• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın kızlar..Ankarada hava kışı aratmıyor.Ruhum daraldı valla.Güne bas agrısı ile basladık..bakalım sonumuz hak getire...

Günaydın kızlarrr ben iş yolundayım. 1 buçuk saat sürüyor yol. Şuana kadar iyi dayandımda inşallah bu dönemi sağ salim kapatabilirim. Buarada bana uyku yetmiyor 9 10 saat uyusam anca oluyor sanki. Sizde varmı böle bi durum

kızlar burdamı duymustum bılmıyorum ananasta kalsıyum cok dıe.. ben sut ıcemıyorumda bugun alıcam su ananası nekadar yemem gerekıoo acaba ? bı fıkrı olan varmı :31:

galiba burda konuşuldu ama hiiç hatırlamıyorum. Google amcaya sorsana bi ne diyor :)
oda olmasa zatenn :))
Günaydın kızlarrr ben iş yolundayım. 1 buçuk saat sürüyor yol. Şuana kadar iyi dayandımda inşallah bu dönemi sağ salim kapatabilirim. Buarada bana uyku yetmiyor 9 10 saat uyusam anca oluyor sanki. Sizde varmı böle bi durum
ben sabahları 7 de kalkıyorum kahvaltı ıcınn gozlerımı zor acıyorumm .. yuzumu yıkayınca gecıoo ama butun gun bıdaha uyumuyorum aksamda erkenden uyukluyorum ..:1:
Günaydın kızlar..Ankarada hava kışı aratmıyor.Ruhum daraldı valla.Güne bas agrısı ile basladık..bakalım sonumuz hak getire...

zonguldaktada aynıcnmm ıcım daraldı bıde yetmez gıbı 1o gun bole surucekmıs:43::43::43::43:bas agrın ıcın mınoset alabılırsın ama belkı kendınden gecer gecmıs olsun cnm

günaydın kızlar..ank.da hakkaeten çok kötü bir hava var..bende evden getirdiğim ekmek arası peynirimi yiyorum :1: ve çarşambayı iple çekoyorum Eylül ü görmek için :3:

kızlar burdamı duymustum bılmıyorum ananasta kalsıyum cok dıe.. ben sut ıcemıyorumda bugun alıcam su ananası nekadar yemem gerekıoo acaba ? bı fıkrı olan varmı :31:

ben de içemiyorum yaaa.. ananas da yiyemiyorum şeker çıktı. dereotunda da varmış kalsiyum

benim de aynı yaa uyumak öyle tatlı ki Allahım... ben de çalışıorum stres yorgunluk allak bullak oluyorum :(

kızlar hepinize günaydın.birşey soracağım.dün ben midemi üşütmüşüm heralde canım hiçbirşey yemek istemedi.akşama kadar kahvaltı ile durdum.gece bi tartılıyım dedim 1 kilo daha almışım.sabah kalktım hala duruyor aldığım kilo.insan günde 1 kilo alırmı ya hemde aç kaldığı halde.bu aldığım kilo ile 9,5 kilo oldu toplamda...

günaydın kızlar..ank.da hakkaeten çok kötü bir hava var..bende evden getirdiğim ekmek arası peynirimi yiyorum :1: ve çarşambayı iple çekoyorum Eylül ü görmek için :3:

afıyet olsun cnmm benımde salı gunu ayrıntılım varr ... bende ıple cekıyorumm beraber cekelım ıplerımızı :) cok ozledım mınnosumu :1::1:

günaydın kızlaaaar
gunaydın cnmmmmmmmmmmmm :3:

kızlar hepinize günaydın.birşey soracağım.dün ben midemi üşütmüşüm heralde canım hiçbirşey yemek istemedi.akşama kadar kahvaltı ile durdum.gece bi tartılıyım dedim 1 kilo daha almışım.sabah kalktım hala duruyor aldığım kilo.insan günde 1 kilo alırmı ya hemde aç kaldığı halde.bu aldığım kilo ile 9,5 kilo oldu toplamda...

gunaydın cnmm odem olmasın sende bukadar kg alınmaz yoksa cnm dr danıs bakalmm nedıycek yemeden kg alınmaz cunkı .. tansıyonuna baktır bı arada onemlı ..

Bu kramplar artık ciddi ciddi rahatsızlık vermeye basladı. Ayrıca ayak tabanlarımda da cok agrılar oluyor.Özellikle de çok ayakta kalırsam..Bugun bi bakayım dedim netten kirçlenmeden tutun romatizmaya kadar birsürü şeyin belirtisi olabilirmiş.Hamilelikle bi alakası varmı bilmiyorum.Sizde de var mı böyle bi şikayet?
cnm bende de kramp oluo ıkı kez oldu hatta bu sabah alarm calıyo kaptmk ıcın kalkrn bacagıma bı kramp gırdı dedım yumurta yemıyorum ondan galıba hemen sabh yumurta hasladım ıse gelmeden yedım bı tane
canım bak neyap biliyomusun evde pide için biraz lor blraz kıyma iç hazırla sonra eşin yada sen götür pideciye yapsınlar sana yanınada bi ayran hadi yallah. Ne uğraşmak var ne bulaşık.
en pratıgı aslındaa ama eşim kilis tava ıstymus onu yapıcam ıns guzel olur..
Kızlar hala yükleyemedinizmi resim?
Simgeler yok diyosunuz da cümlelerin sonuna koyuyosunuz ama,bence sizde bi yanlışlık var
yukarıda ataç resimli eklentiler bölümüne tıklayınca zaten seni yönlendiriyor basit bişey yani:10:

