• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Henüz beşik almadım ama nevresimler hazır :37:

Eklentiler

• $nevresim.webp
    $nevresim.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $FB,6062,57,cotton-box-baby-line-balik-baskili-bebek-nevresim-takimi-bebek-nevresim-takimlari...webp
    $FB,6062,57,cotton-box-baby-line-balik-baskili-bebek-nevresim-takimi-bebek-nevresim-takimlari...webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 24
Arkadaşlar geçmişi okurken dikkatimi çekti. Bebek yorganı muhabbeti olmuş. Kayınvalidem aldı bize bebek yorganını.
Hazır, yünden yapılmış, ama ince yani elyaf yorgan gibi duruyor. Ama yün olduğundan çok sağlıklı diye düşünüyorum, hem de ince
olması avantaj. Fiyatı da yaklaşık 60 TL gibi birşey.

Slm kizlar doktrodan geldik bizim kucuk adam gayet iyiymis.ben kg almamistim hic dr sorun yok kilolu basladigfin icin dedi:)bebegin gelisimi iyi dedi.kan hapina bu ay basliyoruz.tetanoz asida tek doz ol dedi kizimda oldugum icin.gunluk mutlaka 2 bardak sut. 1 yumurta yemeliymisim.ama ben his yumurta yemem dedim.ozaman gunluk 6 kofte kadar kirmisi et yemeliymisim.2 bardak sutu icemezsem yerine 6 bardak ayran icmeliymisim ancak denk geliyormus.bel agrisi vajinal baski seklinde agrilarda normalmis bizden bu kadar.

Son düzenleme:
suksuk canım kızımın ismi belli oldu listeye eklersen sevinirim:49:
ismi ZÜMRA olucak inşallah:nazar:

Slm kizlar doktrodan geldik bizim kucuk adam gayet iyiymis.ben kg almamistim hic dr sorun yok kilolu basladigfin icin dedi:)bebegin gelisimi iyi dedi.kan hapina bu ay basliyoruz.tetanoz asida tek doz ol dedi kizimda oldugum icin.gunluk mutlaka 2 bardak sut. 1 yumurta yemeliymisim.ama ben his yumurta yemem dedim.ozaman gunluk 6 kofte kadar kirmisi et yemeliymisim.2 bardak sutu icemezsem yerine 6 bardak ayran icmeliymisim ancak denk geliyormus.bel agrisi vajinal baski seklinde agrilarda normalmis bizden bu kadar.

oyyy maşllh kucuk adama bende hep erkek ıstemstm bebısımı ama kız olsn saglıklı olsn ama ıns bıdakı erkek olur:)))

ay ay güle güle kullansın annesi beşiğini annesi, hayırlı olsun.
Bneim oğlişimin beşiğiyle aynııı 1 ay önce almıştık bizdeeeeee:) saraylı beşik hehee huzur içinde mışıl mışıl uyusunlar inş.
kargo geldikten sonra açıp kurun canım, eksik parça vamrı yokmu iistersiniz vidaların poşetleri delinmiş birkaçtane eksikti istedik fabrikadan tam takım gönderdiler aklınızda olsun.
Tekrar kaldırırsınız.

teşekkür ederim canım seninde oğluşun güle güle kullansın pazartesi gelecek kontrol ederim hemen

Mrb bayanlar derın nefes ala ala yazıoyrum bunları sakınlesmeye calısıyorumm

haftasonu kuranım var evımde bende kayınvalıdemı eltısını gorumcesını cagrdım uzakta oturylr yarn aksm gelıcek bızde kalıcklr haftasonu gec kalırlar dıe neyse benm kayınvalıdem gıtmıs benım evımn oldugu tarftakı butun akrabalrını cagrmıs kurana benı arıyor onlara soledım ama sanada danısıyım dedım zaten cgrmıssın neyını danısıosun zaten cok kalabalık olucaktı ıı yapmıssn anne dedım bu vesıleyle onlarda cıkmıs olur aradan hem evı hem benı gormus olurlar ama cok sınırlendım yaa ben senı cagırıyrm sen etraftakılerı ey allahım sabır sabır:47::47::47:
boşver canım takma kafana ama kayınvalidenin yaptığı ayıp yaa önce bi sor be kadın olurmu olmaz mı diye kafasına göre iş yapmış senin bu halde olduğunu bile bile ama boşver canım takma yaa üzme kendinide bebişide..
herkese merhabaa:3:
kıyafetler çok şirin birkaç tanesini ekledim örücem inşallah

bu arada ben pek giremiyorum hamilelik ağır geçiyor
ağrı kesicilerle ayakta duruyorum
yattığım yerden tel.den takip ediyorum ama msj yazamıyorum :50:
geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsın bu ağrılı günleri ALLAH sana şifa versin artık dikkatli olmaktan başka çare yok tekrar çok çok geçmiş olsun.

ooo MAŞALLAH oğluşuna :nazar: :nazar: ünden güne daha çok büyüyolar artık. bende sütü hiç içemiyorum ama hergün bi iki yumurta yiyorum birde kaşar peynirinde çok kasiyum varmış sütten bile çok kaşar peyniri tükketmeye çalışıyorum artık tabi birde vitamin hapı ve kan hapı kullanıyorum..

oyyy maşllh kucuk adama bende hep erkek ıstemstm bebısımı ama kız olsn saglıklı olsn ama ıns bıdakı erkek olur:)))

Sagol canim.ilk cocugun kiz olmasi bence daha iyi ins r.erkek olur allah gonlune gore versin.ben kizimin buyudugu beraber kahve icmeye gittigimiz gunleri hayal ediyorum esim bana guluyor:)evde karsilikli kahve icip sohbet etme hayallerim oyyyy:)kizin arkadasin oluyor ma erkek cocuk daha bagimsiz oluyor.sagglikli mutlu cocuklar olsunlarda gerisi onemli degil.

Sagol canim.ilk cocugun kiz olmasi bence daha iyi ins r.erkek olur allah gonlune gore versin.ben kizimin buyudugu beraber kahve icmeye gittigimiz gunleri hayal ediyorum esim bana guluyor:)evde karsilikli kahve icip sohbet etme hayallerim oyyyy:)kizin arkadasin oluyor ma erkek cocuk daha bagimsiz oluyor.sagglikli mutlu cocuklar olsunlarda gerisi onemli degil.

Back
X