2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

inan sizlerin yazdıklarını okudukça banada şaka gibi geliyo. çevre illerden hep bu hastaneye doğumlar geliyo ıspartada en çok doğum yapılan hastaneler arasındadır çok başarılılar yani hatta bugün 25 haftalık bu hastanede doğupta yaşattıkları bi bebeği gördüm çok şaşırdım inanın. uygun dimi fiyat hatta bedava hehehe:))) tek ödediğim ücret heray 22 tl:1::1:

şanslısın hayatımmm maşallahhhhhhh diyelimmmm:)))

kızlar sizde de ara ara sertleşme oluyor mu göbeğinizde?belirli bölgede sadece sır üstü yattığımda oluyor ,normalde hep ona kafasını dayıyor filan diyordum ama bugün bir kaç yerde erken doğum belirtisidir,kasılmadır filan yazıyor açıkcası endişelendim yani.bunun haricinde çok şükür bebeğim çok hareketli:nazar:.siz ne düşünüyorsunuz bir bilginiz var mı?

hımssss bendede oluyor canım yaaaa geneldede sağ tarafımdaa oluyorrrrr ama bencede kafası çünküü biraz rahat pozisyona geççince bebişte yer değişiyorrrr:D okuma öyle şeyler çok dinlemeyelim kendimizi,dr sorun yok diyorsaa suyun tamam rahim ağzında kasılma falan yoksaaa bence pirpiriklenmeye gerek yok

:nazar::nazar::nazar::nazar: gözün aydın canım darısı başımızaaa
pazarteside benim randevum var bakalım benim dr cuğum ne diyecek.
kilo konusunda zılgıt yiyeceğimden eminim:(((

teşekkür ederim canım güzel haberlerle gelirsiniz inşallaaahh. ben yedim bile bu kilolar başa bela doktorum çoook kilo alırsan normal doğum zorlaşır dedi. benim boy 178 şuan kilo 85 aslında göstermiyorum ama doktorum kızdı:(((

canım önemli olan içinin rahat etmesii dr lardaa bir tuhaffff bence gönderdiği yerle anlaşmalı o yüzden ayak yapıyorr :DD

doktoruma güvenmesem anlaşmalı falan derdim bende ama biliyorum ki öyle şey yapmaz, çünkü çok iyi tanıyorum kendisini yaklaşık 10 tanıdığıma doğum yaptırdı :D
bende ona çok güvendiğim için dediği yere gidiyorum zaten, artık hayırlısı olsun paralara kıyacağız bebiş için :1:

ay benim doktorum yaptırmıyor devlette falan, yani diyor ki ayrıntılıya bakan çok doktor var ama bakmak var bakmak var, ben hepsine güvenmem diyor, o nedenle bende kendisinin önerdiği yerlerde yaptırıyorum, artık bebiş için değer napalım...
ben de özele gidiyorum ama bence devlet daha iyi bakıyor.. en azından adamların soygun yapma gibi bir dertleri yok:19: doktoruna asla katılmıyorum.. belki de o kişilerle anlaşmalıdır

pek aç kalmamaya çalışıyorum ama böyle aniden oluyo anlık ama korkuyorum bayılıvercem diye. gebelikte en iyisi düşük tansiyonmuş yaa şükür halimize. bugün hastanede kuzenim anlattı kendisi yenidoğan hemşiresi adın tüp bebekle hamile kalmış konyada yüksek tansiyon çıkmış ve yüksek tansiyon çıktığı için bebekleri 2 gün içinde almak zorundayız hayatınız tehlikeye giriyo demişler onşarda kalkıp ıspartaya gelmişler kadın daha 26 haftalık ikizlere hamileymiş gece ci sezeryana almışlar bi kız bi oğlan olmuş oğlan gece vefat etmiş kız hala yaşıyomuş ama ümit yok diyolar. işte bunların sebebi yüksek tansiyon ALLAHIM evlatlarımıza kavuştursun bizleri. tansiyonun iyisi düşük olanı gebelikte yani. ayy yaa çenem açılmış ama paylaşmak istiyorum gördüklerimi sizlerle kızlar affınıza sığınıyorum:26::26::26:

Ay kıyamam yaaaa çok üzüldm Allah yaşyan bebişe güzel sağlık uzun bir ömür versinnnnnnnnnn
:(((

ben de özele gidiyorum ama bence devlet daha iyi bakıyor.. en azından adamların soygun yapma gibi bir dertleri yok:19: doktoruna asla katılmıyorum.. belki de o kişilerle anlaşmalıdır

özelde de , devlette de doktoruna göre değişir bence durum canım, ama fikrine saygı duyarım, ben doktoruma güvendiğim için sorun yok :34:

ya ben ne biliyim şimdi Allah korusun bebiş iyice büyümeden çok birşey almak istemedim, birde ben kanama falan geçirdim ya hep korkuyordum birşey olacak diye ...
sen iyi yapmışsın valla, bende haziran sonu eminönüne gidip almayı düşünüyorum herbirşeyi. zaten oda takımımız, ayrıca park yatağımız, mama sandalyemiz, süt sağma makinemiz ablamdan geldi bize :1: onun oğluşundu hepsi şimdi o büyüyünce değişti herşeyi bize geldi :1:. kalan alınacakları da 1 günde hallederim topluca :1:

tekrar olmuş pardon

Son düzenleme:
ya ben ne biliyim şimdi Allah korusun bebiş iyice büyümeden çok birşey almak istemedim, birde ben kanama falan geçirdim ya hep korkuyordum birşey olacak diye ...
sen iyi yapmışsın valla, bende haziran sonu eminönüne gidip almayı düşünüyorum herbirşeyi. zaten oda takımımız, ayrıca park yatağımız, mama sandalyemiz, süt sağma makinemiz ablamdan geldi bize :1: onun oğluşundu hepsi şimdi o büyüyünce değişti herşeyi bize geldi :1:. kalan alınacakları da 1 günde hallederim topluca :1:

tekrar olmuş pardon

Son düzenleme:

