• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

su ana kadar cınsıyet bıldırımı yapanlara gore :

Kız sayısı ;4o:nazar:
Erkek sayısı;39:nazar:

yanlıs saymadıysam :)):17:

suksuk benimkiyle beraber erkek sayısı 40a eşitlenmiş oluyo:3: isim ravza yaş 20 bek. doğm trh. 19 eylül kilo 61:39:

aaa yaş 20 mi bende en küçük benmiyim diyodum yaa ohh sevindim:46:

su ana kadar cınsıyet bıldırımı yapanlara gore :

Kız sayısı ;4o:nazar:
Erkek sayısı;39:nazar:

yanlıs saymadıysam :)):17:

suksuk benimkiyle beraber erkek sayısı 40a eşitlenmiş oluyo:3: isim ravza yaş 20 bek. doğm trh. 19 eylül kilo 61:39:

O halde benim Meriçimle berarber erkekler 41 oldu:) 41 kere maşşallah kızlarımıza da oğullarımıza da:)

Canım ben 1 numaralıyı beğendimmm
tabi önemli olan senin zevkinnn
güle güle kullan içine sinsin 2 numarada güzelll
bende de var o kararsızlık,çok kararsız bi kişiym bende annem hep söyler sen kocanı nası beğendin de karar verip evlendin derrr:1::1::1::1::1::1::1::1:

çantayı değiştirirsin de kocayı Allah değiştirttirmesin dimi ama..:52:
:52:

O halde benim Meriçimle berarber erkekler 41 oldu:) 41 kere maşşallah kızlarımıza da oğullarımıza da:)

maşallah meleklerimize.. seninki meriç benimki de siraç:16:kafiyeli oldu sanki:46: kesin karar verdiniz mi? bizim isim savaşı her akşam hararetli bir şekilde devam ediyoo

Son düzenleme:
iyiki genç anne oluyorum yaa ALLAHA çoooook şükür. şöyle oğlum büyüsün onunla babasını kovup birlikte gezmeyi hayal ediyorum hehehe:1::1::1::1:

Kızlar hangi bebek arabasını almayı planlıyorsunuz? Ben travel sistem düşünüyorum ama inanılmaz kararsızım marka konusunda. Hadi bi el atın bu konuya:)

$Oyuncak_904107.webp$Oyuncak_888342.webp

bende bu tarz bi şey istiyorum..biraz pahalılar ama okadarcıkda ossun:46:

Kızlar hangi bebek arabasını almayı planlıyorsunuz? Ben travel sistem düşünüyorum ama inanılmaz kararsızım marka konusunda. Hadi bi el atın bu konuya:)

canım ben chicconun baston pusetinden almayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum hehe... yani daha karar vermedim yaa hatta yaza kadarda almayı düşünmüyorum şimdilik..

Back
X