• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Allah seni iyi etsin senin azmetmenlemi doğurman :)) Yok canım ya ben eylül gibi doğsun istiyorum annem yanımda olsunda başka kimse istemiyorum kayınvalidem gelirmi bilmiyorum daha belli değil gelip gelmeyeci :)

:16:

:))) canım ya Allah yardımcımız olsun gönlümüze göre olsun inş. herşey
ben espiri yapıyorummm hehe Alla hkorusun vaktinde doğum yapayım inş.

kızlar birde benim bi derdim var yaa. biz eşimle 4 yılın sonunda kaçarak evlendik. aileler hala küsler hatta eşimde annesi hariç herkesle küstü taa ki on gün öncesine kadar bizim herşeyimizi eşyalarımız fln kendi annem babam aldılar eşimi resmen evlatlıktan reddetti kendi babası dedesi fln babam sahip çıktı bize herneyse on gün önce eşim 25 sene elinde büyüdüğü dedesini kaybetti e cenazesine gitmese olmaz ölüm sonuçta ama babasıyla hala konuşmuyo neyse 3-4 gün önce pişi yapıldı eşimin anneside ağır astım hastası beni görmek istemiş bizde gittik ama çok çok az durduk ve sadece eşimin annesini gördük o günden bu yana babam ve annem tavır yapıyolar sanki beni istemiyolar torunlarını istemiyolar gibi geçen gün saatlerce gözyaşı döktüm gözlerim şişti resmen eşim teselli etti beni baya hani biz onları üzmek istemedik ama bilmiyorum yaa çok üzüldüm ben keşke gitmeseydim dedim eşimde ben bugüne kadar gidelim demedi sana ama annem çok hasta dedi zaten tekrar götürmem seni dedi ne kadar üzdüler bizi bende biliyorum dedi ayrıca babamıda çok sever eşim hiç ona toz kondurmaz ama işte bunları babam bilmez ona olan saygı ve sevgimizi bilmiyo. inanın çok üzgünüm yaaa:((((( yanlış mı yaptım sizce ve sizce torununu kucağına alınca sever mi.

bence siz en doğrusunu yapmışsınız..keşke ben gitmeseydim falan demişsin ama bizim yerimiz eşimizin yanı bence ..büyükler de bazen çocukluk yapabiliyor..ufak bi gönül kırıklıgı olabilir ama tez geçer bence..böylesine bi olayın torun sevgisini etkileyecegını hiç sanmıyorum.. güzel haberlerinizi bekliyoruz..

Kızlar merhaba,
Ben de yeniyim forumda, yazılanları okudum ve çok beğendim, gerçekten çok seviyeli insanlar var, herkes samimi bir şekilde yaşadıklarını paylaşıyor.
Bundan sonra ben de takip edip kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum. Ben de Eylül sonu, Ekim başı bekliyorum bebişimi hayırlısıyla inşallah.
Bilgilerimi vereyim beni de listeye eklersen sevinirim "suksuk".
SAT: 28.12.2011
Boy: 1.66
Kilo: 68
Beklenen Doğum Tarihi: 03.10.2012
Birinci çocuk
İsim: Bilge

canım hoşgeldinn öncelikle hayırlı olsun..
sen eylül annelerinde olmak isteidğinden eminimisin:D
Biz doğurur sen kalırsan üzülme sakın:))

günaydın bayanlar nasılsınız. aslında 8de uyandım ama kahvaltı yaptık sonra geçmişi okumak fln baya zamanımı aldı. ayrıca aramıza hoşgeldin THIRTYOS ayy umarım doğru yazmışımdır. kızlar dün detaylım vardı doğrusu doktoru pek beğenmedim ne eşim yanımda girebildi nede oğluşumu görebildim hiç göstermedi ancak kendi ekranından baktı ki zaten onun dediklerini kendi doktorumda söyledi bana yani bi fark yok. dün ultrasına girdiğimizde oğlum uyuyomuş bu çocuğun eli yamuk gibi diyo doktor bugün git yarın gel pozisyon değiştirir tekrar bakarız sorun varmı yokmu dedi tam o sırada benim ufaklık bi tekme salladı sanki al sana el düzgünmü yamukmu ii bak diye hehe oğluşumun eli ayağı düzgün çok şükür ama siniir oldum kadına yaa neyseki bi sorun gözükmüyo haftaya salıda kendi doktorumda randevumuz var o zaman oğluşumun heryerini görebileceğim yaaa. ayrıca şu dondurma sorunu bendede var hergün mutlaka bi tane indiriyorum mideye ama geçen aydan bu aya 0 kg alarak tamamladım sadece yaptığım ekmeği çok çok azaltmak oldu doktorumun tavsiyesi üzerine. oğluşumda bu arada 549 gr 30cm olmuş:)))))))) ayrıca suksuk inan ağlattın beni yukardaki yazıyla yaaaa:((

