• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

$isimlielif.webp

nasıl kızlarr?

skopca o zaman içine sinen bir isim bulana kadar düşünmeye devam..Bir de insanlara fikrini çok sorma, valla kafan daha çok karışıyor.
Acelemiz yok daha 4 ayımız var. Benim bebeğin de ismi yok henüz..

Başkada hiç aklıma gelmiyor ki neyse buluruz artık:1:sırf değişik modern olsun diye anlamsız saçma şeyler koymak istemiyorum hem kulağa hoş gelsin hem anlamlı olsun istiyorum:1:

anlamı guselmıs cnmm onumuzde dusunmek ıcın zamanımız varr.. ama bız enbasından berı elıf dedık degısmedı bıdahada..

benim aklıma başka hiç gelmiyor düşünücez artık:1:

bana da anne babadan ziyade birbirlerine benziyor bütün bebekler gibime geliyor...hepsi kel, hepsi komik...

komıkk demesekk yaa cok sekerlerr bence baktııkca bakasım gelıo gozlerım sulanııoo yıyım ben onlarıı

hehe benimki netten araştırmıştı. ev tipi usg cihazları 10 bin dolar civarı:1::1:
ben anlamam babası alsın :))alırsa vala 9 aydan ayaa dogurturuurr bana:52::52:

yaaa kızlarr niye almıyorsunuzz siz kiloo yawss ben su içsem yarıyorr artık:(
su içsem yarayacak da onu bile içemeyince :))

evet çirkin ördek yavrum o benim. Çirkinim diye sevmeyi seviyorum, doğunca nasılsa öyle sevemem çocuk bozulur komplekse girer diye, bari doğana kadar öyle seveyim...Dur fotosunu koyayım profilime de gör bak...
ay yok yaa ilk doğduğunda ben kızımı ilk gördüğümde cidden ördüğüm en güzel bebek diyordum müthiş güzel görünüyordu şimdi bakıyormu da eski resimlerine çok çirkinmiş ay

Ben kızıma sena ya da esma ismini düşünüyorum ismime yakın olsun diye benim adım sema sizce nasıl :26:
sena daha güzel bence bi yakınım esna ismini koydu düşünebelirsin belki

bana da anne babadan ziyade birbirlerine benziyor bütün bebekler gibime geliyor...hepsi kel, hepsi komik...

doğunca görecem seni nasıl aşık olacaksın o kel kırmızı et parçasına

komıkk demesekk yaa cok sekerlerr bence baktııkca bakasım gelıo gozlerım sulanııoo yıyım ben onlarıı

ben anlamam babası alsın :))alırsa vala 9 aydan ayaa dogurturuurr bana:52::52:

Tamam sizinkiler şeker olsun, benimki hem şeker hem komik olsun... Güldürsün beni evde azcık...İyidir komik çocuk iyidir.

ay yok yaa ilk doğduğunda ben kızımı ilk gördüğümde cidden ördüğüm en güzel bebek diyordum müthiş güzel görünüyordu şimdi bakıyormu da eski resimlerine çok çirkinmiş ay

doğunca görecem seni nasıl aşık olacaksın o kel kırmızı et parçasına

Ona hiiiç şüphem yok... Zekası normal, sağlığı yerinde olsun başka bir beklentim yok inan ki. Geyik yapıyorum... ben çoook seveceğimden eminim keltoşu..

yaaa big bang de sheldon ın çamaşır katladığı bir aparat var hatırlıyor musun? Eşim işler onma kalınca ondan ısmarlamış sheldon da görüp. Çok güldüm. Bugün bir gittim salona onunla çamaşır katlıyor...

yaaa big bang de sheldon ın çamaşır katladığı bir aparat var hatırlıyor musun? Eşim işler onma kalınca ondan ısmarlamış sheldon da görüp. Çok güldüm. Bugün bir gittim salona onunla çamaşır katlıyor...

tembele iş buyur, sana akıl öğretsin :)))

işe yarıyor mu peki o zamazingo :))

ben de kaçıyorum kızlar geç oldu. ii geceler size :)

Bu kramplar artık ciddi ciddi rahatsızlık vermeye basladı. Ayrıca ayak tabanlarımda da cok agrılar oluyor.Özellikle de çok ayakta kalırsam..Bugun bi bakayım dedim netten kirçlenmeden tutun romatizmaya kadar birsürü şeyin belirtisi olabilirmiş.Hamilelikle bi alakası varmı bilmiyorum.Sizde de var mı böyle bi şikayet?

arkadaşlar çatlaklarınız oluyormu fark edşyormusunuz ben beyaz tenliyim pek anlaşılmıyor sanki yada göbüş şiş ya belli olmuyo göğsümde ve bacaklarımda önceki doğumdan kalma var ama göbeğimde yok inşallahta olmaz yaaaaaaaa:47::47::47:

Bu kramplar artık ciddi ciddi rahatsızlık vermeye basladı. Ayrıca ayak tabanlarımda da cok agrılar oluyor.Özellikle de çok ayakta kalırsam..Bugun bi bakayım dedim netten kirçlenmeden tutun romatizmaya kadar birsürü şeyin belirtisi olabilirmiş.Hamilelikle bi alakası varmı bilmiyorum.Sizde de var mı böyle bi şikayet?
ayakta kaldıgım zaman topuklarım cok agrıyor cnmm eve gelıpp uzanmak ıstıyorumm zatenn saaatlerce gezıp dolasmak hayal oldu esımmle bıyere gıdıncee gunu mahvoluoo adamınn of yoruldumm pof oturalım derken :)) cıktıgını pısmann oluo yazıkk :))bende dıyorumm baba olmak kolay deıll ..:)))
arkadaşlar çatlaklarınız oluyormu fark edşyormusunuz ben beyaz tenliyim pek anlaşılmıyor sanki yada göbüş şiş ya belli olmuyo göğsümde ve bacaklarımda önceki doğumdan kalma var ama göbeğimde yok inşallahta olmaz yaaaaaaaa:47::47::47:

benım ılk aylarda goguslerımmın alt kısmı azcık catladı ozaman yaglanmıyodumm erken dııe onlar olduktan sonra yaglanıyorum sureklı karnımda su ana kadar olmadı ıns olmazz herkez krem suruosan catlamazsın dıoo ama bakalımm :18::18:

Back
X