• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Eki Görüntüle 412988
ben bu çantayı almayı düşünüyorum. içinde kendi battaniyesi,mama termosu,kirli torbası ve alt açacağı var. ama b irde sırt çantası lazım galiba daha rahat olur.

ayyy çantayı yeni gördüm çok güzelmiş ya ne kadar canım bide nerden baktın nettense bende bakayım.[/QUOTE]

SAOL CNM CALISIYRUM ISTEYIM SUAN OTURUP YRUMEKTEN BASKA CAREM YOK OFF BIDE AKSAMA MISAFIRIM VARDI YAA:19::19::19:

ay bu misafirlerde en münasebetsiz zamanları bulur sen yinede kendini yorma ne iş ne misafir senden ve bebişinden değerli değil aslında yaşadığımız sıkıntılar normal hamilelik ilerliyor sonuçta ama ne kadar bilsekte pinpirikleniyoruz :1:[/QUOTE]

AYNEN CNM HAMILELIK NORMAL AMA ISTE KORKYRZ DOKTORUMU ARADIM TERS BIS YOK GIBI KARNIN BUYUO ONDANDA OLABLR DEDI EGER COK SIKLASIRSA MUAYNE GELIRSN HEMN DEDI INS BISI YOKTUR AMA AKSM MISAFR GELICEK OBIRAZ KOTU OLDU AMA YAPCAK BISI YOK .ANNEMDE KZIO NE YEMEGI UGRASCAKSIN SEN HAMILESIN KUSRU OLURMU YORMA KENDINI UGRASMA BISILE DIO AMA YAPMASAMDA OLMAZKI AYIP OLUR

kızlar ben daha park yatak mı yoksa mobilya beşik mi alacağıma karar veremedim.. mobilya beşikler çok güzel duruyor.. ama tayin meselemiz olduğu için her an şehir değiştirebiliriz..birkaç defa sökülüp takıldığında zarar görür diyolar.. benim durumumda olan var mı?

Canım ben eşimin işi nedeniyle 6 ay bir şehirde 6 ay başka bir şehirdeyim, her iki evim de eşyalı ama bebek yatağını iki eve de almayı düşünmediğimden park yatak tercih edeceğim. Her mobilya demonte edilince ilk hali gibi olmuyor gerçi. bir kerelik birşeyse ve içine mobilya siniyorsa mobilya da alabilirsin

kızlar ben daha park yatak mı yoksa mobilya beşik mi alacağıma karar veremedim.. mobilya beşikler çok güzel duruyor.. ama tayin meselemiz olduğu için her an şehir değiştirebiliriz..birkaç defa sökülüp takıldığında zarar görür diyolar.. benim durumumda olan var mı?

bende kararsızdım ama park yatak olayını eledik eşimle,hapis gibi çocuğu bunda büyütemeyiz dedi..çilek deki mobilya beşikler çok kaliteli ve 5 yıl garantili..iyi bişey alırsan taşınsanda sorun olmaz..ben bi arkadaşımdan beşik alıp daha sonra çocuğuma normal yatak almayı planlıyorum..zaten şurda beşiği 6 ay anca kullanıcak..300-500 vermek istemiyorum şuan..6 ay dediğin nedir ki..

ben hem ilk 6 ay yanıma yatırmak için park yatak yada beşik hemde bebek odası takımı alacağım,

park yataklar hoşuma gitmiyor beşikler daha güzel ama park yataklar daha kullanışlıymış, ama eşimde ben çocuğu buna hapsetmem dedi, beşiktende düşer diye korkuyorum kafam karıştı :37:

ay bu misafirlerde en münasebetsiz zamanları bulur sen yinede kendini yorma ne iş ne misafir senden ve bebişinden değerli değil aslında yaşadığımız sıkıntılar normal hamilelik ilerliyor sonuçta ama ne kadar bilsekte pinpirikleniyoruz :1:[/QUOTE]

AYNEN CNM HAMILELIK NORMAL AMA ISTE KORKYRZ DOKTORUMU ARADIM TERS BIS YOK GIBI KARNIN BUYUO ONDANDA OLABLR DEDI EGER COK SIKLASIRSA MUAYNE GELIRSN HEMN DEDI INS BISI YOKTUR AMA AKSM MISAFR GELICEK OBIRAZ KOTU OLDU AMA YAPCAK BISI YOK .ANNEMDE KZIO NE YEMEGI UGRASCAKSIN SEN HAMILESIN KUSRU OLURMU YORMA KENDINI UGRASMA BISILE DIO AMA YAPMASAMDA OLMAZKI AYIP OLUR[/QUOTE]

olur olur hazır bişiler alın onla geçiştir annen haklı bencede hamilesin sen ayıplamazlar :27:

bende kararsızdım ama park yatak olayını eledik eşimle,hapis gibi çocuğu bunda büyütemeyiz dedi..çilek deki mobilya beşikler çok kaliteli ve 5 yıl garantili..iyi bişey alırsan taşınsanda sorun olmaz..ben bi arkadaşımdan beşik alıp daha sonra çocuğuma normal yatak almayı planlıyorum..zaten şurda beşiği 6 ay anca kullanıcak..300-500 vermek istemiyorum şuan..6 ay dediğin nedir ki..