Allahın dediği olur canımmm olacaksa olur benim için bugün kötü birşey olmasıyla 9 ay sonra kötü birşey olması arasındaaa çok bir fark yok, aklımızaa olumsuz şeyler geitirip kötü şeyleri çağırmaya gerek yok Allah bizlere güzel bir mucize verdii bizde ona şükredelim dua edelim sağlık sıhat versin,
senin bebişte şimdiden güle güle kullansın annesi:)

kızlaaarr ben geldımmm .......:3:ayrıntılı ultrasonumm gayet ıı cıktı alllaha sukurr ... mınnık kelebegım 55o gr olmuss.. :nazar::nazar::nazar::nazar:doktor kemık yapısı cok ıı dedı..cocuk kardıyolojısınede gondermıslerdıı oda gayet ii.. sonuclarımızz gusel cıktı .. bebısım kocaman olmuss :)) darısı yaptırıcakların basınaa ınss.. :)) geçmısı okuyumm bakemm ne yaptınz ben yokkene :52::52:

[

kızlaaarr ben geldımmm .......:3:ayrıntılı ultrasonumm gayet ıı cıktı alllaha sukurr ... mınnık kelebegım 55o gr olmuss.. :nazar::nazar::nazar::nazar:doktor kemık yapısı cok ıı dedı..cocuk kardıyolojısınede gondermıslerdıı oda gayet ii.. sonuclarımızz gusel cıktı .. bebısım kocaman olmuss :)) darısı yaptırıcakların basınaa ınss.. :)) geçmısı okuyumm bakemm ne yaptınz ben yokkene :52::52:

ayy canım nihayet çıktın ortaya meraktan öldük nerede bu kız diye :D Allah'a şükür haberlerin güzel, darısı bizim başımıza :nazar::nazar:

Allahın dediği olur canımmm olacaksa olur benim için bugün kötü birşey olmasıyla 9 ay sonra kötü birşey olması arasındaaa çok bir fark yok, aklımızaa olumsuz şeyler geitirip kötü şeyleri çağırmaya gerek yok Allah bizlere güzel bir mucize verdii bizde ona şükredelim dua edelim sağlık sıhat versin,
senin bebişte şimdiden güle güle kullansın annesi:)

haklısın canım , sadece olumsuzluklar yaşayınca insan korkuyor işte ... teşekkür ederiz :34:

teşekkür ederim canım güzel haberlerle gelirsiniz inşallaaahh. ben yedim bile bu kilolar başa bela doktorum çoook kilo alırsan normal doğum zorlaşır dedi. benim boy 178 şuan kilo 85 aslında göstermiyorum ama doktorum kızdı:(((
saolasın canım amin inş.
hımsss bende sen gibiyim çok yemiyorum aslında ekmek sayılı yiyiorum ama artık hızlı alış dönemindeyim sanırım engel olamıyorum. benimde boyum 175 kilom 67 :(( 7 kg aldım oy oy vede çok çaktırıyorum:D
normal mi istiyorusn doğumu bende epidural normla istiyorum inş. nasip olar.

doktoruma güvenmesem anlaşmalı falan derdim bende ama biliyorum ki öyle şey yapmaz, çünkü çok iyi tanıyorum kendisini yaklaşık 10 tanıdığıma doğum yaptırdı :D
bende ona çok güvendiğim için dediği yere gidiyorum zaten, artık hayırlısı olsun paralara kıyacağız bebiş için :1:

:))) güven çok öenmli hayatmmmmm iyi yapmışsın inş. herşey güzeldirrr,
neyseki son testler bundna sonraa test yok :D diye biliyorum darısıda doğumlaırmızaa.

oy oy minik kuş büyümüş yerim onu ben hadi gözün aydın canımmm darısıdaaa diğer ayrıntılıya girecek olan arkadaşlaraaa
hım bebişinin hamilelik takvimindeki kg ile dr unun dediği kg aynı, maşallah maşallahhh
boyu nasıl annesi

Alinti yapamadim kizlar tesekkur ederim daha ciicileri sizlerin bebelerin olsun.sibelsa tabi sorabilirin?

ayy kız şükürler olsun geldin merak ettik seni bu saatlere kadar gelmeyince e hadi gözün aydın MAŞALLAH bebişine tütütü 41 KERE MAŞALLAAAH:nazar::nazar::nazar:
saolasın canım amin inş.
hımsss bende sen gibiyim çok yemiyorum aslında ekmek sayılı yiyiorum ama artık hızlı alış dönemindeyim sanırım engel olamıyorum. benimde boyum 175 kilom 67 :(( 7 kg aldım oy oy vede çok çaktırıyorum:D
normal mi istiyorusn doğumu bende epidural normla istiyorum inş. nasip olar.
ben kesinlikle normal istiyorum ALLAHTAN bi maniçıkmaz İNŞALLAH da normal normal doğuruveririz hehe:emir_bebek:
:10:

Back
X