2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende çok korkuyorum kötü birşey okurum yada duyarım diye.geçtiğimiz 3 gün eşimin işi yoğundu gece mesaileri vardı o yüzden ben 3 gün annemlerde kaldım.annemin komşularından birtanesi ayak üzeri anlattı: binadakilerden birinin gelininin sancısı tutmuş aniden 5 aylık bebeği doğum yapmış.bebek doğduğunda canlıymış.sonra ölmüş filan.okadar etkilendimki annemlere çıktım dedim böyle böyle olmuş.annem çok sinirlendi kim anlattı hemen diye.meğerse annemlerde biliyorlarmış ama ben etkilenmeyim diye saklamışlar.aman dikkat edelim kızlar iş güç herşey boş.önemli olan bebek.sakın yormayalım kendimizi.

Ay Allah korusun bütün hepimizin bebişlerini.
Düşüncesiz insanlarr ne diye anlatıyorlarrrkii :(( düşünme böyle şeylerrr dediğin gibi dikkat edelim kendimize bebişlereee

sağsalim geçer inşallah çogu bitti azı kaldı havalar inşallah şölşe temuza kadar açılı kapanır olsa inşallah lohusa gecelik pijamlarımı falan yıkadım ütüler beni bekliyor yavaş yavaş bebeişin kıyafetlerni yıkayıp ütüleyecem haziran sonuna kadar bitirimki 8 ay girince zor olucak

oy ne hoş hazırlıklarrr dimi:)) şimdiden kolay gelsin fıstık.
Eşime diyorumkii Allah çok güzel şeyler yaşattı çok şükürrr düğün hazırlığıydı çeyizi mobilyaydı düğündü evdi arabaydı vs.. Ama hiçbiri bukadar güzel bir heycan değilll hiçbiri bukadar anlamlı gelmedi bana dedim ömür boyu sürecek bir serüven, ben düşününce çok duygulanıyorum çok mutlu oluyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.

canım bırde benım tup bebek..
düşün..sperm bulunacak mı ıle basladı, yumurtalar gelısecek mı, dolenecekmı, 5. gune gıdecekler mı,tutacak mı, beta hcg katlanacak mı, kese olusacak mı, kalbını duyacakmıyım, kanamam bıtecek mı, ıkılı test, 4 lu test.................

ınan yoruldum artık...

ama kuzucugum oyle guclu kı nerelerden nereler geldık cok sukur....

bırde kanamam falan oldugu ıcın hıc 1 ay gecmemıstı randevularım arasında:) çok özledım fıstıkiçimi ve çok merak ediyorum bakabıldım mı dıye...

Allah hepımızınkını korusun ınssss:nazar:

oy oy hem de ne sıkıntılar. allah herkese aratmadan versin

benim 2. denemede sağlıklı embriyo oluşmamıştı da transfer iptal edilmişti..
yumurtalar gelişti mi, çatladı mı çatlamadı mı, döllendi mi döllenmedi mi, kaliteli mi değil mi. hayde transfer oldu. tuttu mu tutmadı mı..
çok şükür bu günleri gördük. sağlıkla gelsinler, analı babalı büyüsünler..

kızlar herkese merhaba... Geçen hafta İstanbul' daydım havuzlu han maceraları alışveriş turları falan yaptık annemle.... Alışveriş kısmı hariç herşey çok keyifliydi. Sizler nasılsınız. Herkes iyiydi değil mi??? Keyifler yerinde mi????

hoşgeldin pati. :) uzun zamandır ortalarda olmayınca kesin ist dadır havuzlu hanın altını üstüne getiriyordur dedim. :)
alabildiniz mi kafanıza göre, neler aldınzı

selam herkese şimdi dr.dan geliyorum..ayrıntılıya girdim,çok şükür herşey yolunda :16:ama amniyo sıvısı biraz az çıktı bol su iç dedi dr..patlıcam artık su içmekten:9: kızımız gayet iyi görünüyodu,sonlara doğru yüzünü kapattı ama olsun..sağ kalçam çok feci kasılıyo dedim dr. uma magnezyum verdi..15 gün sonra istersen bi daha gel bebeğin suyuna bakalım dedi..180 TL verdim geldim:1: :46:
HADI GOZUN AYDIN BEBISIN IYIYMIS BOL BOL SU IC DINLEN ANNESI INS GECER
Eki Görüntüle 417720
oğlişim yelekleri :) aY Allahım içindede görmek nasip olur inş. Kızlar çıtçıtlı badilerin üzerine uykudan uyanınca giydirmeye aldım bunları
AYY YEKLERINI YESINLER GULE GULE GIYSIN PAŞAN:)):nazar::nazar:
mumble kullanıcısından alıntı

bende çok korkuyorum kötü birşey okurum yada duyarım diye.geçtiğimiz 3 gün eşimin işi yoğundu gece mesaileri vardı o yüzden ben 3 gün annemlerde kaldım.annemin komşularından birtanesi ayak üzeri anlattı: binadakilerden birinin gelininin sancısı tutmuş aniden 5 aylık bebeği doğum yapmış.bebek doğduğunda canlıymış.sonra ölmüş filan.okadar etkilendimki annemlere çıktım dedim böyle böyle olmuş.annem çok sinirlendi kim anlattı hemen diye.meğerse annemlerde biliyorlarmış ama ben etkilenmeyim diye saklamışlar.aman dikkat edelim kızlar iş güç herşey boş.önemli olan bebek.sakın yormayalım kendimizi.

