2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar :)
sonunda telefonumdan vazgeçip daha doğrusu üşenmeyip açtım pc'nin kapağını kavuştum sizlere :) ya keşke apple için bir uygulama olsa da bu forumu da tel den takip edebilsem :D nasılsnız neler yapıyorsunuz

merhaba kızlar.. canım çok sıkkın.. dün kontrole gittim. doktor bebeğimin kafa çevresine baktı. karın çevresinede baktı ama bu bebek küçük dio. şimdiye kadar çok sorun değildi ama artık büyük sıkıntı dedi. 15 gün geriden geliyomuş kuzunun gelişimi..:43: bi tane ilaç daha verdi. 23. haftadayım bebeğimin kilosu 360 gram. 20 gün sonraya gün verdi doktor. gittiğimde bebeğin kilosuna bakıp şeker yüklemesi yapılcakmış işte.. şimdi bile sütü bitirdim yoğurt yiyorum..:56: eşimde çok üzüldü yaa. çıkınca direk kahvaltıcıya gittik ama sormayın. çıktığımda göbeğim benden 1 metre önden gidiyodu ne var ne yok yedirdi çünkü sevgili eşim... hiç bişeyi aksatmadım ama yinede küçük kalmış benim kuş :( kızlar ne olur dua edin bana ve bebeğime.. :18: :18:

dualarım senınle canım...hepımızın evlatları :emir_bebek:Allah;'aemanet.
ama stres yapma en onemlı sey bu.bak yolun yarısını gectık bıle.kafana hıc takmadan beslenmene dıkkat et.
yeter kı baka sorun olmasın.
bol bol ye .yedıklerınde bebısıne yarasın ıns..tosuncuk olsunn:nazar:

selam kızlar :)
sonunda telefonumdan vazgeçip daha doğrusu üşenmeyip açtım pc'nin kapağını kavuştum sizlere :) ya keşke apple için bir uygulama olsa da bu forumu da tel den takip edebilsem :D nasılsnız neler yapıyorsunuz

hoşgeldin:D
bugün kızçeler çok sessizz sakin uyuma modundaaa :DD bir çenesi düşük benim bugün:D

:)) ben o miniklerin omiriliklerini severim:)) canlarım benim küçüklerim benim.
hani resim hani hani:))
$382_buyuk_2.webp$382_buyuk_2.webp

eklendı mı kı acep ????

Slm kızlar
Ayrıntılı ultrasona giricemde 2 hafta sonra hastahaneyi aradım sadece beni alıyolarmış içeri başka kimse giremiyomuş sizin gittiğiniz hastahanelerdede sistem böylemiydi???

Slm kızlar
Ayrıntılı ultrasona giricemde 2 hafta sonra hastahaneyi aradım sadece beni alıyolarmış içeri başka kimse giremiyomuş sizin gittiğiniz hastahanelerdede sistem böylemiydi???

Slm kızlar

ben özel doktora gittiğim için her ultrasyon da eşim de benimle beraber giriyor :) o yüzden hastanelerde nasıl oluyor bu işleyiş bilemicem canım

canım ben nisanın 25inde yaptırmıstım. Mayıs 25 te 2. olacak..Kimisi yaptırma dedi kimisi mutlaka yaptır dedi..Ben risk almak istemedim yaptırdım..sonucta her türlü ihtimali düşünmek lazım..

tabi canım riske atmamak lazım, ben bugün gittim sağlık ocağına ama yakın zamanda faranjit geçirip yeni yeni iyileştiğim için bugün yapmadı aşıyı, ateş yapar iyice iyileş ptesi yapalım dedi , artık pazartesi gideceğim bakalım.

kızlar bebek için uyku seti almaya gerek varmı? uyku setlerinin yorganı falan bebeği çok terletir diye duydum,park yatak için ben bi nevresim takımı bide bebek yorganı alırım yeter diyorum. zaten bebekler hemen yastık yorgan kullanamıyorlarmış..

ben de senin düşündüğün gibi yaptm.park yatak aldım.içine nevresim takımı ve pamuklu bir yorgan aldım.ama uyku seti almak gerekir mi bilmiyorum.

:46:
:)) bilmiyorum gereksizz bir gerginlik yşaıyorum ben yaa hamileik beni çok stresli yaptı çok gülen birisiydim şimdii çok somurtukum :( tahammül edemiyorum hiçbirşeyeee kendime çok kızıyorum.
Akşam gezmekteydim sohbetim vardı arkadaşlaırn çocukları vardı birtanesinin ikitaneydi biri 3 yaşında diğer 5,5 yaşındaaa ama yok böylee yaramazlıkk gittiğimiz evin altını üstüne getirdiler açılmadık dolap vitrin kalmadıı sehbalarda zıplamaklar aklına gelecke tüm yaramalzıklar yapıldıı saolsun arkadaşım anneside dönüp kafasını çeviremedi ev saibide birşey diyemedi ben hep mdehale ettim kızdım çocuklara falan kendime kızıoyurm şimdi sanane diyeee:( birlikte gitmişti ben götürüp geitiryorum arka koltuk bir çocuk takla açarmı yaaaa eli vitese falan uzatırmı yaaa arabayıı durdurup indiresim geldi :(
bu ilk olan bişi değil daha önce böyledeğildim şimdi tahammül edemiyorum ben:( ofsss terapi falanmı alsam

bence sinirlenmekte gayet haklısın.asıl terapiyi çocuklarına fazla serbestlik tanıyan arkadaşın almalı:47:

merhaba kızlar.. canım çok sıkkın.. dün kontrole gittim. doktor bebeğimin kafa çevresine baktı. karın çevresinede baktı ama bu bebek küçük dio. şimdiye kadar çok sorun değildi ama artık büyük sıkıntı dedi. 15 gün geriden geliyomuş kuzunun gelişimi..:43: bi tane ilaç daha verdi. 23. haftadayım bebeğimin kilosu 360 gram. 20 gün sonraya gün verdi doktor. gittiğimde bebeğin kilosuna bakıp şeker yüklemesi yapılcakmış işte.. şimdi bile sütü bitirdim yoğurt yiyorum..:56: eşimde çok üzüldü yaa. çıkınca direk kahvaltıcıya gittik ama sormayın. çıktığımda göbeğim benden 1 metre önden gidiyodu ne var ne yok yedirdi çünkü sevgili eşim... hiç bişeyi aksatmadım ama yinede küçük kalmış benim kuş :( kızlar ne olur dua edin bana ve bebeğime.. :18: :18:

canım sen canını sıkmamaya çalış, vitaminli gıdalar ye bol bol, pozitif düşün Allah'ın izniyle bebişin toparlar kendini...

Slm kızlar

ben ayrıntılı ultrason için özel hastaneye gideceğim bu cuma günü canım, ama eşimide alıyorlar yanıma, sen devlet hastanesine mi gidiyorsun ? özeller hep alıyor bildiğim kadarıyla..

dualarımz seninle. aslan parçası olarak gelir umarım bebişin :)

Back
X