• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

$389686_417602391596976_148008478556370_1397338_237662974_n.webp
şundan bulsakta alsakk ya bayıldımm :))

$309947_335254559862016_266875106699962_803299_769090387_n.webp
kızlar sız hangısısınızz :)) ben 5 ve 8 ım :1::1::1::1:

Son düzenleme:
istanbul güngören cnm ama annem avcılarda oturuyor haftanın 2 3 günü ordayım :)))))) tabisi buluşalım valla çatlatalım gelmeyenleriide:9::9::9::9:
yeterınce catladıkk zaten bebıslerden dolayıı sen ıstesende catlatamazsın sekerım :52::52::52:
slm kızlar,

1 haftadır hastayım yatıyorum, halada iyileştim sayılmaz :2: pazar günü boğaz ağrısı ve kusma ile başladı, sonra kulak ağrısı, baş ağrısı ve boğucu bir öksürükle devam etti :43:
kaç gecedir öksürmekten uyuyamıyorum, doktora gittim mecbur ilaç içiyorum :43: sayfalarda çok ilerlemiş geçmişi okuyamadım, önemli gelişmeler oldu mu ?

gecmıs olsun canımm .. üşüttunmu? cok uzuldumm dıkkat et kendınee..

slm kızlar,

1 haftadır hastayım yatıyorum, halada iyileştim sayılmaz :2: pazar günü boğaz ağrısı ve kusma ile başladı, sonra kulak ağrısı, baş ağrısı ve boğucu bir öksürükle devam etti :43:
kaç gecedir öksürmekten uyuyamıyorum, doktora gittim mecbur ilaç içiyorum :43: sayfalarda çok ilerlemiş geçmişi okuyamadım, önemli gelişmeler oldu mu ?

geçmiş olsun.. havalara aldanıp mı hasta oldun? :44:bebiş iyidir umarım:44:

öğrenirsin cnm merek etme kız en kolayı giydirmek dert ettiğin şeye bak töbeee içine çıt çıtlı atlet ayağına çorap üstüne aldığın zıbın takımı bide yelek oldu bitti ben battaniyeye bile sarıyordum annelik işte lahana gibi kat kat yapıyodum kızımı :)) zaten ilk zamanlar bebekler terleyemediği için isilik oluyorlar baktın isilik oluyor benim gibi yavaş yavaş inceltirsin üstünü puhahahha

evet cnm sallanıyor ben netten sipariş veremem illa görüp ellemem lazım kumaşıı şunu bunu incelemem gerek oyüzden istoçtan aldım erbay bebe diye bir mağaza ozaman 100 liraydı

artık giydire giydire öğrencez bende öyle lahana gibi saracakmışım gibi heliyo hehe üşümesin çocuk diye. benimde küçük kardeşimden kalma öyle sepet beşik gibi bişey var ALLAHTAN rengi yeşil ben kullanacağım onuda artık bayağı yatmıştı kardeşim kullanışlı bişey:34:

sizler usta biz çırak napalım.. mecbur öğreticeniz bize:49:

beşiğini çok beğendim.. oda yapma şansım olsaydı bundan da yanımda yatırmak için alırdım:40:

saol cnm ama pembe oğluş pembiş beşikte yatıcak ben sana yeşil alalım demiştim diyip duruyo eşim bende ilk bebeğim diye heveslenip herşeyini pembe aldım beşik mama sandalyesi yürüteç bebek odası bile bayaz üstüne pembe mor sarı çiçek desenli allahtan çicekler yapışkanlı da çıkıyor diyo eşim şimdi pişmanım bazı şeyleri ortak renk almalıymış özellikle pahalı olanları:1:

yeterınce catladıkk zaten bebıslerden dolayıı sen ıstesende catlatamazsın sekerım :52::52::52:

gecmıs olsun canımm .. üşüttunmu? cok uzuldumm dıkkat et kendınee..

geçmiş olsun.. havalara aldanıp mı hasta oldun? :44:bebiş iyidir umarım:44:

cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı sabah erkenden, bi uyandım terlemişim , öyle terli terli doktora gitmeyeyim diye duşa girdim çıktım, sonrada yolda üşüdüm sanırım :2:

bebiş iyi çok şükür ama oda benimle halsiz düştü tabi yavrum , sizlerde aman dikkat edin kendinize , ben hayatım boyunca böyle soğuk algınlığı görmemiştim, hamileyken çok ağır geçiriliyormuş ...

ben 3 ve 8 şükriye yok şükran mıydı kız unuttum vallahi :))çünkü kızım hala deliksiz uyumuyo geceleri nöbeet tutuyorum yakındır sizinde uykusuz geceler bol bol uyuyuuun bakalım ilk bebeği bekleyen hamişler

slm kızlar,

geçmiş olsun arkadaşım Allah acil şifalar versin inşallah

slm kızlar,

ayy çoook geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsinizde fazla ilaç kullanmak zorunda kalmazsın yaa..
Eki Görüntüle 413558
şundan bulsakta alsakk ya bayıldımm :))

Eki Görüntüle 413559
kızlar sız hangısısınızz :)) ben 5 ve 8 ım :1::1::1::1:
ay bu bisiklete benzer şey pek güzelmiş hem kilo verirdik hem çocuğu gezdirirdik hehe:21: ben 5 vede 6yım en çekilmez yani:10::10:

kızlaaarrr ccanım yaş pasta istedi yaa eşimi aradım şimdii mesaj mı vermeye çalışıyon bana diyo ne mesajı direk emrediyorum hahaahaayyy:1::1::1::1:

travel sistem nasıl oluyo kiiii:53:

seyahat sistem deniliyor. hem puset hem bebek arabası
slm kızlar,

çok geçmiş olsun, dikkat et kendine

kızlar bugün kont vardı geçen hafta ilk doz aşımı olduğumda sağlık ocağı bana devit3 vermişti oral damla 9 damla iç demişti hergün bugün doktorum kes o ilacı gerek yok dedi herkes bişey diyo:19: siz ne yaptınız kullanıyormusunuz?

sende gelirsin canım o zaman buluşmaya kısmet olursa tabii neresindesin tam olarak ben gökcan kolejinin altındayım

istanbullu eylül anneleri buluşuyoooor yok mu arrtıran gelin gelin kızlar valla şöyle güzel açık hava biyerde buluşalım deniz manzaralı falan içimiz açılsın hele havalar iyice ısınsında dimi ama kızlar kapanmayalım alışveriş merkezlerine

kızlar bugün kont vardı geçen hafta ilk doz aşımı olduğumda sağlık ocağı bana devit3 vermişti oral damla 9 damla iç demişti hergün bugün doktorum kes o ilacı gerek yok dedi herkes bişey diyo:19: siz ne yaptınız kullanıyormusunuz?

sağlık ocağı hamileleredemi devit veriyor ilk kez duydum çok şaçma zaten havalar ısındı bol bol güneş görüyor vücüdumuz ne alaka devit anlamadım kış ayında doğan bebeler kullanıyor genelde allah allah

istanbullu eylül anneleri buluşuyoooor yok mu arrtıran gelin gelin kızlar valla şöyle güzel açık hava biyerde buluşalım deniz manzaralı falan içimiz açılsın hele havalar iyice ısınsında dimi ama kızlar kapanmayalım alışveriş merkezlerine

şöyle 15 kişi buluşsak, o kadar hamileyi bir arada görenler ne düşünür acaba :1:

Back
X