maşallah bebişine canımm.
yani zaten pirpirikliyiz birde böylee gıcıklıklar yapmıyorlarmı kafalaırnı kırasım geliyorr afferin bıdığımaaa yakışıklım bneim negüzel tekmelemiş:)

al benden de o kadar sibel_saa.. ayrıntılıya dair ne hayallerle gittim...ama hiç bir görüntüyü anlayamadım.. daha doğrusu anlatan olmadı.. 10 dk bile sürmedi.. bi arkadaşım gittiğinde bi yarım saaat sürdü..doktor herşeyi anlattı.. cd falan verdi deyince bi heyecanla gitmiştim işte...napalım olsun artık.. doktorum raporu incelerken herşey cok güzel dedi ya o da yeter..ama hatıra kalacak bi cd miz olamadı malesef... eşim desen 'bu ayrıntılı para tuzagıymış.. bizim doktor daha iyi bakıyordu' deyip duruyor kendince..ama öle değildir tabi..

yaa ben ne bileyim 4 boyutlu fln zannettim cahilliktenmidir nedir cd verecekler fln zannettim aynı senin gibi ama sadece kağıt parçası ama oğlum iyi çok şükür yaa ama kendi doktorum demişti bi sorun görmüyorum ama yaptırmakta fayda var diye valla kendi doktorum binn kat iyi yaaa.

kızlar birde benim bi derdim var yaa. biz eşimle 4 yılın sonunda kaçarak evlendik. aileler hala küsler hatta eşimde annesi hariç herkesle küstü taa ki on gün öncesine kadar bizim herşeyimizi eşyalarımız fln kendi annem babam aldılar eşimi resmen evlatlıktan reddetti kendi babası dedesi fln babam sahip çıktı bize herneyse on gün önce eşim 25 sene elinde büyüdüğü dedesini kaybetti e cenazesine gitmese olmaz ölüm sonuçta ama babasıyla hala konuşmuyo neyse 3-4 gün önce pişi yapıldı eşimin anneside ağır astım hastası beni görmek istemiş bizde gittik ama çok çok az durduk ve sadece eşimin annesini gördük o günden bu yana babam ve annem tavır yapıyolar sanki beni istemiyolar torunlarını istemiyolar gibi geçen gün saatlerce gözyaşı döktüm gözlerim şişti resmen eşim teselli etti beni baya hani biz onları üzmek istemedik ama bilmiyorum yaa çok üzüldüm ben keşke gitmeseydim dedim eşimde ben bugüne kadar gidelim demedi sana ama annem çok hasta dedi zaten tekrar götürmem seni dedi ne kadar üzdüler bizi bende biliyorum dedi ayrıca babamıda çok sever eşim hiç ona toz kondurmaz ama işte bunları babam bilmez ona olan saygı ve sevgimizi bilmiyo. inanın çok üzgünüm yaaa:((((( yanlış mı yaptım sizce ve sizce torununu kucağına alınca sever mi.

canım benim bu konuda kendini üzmen için bir neden yok içinden gelmiş gitmişssin, Büyükleri yaptığı hatalarla kalsınlarrr şimdiye kadar sizi üzmüşlerrrrr Allahh Herşeyi gören bilendirr sen üzerine düşen görevi yapmışssın bence ii olmuş ölse vicdanen sen huzursuz olurdun.
Anneciğine gelinceeee onada takılmaaa düzelirr şimdi sıcak daha olay, birde fırsatını bulursan tatlı tatlı anlat annene konuş,
bunları düşünme boşverr
Bazen büyük olmak demek herşeyi doğru yapmak demek olmuyor maalesef.