Bende çıkmadı ama yine de verdi dr ben de kah alıyorum kah almıyorum..

folik artık kullanmıyorum
vitaminim bitti 1 haftadır kullanmıyorum
kan ilacını da kilo yapıyor diye hergün almıyorum aklıma geldikçe alıyorum

off bu kaynanalar yaaaaaaaaa
iyi yapmışsın demeseydin bence de sonra yüz buluyolar tepki vermeyince
benimki öyle bişeye tepki vermezsem katlayarak aynı şeye devam eder
ben de gelip 1 ay kalması gibi mesela geçen gelişinde bişey demedim
1 ay kaldı gitti 1 ay geçti şimdi gene geliyor
bi rahat yokmu bee,madem bu kadar sık gelicen bari 1 ay kalma sıkma bizi dimi,tatlı gel tatlı git
ne denirkiiiiiiii:47::47::47:

aynen cnm benm kayınvalıdemde dıo gelıcem yanında kalıcam yazın akrabalrı bızım tarafta onları gorucekmıs hep dıo ama gelemedı ya ben sessızlıge alısmısım kalabalıga hıc gelemyrum valla cok zorluo benı kalabalık:19::19:
Yaaa ben çok da dikkat etmiyorum yediklerime
çok abur cubur yiyorum
şekerli,tatlıı şeylere çok düştüm bu ara
meyve olarak da erikten başka bişey yemiyorum
az ve sık pors. çalışınca pek mümkün olmuyor kurt gibi aç geliyorum eve
ne bulursam yiyorum yemeğe kadar:26:

cnm annekusu dıe bı arkds solemıstı bende baslıcam yemeye sut ıcıyrm ama yetmıyodur buyuk ıhtımal ıns faydasını gorurz bızde

afıyet olsun cnmm benımde salı gunu ayrıntılım varr ... bende ıple cekıyorumm beraber cekelım ıplerımızı :) cok ozledım mınnosumu :1::1:

gunaydın cnmmmmmmmmmmmm :3:

gunaydın cnmm odem olmasın sende bukadar kg alınmaz yoksa cnm dr danıs bakalmm nedıycek yemeden kg alınmaz cunkı .. tansıyonuna baktır bı arada onemlı ..

doğru söylüyorsun tansiyonla alakalı olabilir.çünkü baş ağrım filan var.doktorum geçen hafta gördü beni.çok kilo aldın ekmeği azalt kızartma yeme dedi.allahtanki normalde kilom çok azdı,o yüzden abez bir görüntüm yok hala:)

günaydın kızlaar :3: gece gece aklıma bişey takıldı sizede yazayım benim vücut kilo aldı ama kollar bacaklar çöp gibiii bi tuhaf oldum ya :27:

ahh cnm sbhlrı 1,5 saat yol cekılrmı allh yadımcın lsun ben yuruyerek 20 dk gelıyorum ama nefes nefese kalıyorum

günaydın kızlaar :3: gece gece aklıma bişey takıldı sizede yazayım benim vücut kilo aldı ama kollar bacaklar çöp gibiii bi tuhaf oldum ya :27:

:))bende oleyım cnm zaten benm kollarım cok ınce yıgenım var 8 yasında bıleklerımızn kalınlgı aynı onla halada ole gorunuo cok komık duruo:1::1:

:))bende oleyım cnm zaten benm kollarım cok ınce yıgenım var 8 yasında bıleklerımızn kalınlgı aynı onla halada ole gorunuo cok komık duruo:1::1:

aynen bende öyleyim, kollarımı tutunca direk kemikler her ayrıntısına kadar belli oluyo belim kalçalarım dolana kadar kollarım dolsaydı yaa :37:

canım bende aynı dertteydim ama merak etme orantılıyor vücut kendini.yani benim şu ikigüne kadar bacaklar kollar çöp ortada vücudum top gibiydi.ama ikigünde aniden bacaklarım ve kollarımda aldı.göğüslerim kollarımı kollarım göğüslerimi itiyor yer paylaşamıyorlar anlıcağın sığdıramıyorum biryere:)

Bence günlük tavsiye edilen meyve porsyonu kadar tüketmen yeterli.3 porsiyon diye düşünüyorumm.Bir bilene sormak lazım tabiiii..Kefirle aran nasıl peki?

Ne güzel işte dogumdan sonra bide kollarını bacaklarını inceltmekle ugrasmayacaksın..Ben heryerime aldım.Kollarım bodyci hatunlar gibi:)))

ahh cnm sbhlrı 1,5 saat yol cekılrmı allh yadımcın lsun ben yuruyerek 20 dk gelıyorum ama nefes nefese kalıyorum

canım ya iyi yürüyorsunuz maşallah.ben çalışmıyorum evdeyim.akşam üzeri biraz yürüyüm diye iniyorum aşağı.sitenin başından sonuna 15 dk yürüyorum pilim b,t,yor olduğum yerde oturuyorum dinlenip geri öyle dönüyorum.sanki belim ikiye ayrılıyor.

Back
X