sen portbebelerden bahsediyosun sanırım.. ben uzun vadeli düşünüyorum.. beşik dediğin 4 yaşına kadar idare etmeli bence..

ben hem ilk 6 ay yanıma yatırmak için park yatak yada beşik hemde bebek odası takımı alacağım,

park yataklar hoşuma gitmiyor beşikler daha güzel ama park yataklar daha kullanışlıymış, ama eşimde ben çocuğu buna hapsetmem dedi, beşiktende düşer diye korkuyorum kafam karıştı :37:

aynen bende öle düşünüyorum yatak odası için beşik aldım odasınıda aldım odasındaki beşik büyüyen beşiklerden kullanışlı olur diye düşünüyorum hem odama aldığım beşiği kardeşime bırakıcam sonra kaliteli bişiy aldım.

Eylül anneleri merhaba.Giremedim bir süredir.. Geçmişe yetişebilirsem okumaya çalışayım. Umarım herkes ve bütün bebetolar iyidir...
hoşgeldin canım çok şükür bizde bebişlerde iyi. sizde iyisiniz MAŞALLAH:nazar:
salı gunu gelsın artık kuzumu ozledımmmmmmmmmmmmmmmm :16::16::16::16::16:
bende salı günü kontrole gideceğim canım kendi doktoruma biliyosun detaylıda oğluşumu görememiştim salı günü göreceğim İNŞALLAH.:))) ÇOK HEYECANLIYIM YAA özledim oğluşumu.
Günaydın canlar

dün ayrıntılı usg ye girdim.bebişim 542 gr olmuş.:nazar:çok şükür bir problem yok,yalnız iki seferdir benim bebiş hep geliş yönünde denk mi düştü yoksa hep mi baş aşağı duruyo bu velet bilmiyorum.bir sakıncası varmı onu da bilmiyorum ilerleyen dönemde erken doğum riski yaratır mı acaba bu durum bilen var mı ?

ayrıntılı saatim dün 3teydi.devlet hastanesinde girdim sıra bekliyoruz bir sürü annecikle neyse bir tane kızcağız ufak tefek yani minyon tipli bişey yaşı 25 ten az değildir ama öle biri.benden önce girdi normalde 10 dk cıkarken herkes o 45 dakika içeride kaldı bir adam geldi konuştular falan akşam 5 oldu biz bekliyoruz neyse bebeğinde normal olmayan bişeyler varmış o çıktı ben girdim odaya doktor söylüyo böbrek görüldü esktremiteler görüldü ben duydukça rahatladım tabi dışarı cıktım odadan kadından baktı bana nasılmış bebeğin dedi iyi diyemedim bilmiyorum bişey demediler dedim. benimki hastaymış dedi zaten iki tanesi de öldü dedi :43: Her şey Allah'tan dua edelim inşallah bebeğine bişey olmaz dedim hepsi Allah'a emanet dedim ama gözlerim dolu dolu ordan cıktım, yol boyu ağladım kadının yüzü aklımdan çıkmadı hiç :(
Öyle zor bişeymiş ki anne olmak,daha yüzünü bile görmediğin dokunmadığın bir varlığa bu kadar değer vermek ömür boyu sürecek bir sorumluluk.Allah hepimizin yardımcısı olsun herkesin kuzusu sağlıklı olsun inşallah.
maşallah bebişinde sende iyisiniz. bunu okuyunca bende bişey anlatayım benimde çarşamba ayrıntılım vardı neyse odaya girdim arkamdan yaşlı bi kadın doktora sizinle konuşmaya geldim diyo işte ben kız deyipde oğlan doğan bebeğin babaannesiyim dedi işte niye öyle oldu diyo niye yanılttınız bizi diyo herşeyini pembe aldık biz diyo çocuklar mı karıştı diyo doktorda hanfendi öyle bişey mümkün değil dedi siz sağlıklı oluğuna şükredin bence diyo böyle şeyler olabilir diyo kordondan dolayı cinsiyette yanılabiliyoruz dedi. yani işte bazıları senin karşılaştığın gibi sağlık için herşeyi yapıyo bazılarıda cinsiyeti sorun ediyo saçma sapan. ALLAH o anneye sabır versin bebişlerimizede sağlık versin inşallah.
herkese merhaba
Kızlar hala yükleyemedinizmi resim?
Simgeler yok diyosunuz da cümlelerin sonuna koyuyosunuz ama,bence sizde bi yanlışlık var
yukarıda ataç resimli eklentiler bölümüne tıklayınca zaten seni yönlendiriyor basit bişey yani:10:

dosya yükle denen yeri buldum.. ama sizinkiler gibi değil malesef..bizimki eski sürüm galiba.. simgeleri de 2 tane 2 nokta üst üste arasına sayı yazarak yapıyorum.. fukara simgesi benimki:43:
ravza 20 o ayarlardan kaynaklı bi sorun ben bi link paylaşmıştım tekrar paylaşayım benimki normale döndü canım..
Eki Görüntüle 413356 Eki Görüntüle 413357 Eki Görüntüle 413358

kızlaar oğluma yatak bakıyorum bu üç rengin arasında kaldım yardım ediverin hangisini alsam sizcee ?
bence en baştaki güzel canım şimdiden güle güle kullanın..

bende salı günü kontrole gideceğim canım kendi doktoruma biliyosun detaylıda oğluşumu görememiştim salı günü göreceğim İNŞALLAH.:))) ÇOK HEYECANLIYIM YAA özledim oğluşumu.

maşallah bebişinde sende iyisiniz. bunu okuyunca bende bişey anlatayım benimde çarşamba ayrıntılım vardı neyse odaya girdim arkamdan yaşlı bi kadın doktora sizinle konuşmaya geldim diyo işte ben kız deyipde oğlan doğan bebeğin babaannesiyim dedi işte niye öyle oldu diyo niye yanılttınız bizi diyo herşeyini pembe aldık biz diyo çocuklar mı karıştı diyo doktorda hanfendi öyle bişey mümkün değil dedi siz sağlıklı oluğuna şükredin bence diyo böyle şeyler olabilir diyo kordondan dolayı cinsiyette yanılabiliyoruz dedi. yani işte bazıları senin karşılaştığın gibi sağlık için herşeyi yapıyo bazılarıda cinsiyeti sorun ediyo saçma sapan. ALLAH o anneye sabır versin bebişlerimizede sağlık versin inşallah.
herkese merhaba

ravza 20 o ayarlardan kaynaklı bi sorun ben bi link paylaşmıştım tekrar paylaşayım benimki normale döndü canım..

bence en baştaki güzel canım şimdiden güle güle kullanın..

çok makbule geçersin sibel:16:

herkese merhaba

..

benimde önümdeki kadını doktor oturtmuş, çocuğunuz özürlü, aldırmak isterseniz kurul kararı çıkaralım dedi, kadında eşime siz açıklarmısınız, dedi, o kadını unutmadım hiç, karnı kocamandı :ssz:

sen portbebelerden bahsediyosun sanırım.. ben uzun vadeli düşünüyorum.. beşik dediğin 4 yaşına kadar idare etmeli bence..

potbebe ne demek ? bende uzun vadeli düşünüyorum yani beşik 6 ay yada 1 yıl gitse sonra normal tek kişilik bir yatakta yatabilir çocuk..yanına korkuluk alınabilir o şekilde benim bahsettiğim..çilek de var..

kızlarr ben dün gecelik ve sabahlık takımı aldım hastaneden çıktıktan sonra evde giymek için çok güzel.
Birkaç yere baktım 100-165 tl arası hep söyledilerrrr
geçen hafta kompedanda gördüm sadece geceliği vardı sabahlığı kalmamış istettim diğer şehirlerdeki şubelerine sordudum ses çıkmamıştı dün aradılar bulmuşlar gelmiş gittim aldım.
Normalde sevmem kompedanın ürünlerini ama inanın okadar kalitelikii yeri anlatamm
Penye ama likralı bir penyeee dantelli kenarları falan sabahlığıyla birliktee
39 tl ye aldımm aynı tarzı başşka yerde 120 dedilerdi.
varsa yakınlarda sorun derim.
MAnken sabahlık gecelik diye geçiyor kızlar-
manken 3002 nakışlı eteği fırfırlıgecelik
manken 4010 bayan sabahlık.

doğumdan sonra evde kullanacğaım gelen kolu komşunun yanında falan giyilir.

bendaha bakmadım cnmm gecelık faslına gıremedım :)) bebege almaktannn . resımlerını paylasırsan sevınırım bolece fıkır edınmıs oluruzz..fıyatıda gayet ıyımıs gulegule kullan

kızlar ben size bendeki listemi paylaşayımmm derleme topma yaptım birkaç yerden. Siz fazla gelenleri koymazsınız yada eksik birşey varsa ilave edebilriisniz.

