kızlar herkese selamlar. bizim bugün kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı çook şükür oğluşum 658 gr olmuş gittiğimizde yayılmış uyuyodu ama uyandı hehe. burnu aynı babası gibi minicik ama yüz ifadesi elmacıkları ayynı ben hatta doktorumda söyledi sana benziyo diye maşallah kıpır kıpırdı yine. şeker yüklememizde gayet iyi hiiç bi sorun yok sadece idrarda iltihap çıktı doktorum tek doz ilaç verdi ilerlerse zararlı dedi. ayrııcaa kilo konusunda kızdı doktorum taam 7kg allmışım yaa

ama inanın hiiç ekmek yemiyorum yaa nasıl oldu anlamadım ama tabi tartıya çıkmadan önce şeker yüklemesi için 1 litre su içmiştim yani ben 1 kg düşüyorum heheheh

. birde doktorum magnezyum yazdı çok krampım oluyodu şimdilik bizden bu kadar kızlaar.. ayrıca suksuk nerelerdesin bugün kontrolün vardı İNŞALLAH bi sorun yoktur inan aklımdaydın gelirsen zaten sonucu bizlerle paylaşırsın ... kızlar birde ben özel hastaneye gidiyorum ama muayene ücreti hariç tek kuruşücret ödemiyorum şeker yüklemesi falan ücretsizdi glikozu bile bugün hastane verdi..:44::44: