• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

BAŞAK BURCU : 24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Bebeklerinin Özellikleri

En sevdiği cümle: "benim yaptığım gibi yap!"

İyi yönleri: zeki, temiz, uyanık, mükemmelliyetçi

Olumsuz yönleri: kolay sinirlenir, çok aşırı titiz, "doğuştan kavgacı"

Herşeyin zamanlı olması ve mükemmel olması başak burcunda doğan bebek için çok önemlidir ve beslenme, banyo ve oyun gibi olaylar hergün aynı zamansal sırayı izlemelidir.
Başak burcu zekidir, dikkatli ve aktifdir, aynı zamanda da kibar, sakin ve huzurludur.
Başak burcu çocukları diğerlerine göre daha kısa zamanda sorumluluk duygusu kazanırlar ve daha kısa zamanda yetişkin hale gelmek isterler,
erişkin gibi davrandıklarının başkaları tarafından vurgulanılmasından hoşlanırlar.
Örnek aldıkları kişiler anne ve babalardır elbette.
Başak burcu çocuğu her zaman ciddiye alınmak ister ve ufak yaşlardan itibaren kendi ayaklarının üzerine basabilmeyi arzular.
Çok düzenlidir ve daha ufak yaşlardan itibaren kendilerini ve diğerlerini organize etmeyi severler.
Ancak aslan burcu gibi bunu bir patronluk anlayışı içinde yapmazlar.
Keskin bir zekaları vardır ve kendilerine birşeyi yanlış yaptıklarını bir kez söylemeniz yeterlidir.
Bu "hatayı" gurur meselesi yaparlar ve asla tekrarlamazlar.
Giyinmeye ve güzel görünmeye meraklıdırlar.
Bazen yabancılara karşı çekingen olsalar da dost olarak gördükleri kişilere olumlu duygularını göstermekten kaçınmazlar.
Yıllar geçtikçe onun sizin en iyi dostunuz haline geleceğinden emin olabilirsiniz.

bende başak burcuyum oğlumda başak olucak , çoğu yazılan özelliklerim tutuyor zaten.özellikle hata olayı çok doğru annem valla gözümün içine baktımı olay bitmiştir o hata birdaha yapılmaz annemi yormamaşımdır o yüzden.

kilolardan konu açılmış yine. ya bugün doktordaydım. ben 3 kilo aldım toplamda doktorum hızlı gidiyosun kontrol et dedi. bir kilo almış olmalıymışım. toplamda 8 kilo olması gerekiyomuş. bende iyiyim diodum ama doktor bozdu biraz:(((

valla bence normal minummu 8 kilo alırsan bebek alır sadece buda çok zor yani normali 12 -13 kilo bence dr boşver bebeğin sağlıkla gelsinde önemli olan o. benim arkadaşım da benle aynı haftdaa kız 12 kilo aldı mesala bende:nazar: 3 kilo aldım.

nelerini alalım, o kadar çpk şey var ki ben de almanyadan getirtiyorum. burda 16-19 aralıgında olan şampuanlar orda 4-5 lira ya geliyor

Bende ordan getirttim.yag,sampuan,pisik kremi,banyo suyuna koyulan losyon gunes kremi 50 faktor aldirdim.en cok kullanilan onlar cunku.

kilolardan konu açılmış yine. ya bugün doktordaydım. ben 3 kilo aldım toplamda doktorum hızlı gidiyosun kontrol et dedi. bir kilo almış olmalıymışım. toplamda 8 kilo olması gerekiyomuş. bende iyiyim diodum ama doktor bozdu biraz:(((

aaa çok saçma geldi bana. ben de 3 kilo aldım bu kontrolümde doktor sordu kaç kilo aldın diye 3 dedim ve diyet mi yapıyorsun az almışsın dedi. zaten kilo alan bir yapımın olmadığını söyledim sonra ultrasonla baktığında bebeğin gelişiminin 1 hafta önde ve tombulca bir bebek olacağını bile söyledi demek ki bebek alıyor kiloları bu iyiye işaret dedi. bence senin doktor bir garip yaklaşmış zaten doğuma kadar alınması gereken kilo diye birşey yok. herkes kendi metabolizmasına göre kilo alıyor ki benim canım sürekli hamurişi istemesine ve çok fazla yememe rağmen 3 kilo alabildim.

