Günaydın canlar
dün ayrıntılı usg ye girdim.bebişim 542 gr olmuş.

çok şükür bir problem yok,yalnız iki seferdir benim bebiş hep geliş yönünde denk mi düştü yoksa hep mi baş aşağı duruyo bu velet bilmiyorum.bir sakıncası varmı onu da bilmiyorum ilerleyen dönemde erken doğum riski yaratır mı acaba bu durum bilen var mı ?
ayrıntılı saatim dün 3teydi.devlet hastanesinde girdim sıra bekliyoruz bir sürü annecikle neyse bir tane kızcağız ufak tefek yani minyon tipli bişey yaşı 25 ten az değildir ama öle biri.benden önce girdi normalde 10 dk cıkarken herkes o 45 dakika içeride kaldı bir adam geldi konuştular falan akşam 5 oldu biz bekliyoruz neyse bebeğinde normal olmayan bişeyler varmış o çıktı ben girdim odaya doktor söylüyo böbrek görüldü esktremiteler görüldü ben duydukça rahatladım tabi dışarı cıktım odadan kadından baktı bana nasılmış bebeğin dedi iyi diyemedim bilmiyorum bişey demediler dedim. benimki hastaymış dedi zaten iki tanesi de öldü dedi

Her şey Allah'tan dua edelim inşallah bebeğine bişey olmaz dedim hepsi Allah'a emanet dedim ama gözlerim dolu dolu ordan cıktım, yol boyu ağladım kadının yüzü aklımdan çıkmadı hiç
Öyle zor bişeymiş ki anne olmak,daha yüzünü bile görmediğin dokunmadığın bir varlığa bu kadar değer vermek ömür boyu sürecek bir sorumluluk.Allah hepimizin yardımcısı olsun herkesin kuzusu sağlıklı olsun inşallah.