• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Allah seni iyi etsin senin azmetmenlemi doğurman :)) Yok canım ya ben eylül gibi doğsun istiyorum annem yanımda olsunda başka kimse istemiyorum kayınvalidem gelirmi bilmiyorum daha belli değil gelip gelmeyeci :)

Ami canımmm amin...

Kuzum benim bpyum 1.75, 76 kilo ile hamile kaldım şuan 85 kiloyum amacım 90 l bitirmekde bu gidişle zor :14::14: tabi azmin zaferi kazanacak azmedecem daha yemiycem abur cubur.. bende hamur işini kessem sıkıntı olmuycak :(

Sen kaç kiloyla hamie kaldın şimdi kaçsın?
canım ben 61 le hamile kaldım boyum 168 şimdi kiloma 10 ekle tatlıııımmm
ben yazmayayım utanıyrm daaaaaaa:17::17::17::17::17::17::17:

Kızlar merhaba,
Ben de yeniyim forumda, yazılanları okudum ve çok beğendim, gerçekten çok seviyeli insanlar var, herkes samimi bir şekilde yaşadıklarını paylaşıyor.
Bundan sonra ben de takip edip kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum. Ben de Eylül sonu, Ekim başı bekliyorum bebişimi hayırlısıyla inşallah.
Bilgilerimi vereyim beni de listeye eklersen sevinirim "suksuk".
SAT: 28.12.2011
Boy: 1.66
Kilo: 68
Beklenen Doğum Tarihi: 03.10.2012
Birinci çocuk
İsim: Bilge
aramıza hoş geldiiiinnnnnnnnn:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

kızlar birde benim bi derdim var yaa. biz eşimle 4 yılın sonunda kaçarak evlendik. aileler hala küsler hatta eşimde annesi hariç herkesle küstü taa ki on gün öncesine kadar bizim herşeyimizi eşyalarımız fln kendi annem babam aldılar eşimi resmen evlatlıktan reddetti kendi babası dedesi fln babam sahip çıktı bize herneyse on gün önce eşim 25 sene elinde büyüdüğü dedesini kaybetti e cenazesine gitmese olmaz ölüm sonuçta ama babasıyla hala konuşmuyo neyse 3-4 gün önce pişi yapıldı eşimin anneside ağır astım hastası beni görmek istemiş bizde gittik ama çok çok az durduk ve sadece eşimin annesini gördük o günden bu yana babam ve annem tavır yapıyolar sanki beni istemiyolar torunlarını istemiyolar gibi geçen gün saatlerce gözyaşı döktüm gözlerim şişti resmen eşim teselli etti beni baya hani biz onları üzmek istemedik ama bilmiyorum yaa çok üzüldüm ben keşke gitmeseydim dedim eşimde ben bugüne kadar gidelim demedi sana ama annem çok hasta dedi zaten tekrar götürmem seni dedi ne kadar üzdüler bizi bende biliyorum dedi ayrıca babamıda çok sever eşim hiç ona toz kondurmaz ama işte bunları babam bilmez ona olan saygı ve sevgimizi bilmiyo. inanın çok üzgünüm yaaa:((((( yanlış mı yaptım sizce ve sizce torununu kucağına alınca sever mi.
canım üzme kendini bende senin yerinde olsam senin gibi davranırdımmm
sen mantıklısını yapmışşsınnnn
annenide kafana takmaaa bebiş olsunnn dayanamazzzzzz,görürsünnn

kuzum paylaştığın için teşekkür ederim.
Yaws ben bunların hepsini bir günde yersem şuanki aldığı kiloların 2 katını alırımmm yawsss. ben bukadar yemem kiii pehhh.

dünkü menümü yazayım.

sabah
1 dilim ekmek
yarım yumurta
1 kk peynir
1/2 salatalık
1 bardak süt

öğlen
2 köfte -2 pirzola
salata
1,5 dilim ekmek

ara
1 tabak erik

akşam
1 bardak ayran

ara
1 elma

ara
2 dilim börek ,1 kurabiyee (gezmede
yaaaaaaaaa ben bu kadar az yesem ölürümmmmmmmmmm
bunlarla doyuyorum deme sakınnnnn

