Bübchen Bakım Çantası Kırmızı - e-bebek.com kızlar bi bakarmısınız nasıl sizce:????
Urunu sorarsan tavsiye ederim bende gecen almanyadan getirttim bu markayi orda cok uygun bir dunya getirttim ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bübchen Bakım Çantası Kırmızı - e-bebek.com kızlar bi bakarmısınız nasıl sizce:????
eşim ben sizi nereye isterseniz götürürüm arabayla diyo kış günü bırakmam sizi yalnız diyo bende araba işini yazın düşünüyorum işte fikir ayrılığı ama yinede tecrübelerden faydalanmak lazım dimi amaYardimci olabiliyorsam ne ala.ilkinde insan bilemiyorki.yasam sekline gore bebek bakim seklin sekillenir bence ona gorede cozumler bulursun.ben. bebek araba sart kista olsa cok gezen birisi olarak derim digeri kis bebegi evden cikmadim araba gereksiz der.
Hakkaten sen çanta iki bebek, araba derken bayağı yüklü olacaksın.En azından sırt çantasını asarsın sırtına...
Benim kuzen sırt çantasıyla idare etti. Ben de accesorize dan kocaman bir kol çantası alıp idare eder miyim diye düşünüyorum. Sonra o çantayı başka şeyler için de kullanırım.
Birde oto koltugu ana kucagi sorulmus ben kraftin bir modelini aldim kullandik disri hast.vs giderken evde yemek yaapaarken is yaparken yanimda oldu.ama kizim hareketliydi 5 aylikken onu kampumbaga gibi kafasina gecirmiti sonra kaldirdim:)ama eltim 14 ay ona koydu cok hareketsizdi:)hem oto koltugu olrak kullandi kemerle araba takiliyroalar cunku.ev tipi olanlar cok inc gibi oldugundan demirleri bebek hareketliyse 5 aydan fazla o da gitmez hemde disri araba icinde baska birtane gerekli olur:)
burada haliyle pahalı ama hem çantası hem ürün hemde fiyat olarak nasıl sizce. pahalı mı yani ayrı ayrı almak mı mantıklı yoksa bu şekilde mi. işte yok ki bi tanıdığımız alamanyada getirtsek aaah ahUrunu sorarsan tavsiye ederim bende gecen almanyadan getirttim bu markayi orda cok uygun bir dunya getirttim ben.
eşim ben sizi nereye isterseniz götürürüm arabayla diyo kış günü bırakmam sizi yalnız diyo bende araba işini yazın düşünüyorum işte fikir ayrılığı ama yinede tecrübelerden faydalanmak lazım dimi ama![]()
dolu canım dolu bak bunlar varmış.Alt Açma Örtüsü Hediyeli!içi boş mu dolu mu? :)
slm ben geellldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kocacım bizi bırakıp arkadaşlarıyla çıktı bende sizin yanınıza geldin ohhhh
bak şimdi avm dedin içimi bişey kemirmeye başladı oldu mu yahu şimdi baktık öyle gezmelere gidiyoruz alırız artık ihtiyaç olunca ne yapalım nasılsa alınacak yani. ben baston tipi düşünüyorum 15kgye kadar diyo ama iş görür mü sizce.?Ben mesela kizim 20 gunlukken avm lere gitmeye bassladim kanguruya koyamam minicikti.ana kucagiyla tum avm nasil gezilecek gezilmez kim tasiyacak geriye tek cozum araba yada babysling kaliyor bana gore.araba ama uzun vadede kullanildigi icin daha ekonokmik..diyorumya yasam sekliniz belirler ev ortamina gideceksen araaba tabi gereksiz.parka hava almaya cikarirsin arabayla vs vss:)
burada haliyle pahalı ama hem çantası hem ürün hemde fiyat olarak nasıl sizce. pahalı mı yani ayrı ayrı almak mı mantıklı yoksa bu şekilde mi. işte yok ki bi tanıdığımız alamanyada getirtsek aaah ah(((
dolu canım dolu bak bunlar varmış.Alt Açma Örtüsü Hediyeli!
Özellikleri:
Bebek Bakım Şampuanı 200ml:
Papatya ve ıhlamur özünden hazırlanmıştır.Besleyici ve koruyucu bir özelliğe sahiptir. İçerdiği papatya ve ıhlamur özleri sayesinde saçları ipeksi parlaklık verir. Saçın Kolay biçim almasını sağlar ve hassas saç derisindeki kuruma ve tahrişleri önler.Gözleri yakmaz.
Banyo Köpüğü 200 ml:
Papatya ve biberiyenin dogal özünden hazırlanmış ot banyosudur. Bitki ozleri sayesinde dogal bakim saglar. Bebeklerin hassas cildinin biyolojik koruma tabakasını güçlendirir, ciltteki kızarıklıkları giderir ve rahatlatır.
Pişik Kremi 100 ml:
Papatyanın doğal etkin maddelerinin özünden hazırlanmıştır.Bebeklerin pişik ve kızarıklık görülen bölgelerinin tedavi ve bakım içinetkili bir kremdir. İçerdiği pantenol sayesinde cilt tahrişlerini, iltihap ve kızarıklıkları giderir. Zarar görmüş cildin hızla yenilenmesini sağlar.
Bebek Yağı 200 ml:
Doğal altıncık çiçeği özünden hazırlanmıştır.Ayçiçek yağı içerir.Bebeklerin hassas cildinin temizliği içingeliştirilmis doğal yumuşaklıktaki bebek yağı, cildin ideal bakımını yapar, tahrişleri önler. Deride kızarıklık görülmesi halinde kesinlikle su değdirilmeyip o bölgeye BÜBCHEN bebek yağı ve pişik kremi uygulanması tam iyileşme sağlar.
Nemlendirici Süt 200 ml:
Doğal bitki özlerinden hazırlanmıştır. (Papatya,altıncıkçiçeği,ıhlamurçiçeği,biberiye,buğdaytohumu,balmumu,jojoba,ayçiçeği,badem ve kalendula yağları,A ve E vitaminleri gibi) Hayvansal madde içermez. Alkolsüz ve doğal parfümlüdür PH nötr, en hassas ciltlere bile uyumludur.
bende hep yıyorum cnmmm 2 kg alıyorum pzdan esımde kızıo banaa napıcaksın cok curuyecek dıoo 2 gun surmedı wallaa .. erık desen hıc sormaa..:))) sımdı bıraz ara verdımm 2 gundur degısıkk seyler yıyomm bebısımm sıkılmasınn yarın marketten anannas alıcamm bakalım begencekmı kuzucumm .. hamıle olmadan yemıstımm cok begendım ben gusel bısı..kokusu ozellıkle hoş ıckı gıbı :))ayy kızlar nerdeyse 1 kilo çilek yedim çatlıycam ya meyve yerken kendimi durduramıyorum
bak şimdi avm dedin içimi bişey kemirmeye başladı oldu mu yahu şimdi baktık öyle gezmelere gidiyoruz alırız artık ihtiyaç olunca ne yapalım nasılsa alınacak yani. ben baston tipi düşünüyorum 15kgye kadar diyo ama iş görür mü sizce.?
hoş geldiniiiiiz. ayy benimki beni bırakıp hayatta gitmez bi yere korkar bana bişey oluvercek diye hatta kapının arkasına kilit bile taktı kilitle kesin diyo ben gidince diyo hehe:) bende meyve yerken bi türlü durduramıyorum kendimi ama faydalı yaa meyve can boğazdan gelir hem hahayyyt..slm ben geellldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kocacım bizi bırakıp arkadaşlarıyla çıktı bende sizin yanınıza geldin ohhhh
ben bos zannettım cnm ılk gorunce 7o tl yazıodu hepsı dahıl ozaman ıı gıbıı fıyatı dusunulebılır bende almadım henuzz arastırıyorumm
bende hep yıyorum cnmmm 2 kg alıyorum pzdan esımde kızıo banaa napıcaksın cok curuyecek dıoo 2 gun surmedı wallaa .. erık desen hıc sormaa..:))) sımdı bıraz ara verdımm 2 gundur degısıkk seyler yıyomm bebısımm sıkılmasınn yarın marketten anannas alıcamm bakalım begencekmı kuzucumm .. hamıle olmadan yemıstımm cok begendım ben gusel bısı..kokusu ozellıkle hoş ıckı gıbı :))
ben bos zannettım cnm ılk gorunce 7o tl yazıodu hepsı dahıl ozaman ıı gıbıı fıyatı dusunulebılır bende almadım henuzz arastırıyorumm
ayy boş olsa hayatta düşünmem hehe bi baktım dolu içi ama küçük boy galiba yani ecrin pahalı diyoo çünkü ayy uygunsa alıcam ben bundan yaaaa...
Bbende chicco multiway baston dogumdan itibaren olandan almisstim kizima zaten.baston herzaman daha iyidir.sonra nasilsa hep bsit bastona geciliyor.liteway modeli daha hafif ve hos ben buna onu alabilirim.
bende chıcco lıteway düşünüyorum rahat olacağı için galiba uygunu o. ayy ALLAH razı olsun senden yaaa..
yazmıştım içinde neler olduğunu şampuan falan 200mldi galiba..[/QUOTE]hoş geldiniiiiiz. ayy benimki beni bırakıp hayatta gitmez bi yere korkar bana bişey oluvercek diye hatta kapının arkasına kilit bile taktı kilitle kesin diyo ben gidince diyo hehe:) bende meyve yerken bi türlü durduramıyorum kendimi ama faydalı yaa meyve can boğazdan gelir hem hahayyyt..
QUOTE=ecrin1001;24562177]Icindekiler muhtemeln mini boydur.cunku sampuani 30 lira pisik kremi 15 yag 30 tek tek alsan gecen bakmistim.ve bunda kac parca urun var bilmiyorum.
yazmıştım içinde neler olduğunu şampuan falan 200mldi galiba..