2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

galiba cnm. zaten ultrasonda da bacak bacak üstüne atmış yatıyordu en son:1:

valla başkası ağlasaa deli misin allah aşkına başka derdin mi yok derim:1: gerçekten allah yardımcımız olsun:16:[/QUOTE]

Hehe bidikkk ben onu yerim keyifcii,bosverelimmmm tadini cikaralim bu gunlerin

Buyusunler artik sevelimmm yaaa artik sokaktaki bebekleri durdurup seviyorumkmm
:))))

cnm yaaa sen o pnatolonlarını nasıl yaptırdın ben bugün terziye söyledim anlamadı. hamile pantolonları çok büyük geliyor bana...
kendi pantolonlarım da olmuyor. çok arada bir beden de kaldım yanii...

sen ana kucağı almayı düşünüyor musun

ben daha karar veremedim ki:50:

:))))

cnm yaaa sen o pnatolonlarını nasıl yaptırdın ben bugün terziye söyledim anlamadı. hamile pantolonları çok büyük geliyor bana...
kendi pantolonlarım da olmuyor. çok arada bir beden de kaldım yanii...

ben daha karar veremedim ki:50:

tabi benim gibi acelecisi zor bulunur, neyse artık bakarız yine. Ben de çıkıyorum iyi geceler canım.

Taze annecikler hepinizin anneler gunu kutlu olsun ins.evlatlarimizin ellerinde ciceklerle bugunumuzu.kutladiginida goruruz.

anneler ve anne adaylarının anneler günümüz kutlu olsunnnn Allah ım evlatlarımızlada kutlamayı nasip etsin inşallah hepimize...

bütün annelerrrr ve taze aanne adaylarııı hepimizin anneler günü kutlu olsun.inş rabbim evlatlarımızla birlikte olacağımız nice günlere eriştirsin sağlıklaaaaaa........

butun annelerınn ve anne adayları bızlerın anneler gununu kutluyorummm ..
eşim kahvaltıya goturdu bızıı sımdı geldıkk :)) gusel bırgun gecırmenızı dılıyorumm kızlar...:123::123::123::123::123:

Tüm annelerinn anneler günü kutlu olsunnn
seneye bebişlerimizle bu mutlu günü geçirmemiz dileğiyle
hepinizi kızımla öpüyoruzzzzzzzzzzz........:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Back
X