Doğum İçin BEBEK VALİZİ
-Battaniye
-Zıbı-İç-Dış Takım -2 tane
-Önlük-1 Adet
-Tulum Ayaklı 1 Adet
-Şapka ve Eldiven
-Altı çıtçıtlı atlet kısa ve uzun kollu- 2 adet
-Ağız bezi birkaç tane
-Çorap-2 tane
-Pijama Altı-1 adet
Buraya kadar olan tam takım hastene çıkışındada var isterseniz parça parçada koyaiblrisiniz böyle
- İki takım kıyafet
-Sarı önlük (sarılık için)
-Bebek bezi Yeni doğan-
-Kirli Çamaşır Torbası
-Emzik ve Biberon
-Ana Kucağı(bebişi hastaneden çıkartırken)
-Alt Açma
-Unibaby Yeni doğan

daha uzun lıstelerde var bence burda yazılanlar yeterlıı gayet gusel tskler lıste ııcın n cnmm

Doğum İçin ANNE VALİZİ
-Pijama takımı 1 adet
-Gecelik-sabahlık takımı 1 adet
-Hasta Bezi-(bazı hastaneler veriyormuş gitmeden önce sormak lazım)
-Ped Büyük Boy (bazı hastaneler veriyormuş gitmeden önce sormak lazım)
-Çarşaf (bazı hastaneler veriyormuş gitmeden önce sormak lazım)
-Çamaşır 2 adet Yüksek belli-
-Çorap-2 adet
-Terlik
-Islak Mendil
-Kırmızı kurdela-yada Kırmızı tac
-Emzirme sütyeni
-! paket gögüs ucu pedi
-Makyaj Malzemesi:)))
-Gögüs KRemi(sızma Zeytinyağı- yada lanolinli krem-yada-Evikap E vitamini)
-El yüz Havlusu
-Diş Fırçası
-Süt Saklama Poşeti
-Toka-Tarak
-Kirli Torbası
-Foto Makinası
foto makınesı unutulmamalıkesınlıkkle :)

[
Eki Görüntüle 412988
ben bu çantayı almayı düşünüyorum. içinde kendi battaniyesi,mama termosu,kirli torbası ve alt açacağı var. ama b irde sırt çantası lazım galiba daha rahat olur.
guselmıs cnmm fıyat nedır?

başardıııııım:52: evet kızlar bebek çantası nasıl? bunu sipariş verdim:26:

gusel cnm ama bana gore deıll :)) ıı gunlerde kullann benımkı valız olmalı anca sıgarım :)

Merhaba kızlar, daha erken olsa bile aklıma takıldı. bebeğinizi gün içinde ana kucağına koymayı düşünüyor musunuz? Aldıysanız hangi marka?
ewt cnm bence cok lazım olur
annemm almıs ızmırden chıccodan netten bulursam resmını atarım
Eki Görüntüle 413356 Eki Görüntüle 413357 Eki Görüntüle 413358

kızlaar oğluma yatak bakıyorum bu üç rengin arasında kaldım yardım ediverin hangisini alsam sizcee ?
2 numarayı begendım hem sadee hemde ortak renk cnmm ..

bızımde heran tayın cıkabıılır park yatak aldık bızde..

Slm güzel eylül anneleriiiiii
biz geldik iştennn
özledik sizleriiiii
nasılsınız....bıdıklar nası???????????

hg cnmm ıyızz sen nasılsınn bıdıkda sorma cok yaramaz :1::1:

Son düzenleme:
öglenden berı temızlık yapıyorumm ama cok yoruldumm tam temızlık bıttı dus aldım kıcımı yere koycam derken mısafırım geldı.. kahve yap sohbet et derken aksam oldu gıttıler ayy mutfaga gır yeemeek yapp :14::14::14::14:offf bıttımm gucumm kalmadı hhıcc ayaklarım zonkluoo resmenn .. gecmısı okuyumm dedımm oturdugum yerde uyuyuverıcem sımdı .. :26:cok yorulmusummm..

canım çok teşekkürler..sonunda oldu:46:
potbebe ne demek ? bende uzun vadeli düşünüyorum yani beşik 6 ay yada 1 yıl gitse sonra normal tek kişilik bir yatakta yatabilir çocuk..yanına korkuluk alınabilir o şekilde benim bahsettiğim..çilek de var..

şu minik 4-6 ay kullanılabilen mobilya beşiklere portbebe diyolar..benim dediğim beşikleri 4 yıl rahatlıkla kullanabilirsin.. korkulukları çıkartılabilen modelleri de var..

Back
X