canım hoşgeldinn öncelikle hayırlı olsun..
sen eylül annelerinde olmak isteidğinden eminimisin:D
Biz doğurur sen kalırsan üzülme sakın:))

mihracee haklısın ama ben burayı daha samimi buldum :34:
Bi de her ne kadar ekim gibi görünse de ultrason verilerinde en son 26 Eylül çıktı.
Belli olmaz bu işler canım Eylül de olabilir belki:

ole demekle olmazz cekde gorelımm :52::52:benım gobusumm senın gobusunu gecer :))
erıgı tuzla yıyodum meselaa onu tamamen kestım yemeklerımıde cokaz tuzla yapıyorum cnm ..allaha sukur bıkere bıle kramp gırmedı ıns gırmezz . dılımı ısırayımm :52::52:
:

maşallahh canım benimm amanaman girmesin ben bu sabah deli gibi kramplaaa uyandım ağladım:(((
şimdi yemeğe gidiyorum gelincefoto ekleyim dünçekildim:DD

bence siz en doğrusunu yapmışsınız..keşke ben gitmeseydim falan demişsin ama bizim yerimiz eşimizin yanı bence ..büyükler de bazen çocukluk yapabiliyor..ufak bi gönül kırıklıgı olabilir ama tez geçer bence..böylesine bi olayın torun sevgisini etkileyecegını hiç sanmıyorum.. güzel haberlerinizi bekliyoruz..
bende aynen senin gibi yerimin eşimin yanı olduğunu düşündüğüm için gittim kimseyi üzmek için değil ama babamı tanıyosam torunu olunca ondan kıymetlisi olmaz şimdi görmüyolar ya ondan öyle davranıyolar herhal valla moral verdin çook sağol yaa. biz bi ömür eşlerimizin yanındayız İNŞALLAH artık yani ama sağolsun beni bırakmadı babası gil beni istememesine rağmen hadi gidelim evlenelim dedi benim için babasıyla 1.5 senedir konuşmuyo ve kesinlikle seni zorlamam bi daha gidelim diye diyo belki yıllar sonra diyo ben giderim babam sonuçta diyo ama senin babana on giderim kendi babama bir giderim diyo sağolsun hiç nankör değildir eşim kıymet bilir yani.
maşallah bebişine canımm.
yani zaten pirpirikliyiz birde böylee gıcıklıklar yapmıyorlarmı kafalaırnı kırasım geliyorr afferin bıdığımaaa yakışıklım bneim negüzel tekmelemiş:)

inan nasıl sevindim tekme atınca çıkınca da eşime anlatıyorum gülüyo doktora gösterdi kimin eli yamuk diye diyorum gülüyo :)

bence sen en dogrusunu yapmısın cnm sonucta oda esının annesı sızınkıler kırılmıslardırr ama ınankı bebegı gorunce bısılerı kalmaz sende gonullerı almaya calıss uzme kendını bebegınıde strese sokuosun bebegını dusunn cnmm

maşallahh canım benimm amanaman girmesin ben bu sabah deli gibi kramplaaa uyandım ağladım:(((
şimdi yemeğe gidiyorum gelincefoto ekleyim dünçekildim:DD
afıyet olsun cnmmm beklıyorum fotoyu :)) en ırı gobek yarısması duzenlıycem yakındaa :52::52::52:

Canım benim, sakın üzülme, bence en doğru olanı yapmışsın. Ben de olsam aynısını yapardım. Sonuçta ortada hasta bir insan var.
Ve de o insan eşinin annesi, Bazen büyüklük yapmak biz küçüklere düşüyor. Anneni de kafana takma sana biraz naz yapmış, bence kısa sürede geçer.
sen sadece bebişini düşün.

