kızlar artık evde eşimin çamaşır ve pantolonlarına terfi ettim, salaşsalaş ohh rahat rahat giyiyorum bebeğimde rahat ediyo
aynen bende öyle..Kendi kıyafetlerim olmadıgı için eşiminkileri giyiyorum evin içinde.Özellikle de iç çamaşrlarını

Eşimin mesai saatlerni uzatmışlar.. 12-8.30 arası çalışıyor.. gidiş geliş 3 saat.. yani 10.30da çıkıp 10da geliyodu.. şimdi gariban 8de çıkıp 9da gelicek..diğer eleman eşimin yarısı kadar çalışmıyo.. 12de gelip 5te çıkıyo.. 3 ayda bir köyüne gidiyo.. maaşı da bizimkinden 100de 50 fazla.. resmen bebeğin eşyalarını almak için borç alıyoruz.. hepsini geçtim şimdi zavallı kocamı daha çok çalıştırıcaklar.. ben sinirlenmiyim de kimler sinirlensin![]()
Canım sıkma canını..Belki eşin konulursa bebişi filan da düşünür bi orta yolu bulurlar.Allah yardımcınız olsun..
slm kızlar......bende bu hafta boya badanaya giriyorum.....salon boyanacak......bebişin odası boyanacak......perdeleri yenilemeyi düşünüyorum, baya iş var......haftaya pazar annem gelecek almanyadan.....bebişin hazırllıklarını tamamılıcaz beraber.....son iki haftam kaldı, işi de bırakıcam çok şükür......yeni bir kız geldi yerime ona öğretiyorum şimdi işi.....bende durumlar böyle kızlar....
Aman canım çok yorma kendini.Kolay gelsin şimdiden..
Slm kızlar
Ayrıntılı ultrasona giricemde 2 hafta sonra hastahaneyi aradım sadece beni alıyolarmış içeri başka kimse giremiyomuş sizin gittiğiniz hastahanelerdede sistem böylemiydi???
canım ben annem ve eşimle girdim.Özelde çektirdim.Sorun cıkarmadılar.Senin devlet hastanesi mi?