Ben birde 3 er 5 er getirttim.burda alsam 300 den fazla oderdim.orda 70-80 e gelmis oldu turk parasiyla.

sibel-sa güle güle kullan aldıklarınızı. hepsi .ok güzel.
baştaki tulumu kaça aldın? aynı markda bugün unnadoda vardı

sağol canım teşekkür ederim. çıtçıtlı badiyi diyosan o en baştaki çıtçıtlı body bi ayaklı bi ayaksız alt 15 tlydi takımdı yani komple çıtçıtlı tulumu diyosan oda aynı 15 tl

canım se 23. Haftalıksın hatta bitmişşşş
benim ayrıntılım 20. Haftada yapıldı,hiçte erken falan demedi drum
bu dr larda çeşit çeşit yaaaa anlamıyrmmmmm
kan ilacı konusunda haklısın,bende kan tahlili istedim 2 ay önce şeker taramasından önce yapmıyrlarmış kanı ii olan hastalrın taramasınııı
çok saçma gelmişti banadaaaaaaa

bu arada bebişinin sağlıklı olmasına sevindimmmm

ne bileyim canım işte daha erken dedi. Herşeyini görmek gerekiomuş ( böbreklerini, dudak yarıklığını, kalbini vs.) düşün yani 23. Hafta şaştım kaldım :22:.ben tahlili sormadan yaptırdım bnmki çok idealist eksik bişi yoksa gereksizmiiş kan ilacı falan. Bnde istiyorum istiyorum die tutturunca dayanamadı yazdı

şampuanı sadece kafa şampuanı olarak istettim. bi de hem duş hem kafa olanlar varmış
bi de pişik kremi istedim. başka aklıma gelmedi

Canim orda zaten heryerde satilan bisey tekrar soyle digerlerinide alsinlar.tarihi uzun olsun diye tembihle.yag sampuan pisik kremi kesin olsun.gunes kremi burda cok pahali zaten onuda getitirt yazin sen bile kullanabilirsin leke olusmaz.

ne güzel almışsın. unnadoda tulumlar 20 lira, baktım da gene :)

güle güle esktisin oğluşun

bizim burada o markadan satan tek yer var normalde etiket fiyatları 25 tl ama burada satan yer hep tek fiyat satıyo tulumları mesela o markanın 5li kısa kollu çıtçıtlı bodysini 20 tlye aldım.

bizim burada o markadan satan tek yer var normalde etiket fiyatları 25 tl ama burada satan yer hep tek fiyat satıyo tulumları mesela o markanın 5li kısa kollu çıtçıtlı bodysini 20 tlye aldım.

hehe onlaın da tanesi 10 lira:)

iice araştırmak lazım bişileri alırken. fiyat skalası nasıl da değişiyor

hehe onlaın da tanesi 10 lira:)

iice araştırmak lazım bişileri alırken. fiyat skalası nasıl da değişiyor

evet yaa nasıl değişiyo güya nette indirimde sözde indirim yahu o ben ALLAH nasip ederse herşeyini aynı mağazadan alacağım hem kaliteli hem uygun fiyat ohhhh beeee:46::46::46::46::46:

Bugün biraz dışarı çıktık eşimle sancım oldu döndük eve sonra sancı makatıma doğru vuruyor basınç yapıyor normal mi acaba :26:

saol canım dualarınızı eksik etmeyin içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama bi yandanda çok stresliyim bakalım hayırlısıyla bi o gün gelsin inş güzel haberler veririm size

hiç canını sıkma bazı doktorlar fazla pimpirikli. Bizim bi tanıdığn başı ağrıyo diyr çocuğu kanser yaptılar önce kaç gün gitti geldi doktora sonrada bişeyin yok stresten dediler. E siz yapıyonuz stresi :) sen içini ferah tuut

saol canım dualarınızı eksik etmeyin içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama bi yandanda çok stresliyim bakalım hayırlısıyla bi o gün gelsin inş güzel haberler veririm size

hiç canını sıkma bazı doktorlar fazla pimpirikli. Bizim bi tanıdığn başı ağrıyo diyr çocuğu kanser yaptılar önce kaç gün gitti geldi doktora sonrada bişeyin yok stresten dediler. E siz yapıyonuz stresi :) sen içini ferah tuut.

kızlar kayınvalıdemler cuma aksam gelıcekler ya bıze yemek yapsammı yapmasam ayıp olurmu ben ısten cıkcamda eve gıtcemde yemek yapıcm 10 kısı faln gelıcek olanlar napsamkıı??

canım bak neyap biliyomusun evde pide için biraz lor blraz kıyma iç hazırla sonra eşin yada sen götür pideciye yapsınlar sana yanınada bi ayran hadi yallah. Ne uğraşmak var ne bulaşık.

nelerini alalım, o kadar çpk şey var ki ben de almanyadan getirtiyorum. burda 16-19 aralıgında olan şampuanlar orda 4-5 lira ya geliyor

şampuanı sadece kafa şampuanı olarak istettim. bi de hem duş hem kafa olanlar varmış
bi de pişik kremi istedim. başka aklıma gelmedi

aldıkların en çok kullanılanlr canım masaj için yağ ve güneş kremide olabilir
duşta kimyasal kullanmaya gerek yok bence çocuğu kimyasala boğmamak lazım.

Back
X