmıcam cuk cuk emecek kuzucun ihai bu kaynanalar yaa :))

amanıın nerdesinizki canım siz?
eşin asker mi senin de??:26:

aynııı benimki
taaa eşimin bebekliğinden kalma sararmıış solmuş,eprimiş
yorganını getirmişti bana ben Ayçaya kullanacakmışım
hani iyi durumda olsa belki saklarım hatıra falan diye
sapsarı olmuş leke leke ben onu kullanırmıyım yaa
attım gitti çaktırmadan,kızıma da en iyisinden bi yorgan aldım hala onu kullanıyor:49:
kusura bakmasın onun egosunu tatmin etmek için ben zamanında çooook fedakarlık ettim hatta düğünde bana bok gibi bi gelinlik dikti çok anlarım çok iyi dikiş bilirm dedi(emekli dikiş öğretmeni)
ben de aptal aşık nolacakki diksin dedim....
Kızıma mevlüt elbisesi diye 1 aylık çocuğa resmen 2 yaş elbisesi dikip giydirdi neyse dedim içinde kalmasın ama artık yeterrrr:20::45:

bu kayınvalidelerin ruhları hepsinin aynı sanırımmmmmm kramp girdi karnıma okurkennnnnnn ne çok severdim kayınvalidemi bu seneye kadarrr şimdii her söylediğine kızıyourm batıyorr yaaa hiç birşeyine gülüp geçemiyorummmm püfs

Günaydınnn
kızlarrrrr
merhabaa cnmm ıyızz sen nasılsın :)) ohh yarasınn kızcene afıyet olsunn ..

ewt cnm bende artık hıc yurumeye gelemıyorumm bır ssaaat carsıya ınsem of poff esımde bıktı artık benden bıdaha bıyere gıtmıceksın otur evde dıo :(( bende oyuzden hazırlıklarımı erkenden bıtırmek ıstıyorumm..

Herkeseee Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydın cnmmm :nazar:

:9::9: Allah kolaylık versin ya onumu düşünmüş ayy canım ne düşünceliymiş :) Belki süt pompasıan gerek kalmıcam cuk cuk emecek kuzucun ihai bu kaynanalar yaa :))

benzetmeee nasıl amaaaaa süper dimi:D eşimin yanındaa konusu geçtiydi ertesi gün aldım makaraya bunu söylendimde durdum eşim kızıyorr gibi böylee aaa hayatım ne kızıyorsun birtane kelime fazlam varsa kız her söyleidğim anneciğinin incileri onun sözleri dedim dün süt pompası gördüm netten gönderdim linki bak bunu tavsiye ediyorlarmışş o arada birşey oldu yazamadım eşim diyorki hani herşey tamdı bir bu eksikti:) daha bitirmemiştim yarım kaldı söyleyeceğim anneciğine gönderlim linki eksiklerimizi tamamlamaya pek hevesli ya dedim elektiriklisi var manueli var seslisi var sessizi var:D söyleyelim kadına dedim :DDDd kiki çok fenayımmm çok kızıoyr kociş muhahaa

Ay güldüm vallaaaaaaa yaaaaaaaaaaaa
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
sen çok yaşaaaa
ya ne komikler demiiii......
Benimkide eşimin bebeklik bornozunu getircekmiş sandığındadymış,tahmin ediyrm vaziyetiniiii
getirme esk ye gelince kullanırız dedim tabi asla kullanmamda......
getirirse vala çöpe giderrrr,aynennnn

eski meraklılarıııı Allahım yaaa:)) ben oğlumun çöüpü saklayıp vermeyeceğimeee gelinimeee ders olsun bunlarrr hatıra diye kendime saklaırm okadar..
:D

Back
X