ravza, sibel çok hoşsunuz ya o ne ki bu neki diyosunuz ya herşeye eski günlerim aklıma geliyo kızımda bende böyleydim o ne işe yarar bu ne anlama geliyo diye sorup duruyordum tecrübelilere yakında prof olucaksınız bebek bakımı ve gereçleri konusunda hiiiç üzülmeyin daha neler var enteresan alengirli aletler yok ateş ölçerler burun aspiratörleri biberon ısıtıcıları vsv vsvsvs:)))))
((
güle güle kullansın elif sultan çok cici
cnm sen nasıl beşiklerden söz ediyorsun anlamadım bizim beşik büyüyüp karyola oluyor altındanda yavru yatağı çıkıyor kızım 1.5 yaşında ama hala beşik olarak kullanıyorum karyolaya çevirmedim sadece beşiğin ön korkuluklarını söktük kendi inip çıkabiliyorbende kararsızdım ama park yatak olayını eledik eşimle,hapis gibi çocuğu bunda büyütemeyiz dedi..çilek deki mobilya beşikler çok kaliteli ve 5 yıl garantili..iyi bişey alırsan taşınsanda sorun olmaz..ben bi arkadaşımdan beşik alıp daha sonra çocuğuma normal yatak almayı planlıyorum..zaten şurda beşiği 6 ay anca kullanıcak..300-500 vermek istemiyorum şuan..6 ay dediğin nedir ki..
ohhh misss gibi temizlik kokusu desene ayyy benim bir kahve içimlik komşum bile yok bea çok mutsuzum bu konudaöglenden berı temızlık yapıyorumm ama cok yoruldumm tam temızlık bıttı dus aldım kıcımı yere koycam derken mısafırım geldı.. kahve yap sohbet et derken aksam oldu gıttıler ayy mutfaga gır yeemeek yappofff bıttımm gucumm kalmadı hhıcc ayaklarım zonkluoo resmenn .. gecmısı okuyumm dedımm oturdugum yerde uyuyuverıcem sımdı .. :26:cok yorulmusummm..

güle güle kullansın elif sultan çok cici