Selam güzel anneler:16::16::16::16::16:
Slmm canımmmmmmmm:16::16::16::16:

şimdi doktordan geldim. kuzumu gördüm. herşeyiyle çok sağlıklı normalmiş çok şükür.
veeeee doktorun kesin demediği, olabailir dediği erkek bebeğim değil kızmımmış:))))))))))))

benimde kızım oluyooooo... kendimi bilerek erkeğe alıştırmıştım. kız çıkarsa herhalukarda havalara uçacağımı biliyodum. ama kıza alıştırp erkek çıkarsa adapte olmam zor olurdu die...artık o çok beğendiğim kız kıyafetlerinden alıp küçük prensesimli hayaller kurabilirim.
suksuk bana doktor ilk erkek dediği için erkek yazdırmıştım ben. onu değiştirirsen çok sewinirim.

Hadi gözün aydın canımmmmmmmm

Besigi cok begendim canım kaca aldınız? Ne kadar kullanabiliyormus bu besiiği? ve nereden aldınız:1:[/QUOTE]

teşekkür ederim canım 320 liraya 8 taksit aldık daha doğrusu kayınvalidemin hediyesi olacak istanbul eminönünden bir bebek mağazasından alındı

kızlarrrr
kızıma bebek bakım ürünleri sebamed mi alıyım yok bübchen mi alıyım
ablam iki çocuğuna da bübchen kullandı çok ta memnun kalmış ama ben şimdi karar veremedim.
ben kendim de sebamed kullanıyrmm.....
bebişimede kullanıcammm

hepsii çok güzeller bebişin güle güle kullansınnnnnnnnnnnn

BAŞAK BURCU : 24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Bebeklerinin Özellikleri

En sevdiği cümle: "benim yaptığım gibi yap!"

İyi yönleri: zeki, temiz, uyanık, mükemmelliyetçi

Olumsuz yönleri: kolay sinirlenir, çok aşırı titiz, "doğuştan kavgacı"

Herşeyin zamanlı olması ve mükemmel olması başak burcunda doğan bebek için çok önemlidir ve beslenme, banyo ve oyun gibi olaylar hergün aynı zamansal sırayı izlemelidir.
Başak burcu zekidir, dikkatli ve aktifdir, aynı zamanda da kibar, sakin ve huzurludur.
Başak burcu çocukları diğerlerine göre daha kısa zamanda sorumluluk duygusu kazanırlar ve daha kısa zamanda yetişkin hale gelmek isterler,
erişkin gibi davrandıklarının başkaları tarafından vurgulanılmasından hoşlanırlar.
Örnek aldıkları kişiler anne ve babalardır elbette.
Başak burcu çocuğu her zaman ciddiye alınmak ister ve ufak yaşlardan itibaren kendi ayaklarının üzerine basabilmeyi arzular.
Çok düzenlidir ve daha ufak yaşlardan itibaren kendilerini ve diğerlerini organize etmeyi severler.
Ancak aslan burcu gibi bunu bir patronluk anlayışı içinde yapmazlar.
Keskin bir zekaları vardır ve kendilerine birşeyi yanlış yaptıklarını bir kez söylemeniz yeterlidir.
Bu "hatayı" gurur meselesi yaparlar ve asla tekrarlamazlar.
Giyinmeye ve güzel görünmeye meraklıdırlar.
Bazen yabancılara karşı çekingen olsalar da dost olarak gördükleri kişilere olumlu duygularını göstermekten kaçınmazlar.
Yıllar geçtikçe onun sizin en iyi dostunuz haline geleceğinden emin olabilirsiniz.

