• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

öglenden berı temızlık yapıyorumm ama cok yoruldumm tam temızlık bıttı dus aldım kıcımı yere koycam derken mısafırım geldı.. kahve yap sohbet et derken aksam oldu gıttıler ayy mutfaga gır yeemeek yapp :14::14::14::14:offf bıttımm gucumm kalmadı hhıcc ayaklarım zonkluoo resmenn .. gecmısı okuyumm dedımm oturdugum yerde uyuyuverıcem sımdı .. :26:cok yorulmusummm..

ooooooooooooo anne kız temizlik yaptınız hıı
güle güle oturunnn
bidaha kendinizi okadar yormayınnn amaaaaaaaaa

$Chicco--Chicco-New-Dreams-Ana-Kuca%C4%9F%C4%B1-Baby-Sketching-2440-11653-1-zoom.webp

annemler bugun almıslar ızmırden gelırkenn doguma getırıcekler nasıpse ..

bebeğimiz sağlıklı olsun yeter cinsiyetin ne önemi var ki yaa ALLAHA şükür ki bebeklerimizin sağlığı yerinde yaaa. ravza20 ben dün çok uğraştın canım ama baktım sen çıkmışsın yarın söylerim artık sorunu nasıl çözeceğimi dedim sonunda başardık ohh beee:1: bizde acıktık oğluşumla mercimek pişiriyorum hem çok faydalıymış kızlar mercimek mutlaka sıksık tüketilmesi gerekiyomuş duyurulur hehe:) ayy bak bilmişlik taslamışım gibi yaa :26:

bu ana kucağıma oluyo yomsa oto koltuğu mu :2: çok cahilimm demi, kafam allak bullak oluyo napıyim :36:

canım yaaa bende de var o cahillik hiç bişey bilmiyrm benn dahaaa
kızlardan öğrenmeye çalışıyrm işteee
ama oto koltuğu değil bence de
adı neeeee
ay sanki çok bilinmeyenli bi denklemm yaaaaaaa demiii:1::1::1::1::1:

canım yaaa bende de var o cahillik hiç bişey bilmiyrm benn dahaaa
kızlardan öğrenmeye çalışıyrm işteee
ama oto koltuğu değil bence de
adı neeeee
ay sanki çok bilinmeyenli bi denklemm yaaaaaaa demiii:1::1::1::1::1:
ayy kızlar o cahillik bendede vardıda öğrendim sonunda resimdekide ev tipi ana kucağı olarak geçiyo

kızlarr ben dün gecelik ve sabahlık takımı aldım hastaneden çıktıktan sonra evde giymek için çok güzel.
Birkaç yere baktım 100-165 tl arası hep söyledilerrrr
geçen hafta kompedanda gördüm sadece geceliği vardı sabahlığı kalmamış istettim diğer şehirlerdeki şubelerine sordudum ses çıkmamıştı dün aradılar bulmuşlar gelmiş gittim aldım.
Normalde sevmem kompedanın ürünlerini ama inanın okadar kalitelikii yeri anlatamm
Penye ama likralı bir penyeee dantelli kenarları falan sabahlığıyla birliktee
39 tl ye aldımm aynı tarzı başşka yerde 120 dedilerdi.
varsa yakınlarda sorun derim.
MAnken sabahlık gecelik diye geçiyor kızlar-
manken 3002 nakışlı eteği fırfırlıgecelik
manken 4010 bayan sabahlık.

doğumdan sonra evde kullanacğaım gelen kolu komşunun yanında falan giyilir.

OOOOHHHH en azından gecelik olayını aradan çıkarmışşsınn canım güle güle kullannnnnn

su ana kadar cınsıyet bıldırımı yapanlara gore :

Kız sayısı ;4o:nazar:
Erkek sayısı;39:nazar:

yanlıs saymadıysam :)):17:
Ayyyy maşalllaahhh bizim kuzularaaaaa

bende 30. haftadan sonra çantayı hazırlayacağım, o günler bi gelsin çantalara neler koyduk onları da konuşuruz :)

ya ben strese girdimmm yaaaaa

kızlar ben normalde şerbetli tatlı hiç yemezdim çok ağır gelirdi bana.şimdi ise şerbetli tatlı ,hamur işleri, kızartma ,canım neler neler istiyor.herşey çok lezzetli geliyor:)
hele ben hele bennnnn
dayanamıyrm tatlıya
önceden ağzıma sürmezdimmm
şimdi manyak oldummmmm

unnado cnm.. 2. sıradakini çok beğendim dün sipariş ettm ama sanki bugün gözümden düştü..ayy Allah kimseyi benim gibi kararsız etmesin:27:

Canım ben 1 numaralıyı beğendimmm
tabi önemli olan senin zevkinnn
güle güle kullan içine sinsin 2 numarada güzelll
bende de var o kararsızlık,çok kararsız bi kişiym bende annem hep söyler sen kocanı nası beğendin de karar verip evlendin derrr:1::1::1::1::1::1::1::1:

su ana kadar cınsıyet bıldırımı yapanlara gore :

Kız sayısı ;4o:nazar:
Erkek sayısı;39:nazar:

yanlıs saymadıysam :)):17:

suksuk benimkiyle beraber erkek sayısı 40a eşitlenmiş oluyo:3: isim ravza yaş 20 bek. doğm trh. 19 eylül kilo 61:39:

Back
X