• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Eki Görüntüle 412392 ayy kızlar inşallah olmuştur sabahtır uğraşıyorum yaaa.

olmuş canım çok güzell :)
güle güle kullnsın minnoş

çokkk güzelll :) iyi güllerde kullnsın kareteci oğlan
annemi yaklaşanı döverim haaa :1:
bebeğin haklarıda çok ağır canımmm yandıkk

Son düzenleme:
tatlım bana vitamin çok kilo aldırdı acayip iştahımı açtı ben ara verdim ya vitamine... bu arada folik asit alıyo musunuz hala???

Folik asiti bıraktırdı yerine elevit verdi ebnim doktorum...Bana da cok kilo aldırdı vitaminler.Aslında en güzeli dogal yoldan almak...

Eki Görüntüle 412072 Eki Görüntüle 412073

arkadaşlar oğluşumun beşiğiyle mevlüt şekerlerini ekledim inşallah becerebilmişimdir istanbuldan aldık kargoyla bize gönderecekler inşallah beğenirsiniz.

Besigi cok begendim canım kaca aldınız? Ne kadar kullanabiliyormus bu besiiği? ve nereden aldınız:1:

kızlarrrr
kızıma bebek bakım ürünleri sebamed mi alıyım yok bübchen mi alıyım
ablam iki çocuğuna da bübchen kullandı çok ta memnun kalmış ama ben şimdi karar veremedim.

kızlarrrr
kızıma bebek bakım ürünleri sebamed mi alıyım yok bübchen mi alıyım
ablam iki çocuğuna da bübchen kullandı çok ta memnun kalmış ama ben şimdi karar veremedim.

İkisi de çok iyi,ben sebamed tercih edicem çünkü benim cildim çok hassas ve alerjik bir yapıya sahip, sebamedin ürünlerini kullanıp çok memnun kaldım.Bu yüzden bebeğime de sebamed alıcam.

o hoo ben daha alışveriş yapamadım yaa, kıskandım sizi. hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.

Ben de daha hiç birşey alamadım,neyi beklediğimi de bilmiyorum alamıyorum bir türlü

bende daha hiç bişey almadım..hiç takmayın kafanıza alırız yavaş yavaş..elimizin altında internet var oda olmadı en fazla 3 günde beşiğinden çorabına kadar herşey alınır..şimdi bol bol araştırıp fikir edinmek için iyi bi süreç..ben temmuz gibi almaya başlıcam..

İkisi de çok iyi,ben sebamed tercih edicem çünkü benim cildim çok hassas ve alerjik bir yapıya sahip, sebamedin ürünlerini kullanıp çok memnun kaldım.Bu yüzden bebeğime de sebamed alıcam.

bende güneş kremlerimi falan hep sebamed kullanıyorum banada hiç alerji yapmadı.
acaba şimdiden alsak bozlur mu gerçi kremler falan aylık değil uzun süre kullanılıyor onlar:1: amannn kendimize olsa hiç dikkat etmeyiz evlat olunca ne düşünüceğimizi şaşırıyoruz:49:

kızlar inanın benimde toplamda aldığım bunlar çok azı 0-3 aylık annemle alışveriş yapınca hep büyük aldı inşallah temmuz başında eşimle alacağız kalanları. herkese çok tşk ederim bu arada. ayrıca bi anda dudağım uçukladı yaaaa:(

kızlar inanın benimde toplamda aldığım bunlar çok azı 0-3 aylık annemle alışveriş yapınca hep büyük aldı inşallah temmuz başında eşimle alacağız kalanları. herkese çok tşk ederim bu arada. ayrıca bi anda dudağım uçukladı yaaaa:(

maşallh çektik ama nazaramı geldın cnm ya

bende güneş kremlerimi falan hep sebamed kullanıyorum banada hiç alerji yapmadı.
acaba şimdiden alsak bozlur mu gerçi kremler falan aylık değil uzun süre kullanılıyor onlar:1: amannn kendimize olsa hiç dikkat etmeyiz evlat olunca ne düşünüceğimizi şaşırıyoruz:49:

Ben kozmetik ürünlerini son ay almayı düşünüyorum.Kozmetik sektöründe çalışan bir yakınım 1 yıldan fazla bekletmeyin demişti,minikler zaten azar azar kullanacak yeni tarihli olsun ürünleri

Back
X