canım anneciğim;
seni çok özledim.aylardır
karnından çıkmayı
bekliyorum.öyle yalnız hissettiğim
anlar oldu ki,seni
tekmeledim,benimle konuşmanı
istedim,en azından sıcacık elini
karnında gezdir de beni sevdiğini
hissedeyim istedim,şöyle bir
geriye uzanıp kitap okurken bir
yandan...da meyve yediğinde ara
sıra okşamıyor musun
karnını,bayılıyorum.çırpınıyorum
içinde biraz daha sev diye.
dışarı çıkıp ellerinin arasında
olmayı ne de çok istiyorum o
anlarda.bazen sen babamla
sarmaş dolaş uyurken onun elleri
de sarıyor beni,hoşuma gidiyor
ama seninkiler kadar değil.senin
ellerin bambaşka anneciğim.seni
en derin uykundan uyandırıp bir
bardak süt içmeni sağlamak için
tekmelememe sebep olacak kadar
tatlı,yumuşacık ellerini özledim.
ya sen? benim yumuk yumuk
minicik ellerimi özlemedinmi?
bir türlü açmadığım yumruğumu
yavaşça açarak parmaklarımı tek
tek öpmeyi istemez misin?sütle
dolu memeni bir yandan
emerken,diğer yandan küçücük
elimle bastırsam...''bu meme,bu
sütler benim,başka kedilere asla
vermem,''der gibisıkıca
tutsam,istemez misin?
anneciğim, seni çok
özledim.buradan
duyuyorum,herkes senin
gözlerinin ne kadar güzel
olduğunu söylüyor.kıskanıyorum.
burası öyle karanlık ki,ışığın ne
demek olduğunu bir an önce
öğrenmek istiyorum.ama dünyaya
ilk baktığımda ışıktan önce senin
gözlerini görmek
isterim.söylediklerini ilk başlarda
anlamayacağımı
düşünüyorsun.ama ben gözlerinin
beni hep,her zaman ve her şeyden
koruyacağını söylemesini
isterim.inan,anlarım.
beni en çok sevenin sen
olacağını,her an yanımda ve
destek olacağını,her an yanımda
ve destek olacağını hissettiren en
güzel şey olan gözlerini özledim.
ya sen?sana ilk baktığımda içini
eriteceğini ikimizinde bildiği
gözlerimi bir an önce görmek için
sabırsızlanmıyor musun?uyuyup
uyandığımda önce seni arayacak
olan,seni görmediğinde yaşarıp
çeşme gibi akacak olan gözlerimi
merak etmiyor musun?her geçen
gün gürleşecek olan kirpiklerimin
altından sana doğru''Bni dünyana
getirdiğin için,beslediğin ve hep
yanımda olduğun kimselere
bırakmadığın için teşekkür
ederim,'' diyen gözlerle sana
baksam,istemez misin?
seni çok özledim,anneciğim bazen
bana şarkılar söylüyorsun,sesin
öyle tatlı geliyorki buraya.yalnız
olduğumu bile unutturuyorsun
bazen.o güzel sesinin bana,sadece
bana söyleceği ninnileri duymayı
iple çekiyorum.bazı şarkıları bana
özel hale getirerek
söyleyeceğin,duymaktan
hoşlandığımı anladığında tekrar
tekrar söylemekten zevk alacağın
günler bir an önce gelse...karnım
ağrıdığında,içim bulandığında,aşı
olduğumda canım yanarken bana
tüm bunların geçeceğini
söyleyen,inandıran ve rahatlatan
sesini özledim.
ya sen? ilk kahkahamı duymak için
oramı buramı gıdıkladığında
çıkaracağım
sesleri,aguları,çığlıkları
özlemedinmi?
biliyorum,altım kirli
olduğunda,acıktığumda,gazım
canımı çok yaktığında karnım
ağrırken çıkardığım sesler seni
çok üzecek,hatta ilk günler belki
uyumana bile izin
vermeyeceğim.ama sen tüm
bunların sana ilk kez anne
diyeceğim güne kadar çoktan
unutulacak şeyler olduğunu
biliyorsun.peki o gün geldiğinde
söyleyeceğim ilk ''anne''yi
özlemedinmi?
anneciğim,benimle ilgili hayaller
kuruyor musun?beni en güzel
yataklarda yatırmak,en cici
giysileri giydirmek,en şeker
oyuncakları almak gibi hayallerden
bahsetmiyorum.mesela,karnındaki
resmimi çeken doktor gibi bir
doktor ya da avukat,subay filan
olmamı isteyip hayallere
dalıyormusun?
üniformalı,cüppeli yada önlüklü bi
resmimi,ultrason resmimin olduğu
çerçevenin yanında bir başka
çerçeveye bakarak''işte bu benim
oğlum'' deyip gururlanmayı filan
hayal ediyormusun?
evlendiğimi,çoçuklarımın
olduğunu...
hayallerini gerçekleştirmek için
söz veriyorum anne.
peki,ya seni hayal kırıklığına
uğratacak bir şey yaparsam?
ayakkabılarımı bağlamayı bir türlü
beceremezsem örneğin ya da
matematiğe aklım yatmazsa
hiç...oyun oynarken akşam
olduğunu anlayamaz,hep geç
kalırsam eve...kola içmeden
köftelerimi bitirmezsem inat
edip,ya senin hiç hoşlanmadığın o
kızla evcilik oynamayı istersem
hep...
evleniverirsem bir gün pat diye hiç
habersiz,ya da yurt dışında
okumak için ısrar eder,senden
uzaklaşmaya kalkarsam...çok
üzülürsün değil mi?
seni hayal kırıklığına uğratıp
üzmemek için çok uğraşacağıma
söz veriyorum,anne.
beni ne olursa olsun sevcek misin
anne?
her tülü kötü şeyden
koruyabilecek misin?
yanında olmadığım zamanlarda
nasıl davranmam gerektiğini
öğretebilecek misin?
beni koruyamadığın kadar büyük
tehlikelerin neler olduğunu
öğretip kendi kendimi
koruyabilmem için hazırlayacak
mısın?
senden daha çok sevebilecek
kimseyi bulamayacağım
halde,beni sevecek ve anlayacak
birini nasıl aramam gerektiğini
anlatacak mısın?
bana
yapacaklarım,yapamayacaklarım
ve yapmak istediklerim
konusunda sonsuz destek verecek
misin?
kimsenin inanıp arkamda
olmayacağı fikirlerim olsa bile,sen
bana inanıp istediğim her şeyi
yapabileceğime beni
inandırabilecek misin?
saklanmak istediğimde,kimseyi
görmek istemediğimde,uzaklaşıp
kendimi dinlemek istediğimde
yanına sığınmak istediğim tek
liman olabilecek misin?
anne,beni ne olursa olsun
sevebilecek misin?
ben mi?
ben seni hep seveceğime söz
veriyorum,anne!

