• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben kızıma sena ya da esma ismini düşünüyorum ismime yakın olsun diye benim adım sema sizce nasıl :26:

Skopca ben hamilelikten önce de çok içerdim. Hatta çok su içiyorum diye dr. a bile gittim. Birşey bulamadılar ve vucudun istiyor demekki, iyi yapıyorsun devam et dediler. Hamilelikte daha çok susuyorum...Gece 12 den sabah 8 e kadar 1 litre sırf uyku esnasında bitiyor valla. Tabi 3 kere de tuvalete kalkıyorum...

Maşallah:1:ben 2 lt yi zorlayarak içiyorum :5:

Skopca ben hamilelikten önce de çok içerdim. Hatta çok su içiyorum diye dr. a bile gittim. Birşey bulamadılar ve vucudun istiyor demekki, iyi yapıyorsun devam et dediler. Hamilelikte daha çok susuyorum...Gece 12 den sabah 8 e kadar 1 litre sırf uyku esnasında bitiyor valla. Tabi 3 kere de tuvalete kalkıyorum...

suyu ben de çok içmeye çalışıyorum. içmesem bile bünye istiyor.
ama içebildiğim en fazla 2 lt dir.

tüm gün nerdeyse otla beslendiğim halde bir sürü kilom var. ama dışardan bakanlar koca bi göbek görüyorlar.:1::1:

napim, sonrasında gider onlar

Benimde daha çok var 29 unda :5::5::5::5:

Ben kızıma sena ya da esma ismini düşünüyorum ismime yakın olsun diye benim adım sema sizce nasıl :26:

Canım az kalmış seninde yani sayılırrr
bende çok özlüyrm hep görmek istiyrmm
en son pazartesi gördümm amaaaaaa

bu arada ben sena yı daha çok beğendimmmm

tüm gün nerdeyse otla beslendiğim halde bir sürü kilom var. ama dışardan bakanlar koca bi göbek görüyorlar.:1::1:

canım ama senin göbişim büyük olması normal seninkilr ikizzzz

bır aydır gormeyınce ozluoo ınsann .. bıde acaıpp tekmelıoo hızlı ve sertt.. kkac gr oldu acaabaa :26:

evet haklısın insan özlüyooo
ama o bi ayına falan bakmıyoo ben kontrolden geliyrm tekrar görmek istiyrm bıdığııı
neyse az kaldı kavuşcaz,çoğu biiti azı kaldıııı
günlüğünde 550 gr yazıyoo ama benimki günlüğümden farklı çıkmıştıııı

eee geçen hafta ablam göbeğimi gördü..Bunun içinde 2 tane olmadığına emin misin diyor!!! Göbek inanılmaz büyüdü benim de...Bir de haksızlık etme kendine, iki can taşıyorsun...Kiloların hepsi emzirirken gidecek, hele sen 2 kere emzireceksin...Bebetolar büyüdükçe biz incecik olacağız.
sena yı tercih ederim ben de. Ama önemli olan senin ve eşinin içine neyin daha çok sindiği.
anchusa kuzuna maşalah :) gül gibi kuzu işte, nesi varmış :)

canıııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gördüm yakışıklıyıııııı
çok yakışıklı maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar keloğlana benzemiyormu ????
Elleri anasının ellerine benziyor, çok uzun parmaklı. Dr. bile dedi.. Ama yüzü kime benziyor hiç anlamadık. Siz benzettiniz mi bebişleri kendinize ya da eşinize?

evet haklısın insan özlüyooo
ama o bi ayına falan bakmıyoo ben kontrolden geliyrm tekrar görmek istiyrm bıdığııı
neyse az kaldı kavuşcaz,çoğu biiti azı kaldıııı
günlüğünde 550 gr yazıyoo ama benimki günlüğümden farklı çıkmıştıııı

ole yazıoda aynı cıkmıo bazen gel salı gell :6::6::6: esıme dıyorum eve bıtane alsak su ultrasondann :)) bakardım butun gunn :52::52:

eee geçen hafta ablam göbeğimi gördü..Bunun içinde 2 tane olmadığına emin misin diyor!!! Göbek inanılmaz büyüdü benim de...Bir de haksızlık etme kendine, iki can taşıyorsun...Kiloların hepsi emzirirken gidecek, hele sen 2 kere emzireceksin...Bebetolar büyüdükçe biz incecik olacağız.

sena yı tercih ederim ben de. Ama önemli olan senin ve eşinin içine neyin daha çok sindiği.

Elleri anasının ellerine benziyor, çok uzun parmaklı. Dr. bile dedi.. Ama yüzü kime benziyor hiç anlamadık. Siz benzettiniz mi bebişleri kendinize ya da eşinize?

esıme gore ona benzıoomuss ultrason resmınee gore... :))) benzesınn kocısımee benzesınn ama sacları annesı gıbı kıvırcık olsunnn bıde gürrr..ınnss...:nazar:
kızlaaar
herkese iii geceler ,biz yatıyrz,,,,,
yarın işe gidicezzzz....
bebişler ii bakınnnnnn
ııgeceler cnnmmm allahh rahatlık versın ..

Canım az kalmış seninde yani sayılırrr
bende çok özlüyrm hep görmek istiyrmm
en son pazartesi gördümm amaaaaaa

bu arada ben sena yı daha çok beğendimmmm

Bende çok özlüyorum şimdiden böyleyse:69::69:

bır aydır gormeyınce ozluoo ınsann .. bıde acaıpp tekmelıoo hızlı ve sertt.. kkac gr oldu acaabaa :26:

Aynen ya:1:

sena daha gusel sankı cnm anlamı neymıs:31:

Şimşek parıltısı övgü:31:

Sena dan da emin değilim ismime yakın diye öyle düşündüm :26:

skopca o zaman içine sinen bir isim bulana kadar düşünmeye devam..Bir de insanlara fikrini çok sorma, valla kafan daha çok karışıyor.
Acelemiz yok daha 4 ayımız var. Benim bebeğin de ismi yok henüz..

kızlaaar
herkese iii geceler ,biz yatıyrz,,,,,
yarın işe gidicezzzz....
bebişler ii bakınnnnnn

iyi geceler:)

yok yau, bu haftanın bebekleri hepsi birbirine benziyor :) çene kısmı sana bile benziyor hatta :)

ben birini eşime benzetmiştim, uzun yüzlü.:)
daha ne kadar değişecekler onlar :)

Bende çok özlüyorum şimdiden böyleyse:69::69:

Aynen ya:1:

Şimşek parıltısı övgü:31:

Sena dan da emin değilim ismime yakın diye öyle düşündüm :26:

anlamı guselmıs cnmm onumuzde dusunmek ıcın zamanımız varr.. ama bız enbasından berı elıf dedık degısmedı bıdahada..

Back
X