2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya ben bu vitamin olayına cok takılıyorum.Televizyonlarda bas bas bagırıyorlar dogal yollardan alın besinleri diye..Doktorlar inatla vitamin veiryor..Kimi dinleyeceğimiizi şaşırdık.Ben suan 4 tane ilaç kullanıyorum.Magnezyum, coraspirin, elevit ve enfeksiyonum oldugu için diosid. hatta bir de fitilim baslayacak yarın..Bunların tamamı bir araya gelince illaki bebişi etkiliyordur diye düşünüyorum.zaten oldum olası sevmem ilac kullanmayı...
aynen katılıyorum sana Allaha şükür artık içmicem bende kendimi hamile gibi değilde hasta gibi hissediyorum bi dünya hap alınca :(

Eki Görüntüle 413677

Kızlar bu yatak nasıl. 1 ADET BEŞİK 1 TAKIM UYKU SETİ YATAK YORGAN YASTIK YAN KORUMA CİBİNİK TAKIMI BEŞİK UYKU SETİ KARGO : 295 TL

ben çok beğendim güle güle kullansın bebişin ve sen bende böyle bişey istiyorum sonrada büyük çocuk karyola alcam uzun süre kullansın diye

bugün 21+4 deyim. öğleden sonra dr kontrolümüz var, cok ozledım oğluşumu. en son 1 ay once gıtmıstık.
umarım bu kez şöyle güzel bir profil fotografı verir bize :)

Mrb kızlar nasılsınz ??ben bugun hıc ıyı degılım sınır kupuyum kuranımda var evde allhtan hayırlısıyla bıtırseydım bugunu ıns.

kaç yıllık evlisin cnm yenisiniz heralde başlarda benimkide öyleydi değişiyor zamanla :))eylülde 6 yıl olcak bizim anaa doğuma denk gelirmiş bide yıl dönümü puhahaaahah[/QUOTE]
13 aylık bende..yenı gelın kım acabaa en yenımız:17::1::1::1::1:[/QUOTE]

10 AYLIK EVLIYIM BENDE AMA KESKE EVLENMESEYDIM DERDIM NEYDI ACABA:((((

$7449ca83-632e-4647-bfd9-1119024d03b5[1].webp
kızlar güzel mi?

Mrb kızlar nasılsınz ??ben bugun hıc ıyı degılım sınır kupuyum kuranımda var evde allhtan hayırlısıyla bıtırseydım bugunu ıns.

kaç yıllık evlisin cnm yenisiniz heralde başlarda benimkide öyleydi değişiyor zamanla :))eylülde 6 yıl olcak bizim anaa doğuma denk gelirmiş bide yıl dönümü puhahaaahah

10 AYLIK EVLIYIM BENDE AMA KESKE EVLENMESEYDIM DERDIM NEYDI ACABA:(((([/QUOTE]

sen ndedn sinirlendin cnm?? kayınvaliden yüzünden mi??

Son düzenleme:
10 AYLIK EVLIYIM BENDE AMA KESKE EVLENMESEYDIM DERDIM NEYDI ACABA:((((

sen ndedn sinirlendin cnm?? kayınvaliden yüzünden mi??[/QUOTE]

HEM ONLAR HEM EŞİM CNM AKŞAM DELI ETTI BENI MARKETE GONDERDIM ALISVERIS YAPSIN DIE KURAN IICN NE DEDYSEM INADA EKSIGINI ALMIS GELMIS SINIRLENDIM BENDE KALABALIK OLCAK FALAN DEDIM BASLADI BEN BENCILMISIM ANLAYISSIZMISIM NERDEN EVLENMIS BENIMLE HAYATI KARAMISTA COK KIRILDIM SOLEDIKLERINE USTUNE BIDE YEMEK YAPCAKTIM KAYNANAMLR ARAMIS BIZ YEMEK YIYIP GELCEZ UGRASMSN GEC GELIRIZ DEMISLER BENDE CORBA YAPMISTIM DIGERLERINI YAPMAMISTIM ESIMI BEKLEDIM ALISVERISTEN GELSIN DIE II DEIM YAPMAM OZAMN BI CAY ICERLER YATARIZ HERHALDE SBH ISE GELCEM CUNKU BEN NEYSE SAAT 10 OLDU GELMEDI KIMSE 11 OLDU KIMSE YOK BEN ARTIK UYUDUM UYUCAM ZATEN DUN RAHTSZDM AGRIM VARDI SAAT 11,30 DA GELDILER UYKU SERSEMYIM BEN ZATEN ESIM AGLATTI BENI GOZLERIM KAN CANAGI OLMUS CAY VERICEM YEMEK YEMİŞLER DİE YA NEYSE BIZ ACIKTIK DEDILER SAAT 11,30 DA YEMK YAPTIM SOFRA HAZIRLDM TEKRARDAN AMA CILDIRYRM BEN MADEM YICEKTIN BEN YEMEK YAPICAM NEDEN YAPMASIN DIOSUN OSAATE YEMEKTI SOFRAYDI CAYDI BELIM KOPTU BENIM SAAT 12,30 OLDU 1E GELIO GORUMCEME DEDIM YATAKALRI ACALIM BEN YATICAM SABH ISE GIDICEM AMA COK SINIRLENDIM YA HAMILE KADINIM OSAATTE GELION YEMEK DERDI SU BU AYYY AMAN YAA BOLE ISTE ÇILDIRDIM BENDE EŞİMLEDE KONUSMUYRM YUZUNE BILE BAKMADIM HIC ....

HEM ONLAR HEM EŞİM CNM AKŞAM DELI ETTI BENI MARKETE GONDERDIM ALISVERIS YAPSIN DIE KURAN IICN NE DEDYSEM INADA EKSIGINI ALMIS GELMIS SINIRLENDIM BENDE KALABALIK OLCAK FALAN DEDIM BASLADI BEN BENCILMISIM ANLAYISSIZMISIM NERDEN EVLENMIS BENIMLE HAYATI KARAMISTA COK KIRILDIM SOLEDIKLERINE USTUNE BIDE YEMEK YAPCAKTIM KAYNANAMLR ARAMIS BIZ YEMEK YIYIP GELCEZ UGRASMSN GEC GELIRIZ DEMISLER BENDE CORBA YAPMISTIM DIGERLERINI YAPMAMISTIM ESIMI BEKLEDIM ALISVERISTEN GELSIN DIE II DEIM YAPMAM OZAMN BI CAY ICERLER YATARIZ HERHALDE SBH ISE GELCEM CUNKU BEN NEYSE SAAT 10 OLDU GELMEDI KIMSE 11 OLDU KIMSE YOK BEN ARTIK UYUDUM UYUCAM ZATEN DUN RAHTSZDM AGRIM VARDI SAAT 11,30 DA GELDILER UYKU SERSEMYIM BEN ZATEN ESIM AGLATTI BENI GOZLERIM KAN CANAGI OLMUS CAY VERICEM YEMEK YEMİŞLER DİE YA NEYSE BIZ ACIKTIK DEDILER SAAT 11,30 DA YEMK YAPTIM SOFRA HAZIRLDM TEKRARDAN AMA CILDIRYRM BEN MADEM YICEKTIN BEN YEMEK YAPICAM NEDEN YAPMASIN DIOSUN OSAATE YEMEKTI SOFRAYDI CAYDI BELIM KOPTU BENIM SAAT 12,30 OLDU 1E GELIO GORUMCEME DEDIM YATAKALRI ACALIM BEN YATICAM SABH ISE GIDICEM AMA COK SINIRLENDIM YA HAMILE KADINIM OSAATTE GELION YEMEK DERDI SU BU AYYY AMAN YAA BOLE ISTE ÇILDIRDIM BENDE EŞİMLEDE KONUSMUYRM YUZUNE BILE BAKMADIM HIC ....[/QUOTE]

ayyy valla ben de sinir oldum bakk:47::47: ne anlayışsız insanlar utanmıyorlar mı o saatte sana eziyet etmeye.kahvaltı gibi verseydin keşke.o saatte yemek mi yaptın bir de.. madem niye tok geleceğiz diyorlar. ona göre sen de yavaş yavaş hazırlığını yapardın:47: cnm bnm yaaa çok üzüldüm valla:50:kendim yaşamış gibi oldum:47::47::47:
akşam mı kuranın??

HEM ONLAR HEM EŞİM CNM AKŞAM DELI ETTI BENI MARKETE GONDERDIM ALISVERIS YAPSIN DIE KURAN IICN NE DEDYSEM INADA EKSIGINI ALMIS GELMIS SINIRLENDIM BENDE KALABALIK OLCAK FALAN DEDIM BASLADI BEN BENCILMISIM ANLAYISSIZMISIM NERDEN EVLENMIS BENIMLE HAYATI KARAMISTA COK KIRILDIM SOLEDIKLERINE USTUNE BIDE YEMEK YAPCAKTIM KAYNANAMLR ARAMIS BIZ YEMEK YIYIP GELCEZ UGRASMSN GEC GELIRIZ DEMISLER BENDE CORBA YAPMISTIM DIGERLERINI YAPMAMISTIM ESIMI BEKLEDIM ALISVERISTEN GELSIN DIE II DEIM YAPMAM OZAMN BI CAY ICERLER YATARIZ HERHALDE SBH ISE GELCEM CUNKU BEN NEYSE SAAT 10 OLDU GELMEDI KIMSE 11 OLDU KIMSE YOK BEN ARTIK UYUDUM UYUCAM ZATEN DUN RAHTSZDM AGRIM VARDI SAAT 11,30 DA GELDILER UYKU SERSEMYIM BEN ZATEN ESIM AGLATTI BENI GOZLERIM KAN CANAGI OLMUS CAY VERICEM YEMEK YEMİŞLER DİE YA NEYSE BIZ ACIKTIK DEDILER SAAT 11,30 DA YEMK YAPTIM SOFRA HAZIRLDM TEKRARDAN AMA CILDIRYRM BEN MADEM YICEKTIN BEN YEMEK YAPICAM NEDEN YAPMASIN DIOSUN OSAATE YEMEKTI SOFRAYDI CAYDI BELIM KOPTU BENIM SAAT 12,30 OLDU 1E GELIO GORUMCEME DEDIM YATAKALRI ACALIM BEN YATICAM SABH ISE GIDICEM AMA COK SINIRLENDIM YA HAMILE KADINIM OSAATTE GELION YEMEK DERDI SU BU AYYY AMAN YAA BOLE ISTE ÇILDIRDIM BENDE EŞİMLEDE KONUSMUYRM YUZUNE BILE BAKMADIM HIC ....[/QUOTE]

çüşş yaa ne kadar benciller bir o saatten sonra yemek mi yenir iki o saatte hamile kadına yemek mi hazırlatılır yaptıkları çok ayıp. kendisi hiç geçmedi sanki o dönemlerden anlayışsızlar.. eşinede kızdım valla canım hamile bayana öle sözler söylenir mi zaten alınganız.. bir anlık ağzından çıkmıştır yoksa düşünerek sölediğini sanmıyorum sen canını sıkmamaya çalış canımm bebişlerimiz bize yeter iyi ki onlar var

selam kızlar ben ancak geldim sabah 8 den beri hazırlık yapıyorum misafirim var pufff 8 kişi çocuklar harıç eşimin akrabaları bu tarafta düğün varmış bize gelip yiyip içip öyle gidicekler düğüne :))))) yoklamaya yetiştim dimi kızlar

aaa bizde 8 eylül 2006 aynı zamanlarda evlenmişiz normaldi çok şükür canım inşallah buda normal olur
inşallah cnm hepimizi ALLAH KURTARSIN DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM SICAKLAR BAŞLAYINCA ZOR GÜNLERDE BAŞLIYCAK BİLİYOSUN
oy oy oyyy Allah yardımcın olsun canımmm:)))
saol cnm Amiiiiiin Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

HEM ONLAR HEM EŞİM CNM AKŞAM DELI ETTI BENI MARKETE GONDERDIM ALISVERIS YAPSIN DIE KURAN IICN NE DEDYSEM INADA EKSIGINI ALMIS GELMIS SINIRLENDIM BENDE KALABALIK OLCAK FALAN DEDIM BASLADI BEN BENCILMISIM ANLAYISSIZMISIM NERDEN EVLENMIS BENIMLE HAYATI KARAMISTA COK KIRILDIM SOLEDIKLERINE USTUNE BIDE YEMEK YAPCAKTIM KAYNANAMLR ARAMIS BIZ YEMEK YIYIP GELCEZ UGRASMSN GEC GELIRIZ DEMISLER BENDE CORBA YAPMISTIM DIGERLERINI YAPMAMISTIM ESIMI BEKLEDIM ALISVERISTEN GELSIN DIE II DEIM YAPMAM OZAMN BI CAY ICERLER YATARIZ HERHALDE SBH ISE GELCEM CUNKU BEN NEYSE SAAT 10 OLDU GELMEDI KIMSE 11 OLDU KIMSE YOK BEN ARTIK UYUDUM UYUCAM ZATEN DUN RAHTSZDM AGRIM VARDI SAAT 11,30 DA GELDILER UYKU SERSEMYIM BEN ZATEN ESIM AGLATTI BENI GOZLERIM KAN CANAGI OLMUS CAY VERICEM YEMEK YEMİŞLER DİE YA NEYSE BIZ ACIKTIK DEDILER SAAT 11,30 DA YEMK YAPTIM SOFRA HAZIRLDM TEKRARDAN AMA CILDIRYRM BEN MADEM YICEKTIN BEN YEMEK YAPICAM NEDEN YAPMASIN DIOSUN OSAATE YEMEKTI SOFRAYDI CAYDI BELIM KOPTU BENIM SAAT 12,30 OLDU 1E GELIO GORUMCEME DEDIM YATAKALRI ACALIM BEN YATICAM SABH ISE GIDICEM AMA COK SINIRLENDIM YA HAMILE KADINIM OSAATTE GELION YEMEK DERDI SU BU AYYY AMAN YAA BOLE ISTE ÇILDIRDIM BENDE EŞİMLEDE KONUSMUYRM YUZUNE BILE BAKMADIM HIC ....

ayyy valla ben de sinir oldum bakk:47::47: ne anlayışsız insanlar utanmıyorlar mı o saatte sana eziyet etmeye.kahvaltı gibi verseydin keşke.o saatte yemek mi yaptın bir de.. madem niye tok geleceğiz diyorlar. ona göre sen de yavaş yavaş hazırlığını yapardın:47: cnm bnm yaaa çok üzüldüm valla:50:kendim yaşamış gibi oldum:47::47::47:
akşam mı kuranın??[/QUOTE]
BUGUN OGLEN CANIM ANNMLER FALAN EVDELER SUAN YEMEK YAPIOLAR GORUMCEM SAOLSUN TEMIZLIGI FALAN YAPICAK AMA COK ZORUMA GIITI ESIMIN DEDIKLERI AILESINN YAPTKLARI SABIR SABIR DIYRUM AYDA YILDA BI GELIOLAR SABIR:47::47:

çüşş yaa ne kadar benciller bir o saatten sonra yemek mi yenir iki o saatte hamile kadına yemek mi hazırlatılır yaptıkları çok ayıp. kendisi hiç geçmedi sanki o dönemlerden anlayışsızlar.. eşinede kızdım valla canım hamile bayana öle sözler söylenir mi zaten alınganız.. bir anlık ağzından çıkmıştır yoksa düşünerek sölediğini sanmıyorum sen canını sıkmamaya çalış canımm bebişlerimiz bize yeter iyi ki onlar var[/QUOTE]
O DAHA BETRINI YASAMIS HAMILEYKEN TARLADA CALISMIS YA BEN HAMILE HAMILE TARLADA DA CALISTIM BI YEMEK ZORMU GELIO DIE DUSUNUODUR.EŞİM ZERRE KADAR UMRUMDA DEIL HERZAMNKI SOLDIGI SOZLER BENDE ALMASAYDIN BENI SANA ZORLA YAPUISMADIM BEN EVLENELIM DIE DIRETEN SENDIN DIYORUM TEK UZULDUGUM KZIIM COK MUTLU BI YUVASI OLMUCAK BEN GERCKTEN CEKEMIYORUM ESIMI ONUN YANNDA LAL SAGIR OLSAN ANCA KATLANIRSIN BENIM BI DEGRIM YOK ONUN GOZUNDE ONCE AILESI SONRA BENIM BUNU HER FISTTA SOLUO ZATEN:43::43::43::43:

dün gece ben de çoookk ağladım. hem de durup dururken.banyoya girmiştim baktım heryer leş gibi. sonra yatak odasına girdim her yer toz içinde.başladım ağlamaya. ama nasıl ağlama.... sonra annemler aklıma geldi. onları özledim diye devam ettim ağlamaya.