kilolardan konu açılmış yine. ya bugün doktordaydım. ben 3 kilo aldım toplamda doktorum hızlı gidiyosun kontrol et dedi. bir kilo almış olmalıymışım. toplamda 8 kilo olması gerekiyomuş. bende iyiyim diodum ama doktor bozdu biraz:(((

kilolardan konu açılmış yine. ya bugün doktordaydım. ben 3 kilo aldım toplamda doktorum hızlı gidiyosun kontrol et dedi. bir kilo almış olmalıymışım. toplamda 8 kilo olması gerekiyomuş. bende iyiyim diodum ama doktor bozdu biraz:(((

Ay çok şaşırdımmm
niye çok mu kilolu hamile kaldın kiiii,yani aklıma bundan başka bişey gelmiooooo
ay ben napayımmm o zaman yaaaaa,ağlıycamm şimdiiiiiiiiii:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

valla 65 ile hamile kalmıştım. 1,72 boyum çok kilolu görünen biri değilim ama. şu an 68 kilo oldum işte

canım sen moralini bozma bence çok kilo falan almamışsınn zaten boyunda varmışşş.....

ama sanırım benim kendimi frenlemem lazımmmmmm.......
yapamıyrm kiiii
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
sen bence beslenmene önceki gibi devam etttt:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Merhaba kızlar şimdi doktordan geldim.. Bugün ayrıntılıya girerim die düşünüodum ama doktorum daha küçük belli olmaz her şeyi ayın 21 inde yaptır ayrıntılıyı dedi. Bnde peki dedim. Bide doktorumla bugün baya bi çarpıştık.. Kan değerim tam sınrda dedim tahlile göre kan ilacı yaazın aman ne gerek var sen sağlıklısın dedi. Ya dedim kanlı olmammız gerekiomuş bn şimdiden başlıyım sonra zorluk çekmiim ..inat etti ben onaylamıorum ne gerek var falan bnde dedm dieğr doktorlar 3.aydan itibaren yazmışlar biraz damarına dokununca yazdı :1: Ya bu doktorlar nie böle bnmki bi tek elevit dio başka bişi demio... Her şeyi dio ayrıntılıda sonra görüşürüz. Düşünün bide özel yer 10 dk lık muayene için para ödüyoruz. ,ama herşeye rağmen kuzumu görmem yetti sağlıklıymış prensesim her şey iii dedi ..:52:

Merhaba kızlar şimdi doktordan geldim.. Bugün ayrıntılıya girerim die düşünüodum ama doktorum daha küçük belli olmaz her şeyi ayın 21 inde yaptır ayrıntılıyı dedi. Bnde peki dedim. Bide doktorumla bugün baya bi çarpıştık.. Kan değerim tam sınrda dedim tahlile göre kan ilacı yaazın aman ne gerek var sen sağlıklısın dedi. Ya dedim kanlı olmammız gerekiomuş bn şimdiden başlıyım sonra zorluk çekmiim ..inat etti ben onaylamıorum ne gerek var falan bnde dedm dieğr doktorlar 3.aydan itibaren yazmışlar biraz damarına dokununca yazdı :1: Ya bu doktorlar nie böle bnmki bi tek elevit dio başka bişi demio... Her şeyi dio ayrıntılıda sonra görüşürüz. Düşünün bide özel yer 10 dk lık muayene için para ödüyoruz. ,ama herşeye rağmen kuzumu görmem yetti sağlıklıymış prensesim her şey iii dedi ..:52:

Canım se 23. haftalıksın hatta bitmişşşş
benim ayrıntılım 20. haftada yapıldı,hiçte erken falan demedi drum
bu Dr larda çeşit çeşit yaaaa anlamıyrmmmmm
kan ilacı konusunda haklısın,bende kan tahlili istedim 2 ay önce şeker taramasından önce yapmıyrlarmış kanı ii olan hastalrın taramasınııı
çok saçma gelmişti banadaaaaaaa

bu arada bebişinin sağlıklı olmasına sevindimmmm

3 kilo aldın ve dr cokmu dedi ben 7 kilo aldım benmkide kıyameti kopardı ama 5 kilo alman lazımdı dedi yani abartmı seninki:)

Back
X