:2::2::2::43::43::43::14::14::14::14:

çok güzelmiş bu ya :43:

merhaba kızlaaar.. unnadoya çok güzel bebek bakım çantaları gelmiş.. fiyatlar da çok uygun:52: bence kaçırmayalım.. kargo ücreti ne kadar? bilen var mı?

canım benim bu konuda kendini üzmen için bir neden yok içinden gelmiş gitmişssin, Büyükleri yaptığı hatalarla kalsınlarrr şimdiye kadar sizi üzmüşlerrrrr Allahh Herşeyi gören bilendirr sen üzerine düşen görevi yapmışssın bence ii olmuş ölse vicdanen sen huzursuz olurdun.
Anneciğine gelinceeee onada takılmaaa düzelirr şimdi sıcak daha olay, birde fırsatını bulursan tatlı tatlı anlat annene konuş,
bunları düşünme boşverr
Bazen büyük olmak demek herşeyi doğru yapmak demek olmuyor maalesef.
maalesef öyle yaa birazdabüyüklük bizde kalsın kendi kendime diyorumki eeen fazla annemle babam 3 ay surat yapar sonra bi veririm oğlumu dedesinin eline hadi surat yapsında görelim hehe:)
mihracee haklısın ama ben burayı daha samimi buldum :34:
Bi de her ne kadar ekim gibi görünse de ultrason verilerinde en son 26 Eylül çıktı.
Belli olmaz bu işler canım Eylül de olabilir belki:

ayy tekrar hoşgeldin bakarsın eylülde geliverir belli mi oolur yahu...

Canım benim, sakın üzülme, bence en doğru olanı yapmışsın. Ben de olsam aynısını yapardım. Sonuçta ortada hasta bir insan var.
Ve de o insan eşinin annesi, Bazen büyüklük yapmak biz küçüklere düşüyor. Anneni de kafana takma sana biraz naz yapmış, bence kısa sürede geçer.
sen sadece bebişini düşün.

desteğiniz için çok sağolun yaa valla insana birilerinin hak vermesi mutlu ediyo yaa hele şu dönemde eeeeen çok ihtiyacımız olan şey MORAAAL..

Hoşbulduk :54::54:Ben sütü zorla içiyorum kızlar ya sizde öyle misiniz bazen içmediğimde oluyor:30:
ben hergun ıcmıyorum cnm onun yerıne yogurt peynır yyıyorumm masllah kuzumda cokıı :))bıde yumurta
ya kızlar ben buraya nasıl foto yükleyebilirim

cnmm ınsert ımage dıe bı sekıl var ustte ona tıkla pcden sec yukle de olur:)

Back
X