yuh yani söylecek birşey bulamıyorum valla. niye yapıyorsunki sende mutfak orda ben hamileyim hem de yorgunum ve uykum var deyip yatsayın ben olsam hayatta yapmazdım kayın validem görümcem falan gelince bütün işleri onlara yaptırıyorum yapsınlar yani zor ayakta duruyorum zaten bide hizmet mi edicem :47:

yuh yani söylecek birşey bulamıyorum valla. niye yapıyorsunki sende mutfak orda ben hamileyim hem de yorgunum ve uykum var deyip yatsayın ben olsam hayatta yapmazdım kayın validem görümcem falan gelince bütün işleri onlara yaptırıyorum yapsınlar yani zor ayakta duruyorum zaten bide hizmet mi edicem :47:[/QUOTE]

DUN BIDE RHTSIZ OLDUGUMU BILIOLRDI SANCIM VARDI DEMISTIM NEDE OLSA EL KZIYIM BEN NOLCAKKI

akşam mı kuranın??
BUGUN OGLEN CANIM ANNMLER FALAN EVDELER SUAN YEMEK YAPIOLAR GORUMCEM SAOLSUN TEMIZLIGI FALAN YAPICAK AMA COK ZORUMA GIITI ESIMIN DEDIKLERI AILESINN YAPTKLARI SABIR SABIR DIYRUM AYDA YILDA BI GELIOLAR SABIR:47::47:

çüşş yaa ne kadar benciller bir o saatten sonra yemek mi yenir iki o saatte hamile kadına yemek mi hazırlatılır yaptıkları çok ayıp. kendisi hiç geçmedi sanki o dönemlerden anlayışsızlar.. eşinede kızdım valla canım hamile bayana öle sözler söylenir mi zaten alınganız.. bir anlık ağzından çıkmıştır yoksa düşünerek sölediğini sanmıyorum sen canını sıkmamaya çalış canımm bebişlerimiz bize yeter iyi ki onlar var[/QUOTE]
O DAHA BETRINI YASAMIS HAMILEYKEN TARLADA CALISMIS YA BEN HAMILE HAMILE TARLADA DA CALISTIM BI YEMEK ZORMU GELIO DIE DUSUNUODUR.EŞİM ZERRE KADAR UMRUMDA DEIL HERZAMNKI SOLDIGI SOZLER BENDE ALMASAYDIN BENI SANA ZORLA YAPUISMADIM BEN EVLENELIM DIE DIRETEN SENDIN DIYORUM TEK UZULDUGUM KZIIM COK MUTLU BI YUVASI OLMUCAK BEN GERCKTEN CEKEMIYORUM ESIMI ONUN YANNDA LAL SAGIR OLSAN ANCA KATLANIRSIN BENIM BI DEGRIM YOK ONUN GOZUNDE ONCE AILESI SONRA BENIM BUNU HER FISTTA SOLUO ZATEN:43::43::43::43:[/QUOTE]

cnm bnm yaa belki bebek doğduktan sonra değişir fikirleri..biraz kaba galiba ama dur bakalım bebek olunca aile kavramını anlar belki:31::31:

yuh yani söylecek birşey bulamıyorum valla. niye yapıyorsunki sende mutfak orda ben hamileyim hem de yorgunum ve uykum var deyip yatsayın ben olsam hayatta yapmazdım kayın validem görümcem falan gelince bütün işleri onlara yaptırıyorum yapsınlar yani zor ayakta duruyorum zaten bide hizmet mi edicem :47:

DUN BIDE RHTSIZ OLDUGUMU BILIOLRDI SANCIM VARDI DEMISTIM NEDE OLSA EL KZIYIM BEN NOLCAKKI[/QUOTE]

ay sinir oldum kaynana ya ezdirme kendini bebeğini düşün onlardan daha kıymeti bir şey yok şuanda yorma kendini

Günaydın herkese!

O kadar çok oldu ki yazmayalı... ama fırsat buldukça takip ediyorum. kızım büyüyor, ben giderek kilo alıyorum :49:

@ Fufa : sıkma canını yeni evlisin sanırım. zamanla her şey daha da oturuyor yerine. Allah huzur mutluluk versin. çok takma her şeyi kafana bebeğini de kendini de germe
:13:

Back
X