ANNMDE HERDAFESINDA SOLUO SIMDI SENIN EN TEHLIKELI ZMNLRN IS GUC YAPMA YAT MISAFR AGIRLAMA FALAN DIE GERCKTN DGRU DIOLR KIZLAR ARTIK BEBKLER BUYUYO DAHA DIKKATLI OLMALYZ INS RABBM EVLATLARIMIZI SAG SALIM KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP EDER.AMİNNNNN

kızlar ben tahmini doğum tarihimi hamile takviminden değiştirdim çünkü bugün dr. umla konuştum.ben 21+5 im ama bebek 20+4 görünüyomuş ..günlük yazan bilgiler önden gittiği için beni yanıltıyo (bebeğin kilosu,boyu v.s.) onun için burda düzeltmek istedim ..bilgi vereyim dedim :1:

hoşgeldin pati. :) uzun zamandır ortalarda olmayınca kesin ist dadır havuzlu hanın altını üstüne getiriyordur dedim. :)
alabildiniz mi kafanıza göre, neler aldınzı

yok canım yaaa... Neden bu kadar abartmışlar anlamadım. orada olan her yerde var. nakit karttan alışveriş yok, pazarlık yok, kredi kartınına taksit falan teklifte etmedim zaten eminönü olunca. her yerde her yerde gördüğüm şeylerin aynıları var. Basma kalıp alışveriş dayatmaları falan, çok sinir oldum çok.

Sade düz bir gecelik aradım durdum onlarca dükkandan yok işte yok. Heryerdeki, ucuz kombinezon dantellerinden koymuşlar veya heryerdeki sevimlilik için sevimsizleşmiş baskılılardan koymuşlar. Bebeğe basic, düz renk, o da beyaz:) bodyler aldım. Annemle gitmem işe yaradı ilk doğduğunda nasıl giyer falan onları söyledi anlattı, gösterdi. C&A, lcw, wenice falan fiyatla da, modellerle de yarışır yani.. Taşımaya değmez dedim almadım bir çok şeyi. Eşim almanya daydı zaten, emzik biberon, göğüs koruyucular, biberon yedeklerini, kremler, şampuanları hep ona sipariş vermiştim o almış.. Annem yorganlarını, yastıklarını, nevresim takımlarını ve sepet beşiğini yapmış. ben ilk ay giysilerini falan alıyordum buradan beğendikçe. Bakınca aslında bebek arabası hariç bir eksiğimiz yok. Evde oda açmayacağımız için bir sürü şeyden yırttık ama bizim düzenleme ve boya işlerimiz var küçük küçük, o kadar:):):)

haaa ama bebek şekerleri kısmında seçenek o kadar çoktu ki karar vermeden alamadan döndüm, bir de 8 aylık bir sürü kadını görünce, acele etmeme gerek yok, eşimle gelir şekerleri alırım diye düşündüm. Tahtakale de bir kutucu var, boxcity oraya girdim, şekerleri asmak için metal ağaç aldım, ama şekerlerin alternatifi çoktu ayak üstü tasarım yapamayacağım, daha sonra karar veririm dedim almadım. Benim gibi asmalı veya kutulu modellere eğilimi olanlar mutlaka o kutucuya baksınlar derim. Millet 20 30 tl ye tüm malzemelerini alıp çıkıyordu...(şekerler hariç):1:

kızlar ben tahmini doğum tarihimi hamile takviminden değiştirdim çünkü bugün dr. umla konuştum.ben 21+5 im ama bebek 20+4 görünüyomuş ..günlük yazan bilgiler önden gittiği için beni yanıltıyo (bebeğin kilosu,boyu v.s.) onun için burda düzeltmek istedim ..bilgi vereyim dedim :1:

İiyi yapmışssın canımmmm, bende benzer birşey yaşamıştım 11 haftalıkken youtube den video seyretmiştim dr gidince bebişimide öyle göreceğimi düşünüoyrdum çok farklı oldu çok hayal kırıklığına uğramıştım. Birdaha bakmıcam video demiştim:D vede bakmıyorum

yok canım yaaa... Neden bu kadar abartmışlar anlamadım. orada olan her yerde var. nakit karttan alışveriş yok, pazarlık yok, kredi kartınına taksit falan teklifte etmedim zaten eminönü olunca. her yerde her yerde gördüğüm şeylerin aynıları var. Basma kalıp alışveriş dayatmaları falan, çok sinir oldum çok.

Sade düz bir gecelik aradım durdum onlarca dükkandan yok işte yok. Heryerdeki, ucuz kombinezon dantellerinden koymuşlar veya heryerdeki sevimlilik için sevimsizleşmiş baskılılardan koymuşlar. Bebeğe basic, düz renk, o da beyaz:) bodyler aldım. Annemle gitmem işe yaradı ilk doğduğunda nasıl giyer falan onları söyledi anlattı, gösterdi. C&A, lcw, wenice falan fiyatla da, modellerle de yarışır yani.. Taşımaya değmez dedim almadım bir çok şeyi. Eşim almanya daydı zaten, emzik biberon, göğüs koruyucular, biberon yedeklerini, kremler, şampuanları hep ona sipariş vermiştim o almış.. Annem yorganlarını, yastıklarını, nevresim takımlarını ve sepet beşiğini yapmış. ben ilk ay giysilerini falan alıyordum buradan beğendikçe. Bakınca aslında bebek arabası hariç bir eksiğimiz yok. Evde oda açmayacağımız için bir sürü şeyden yırttık ama bizim düzenleme ve boya işlerimiz var küçük küçük, o kadar:):):)

al benden de o kadar.. fiyatlar heryerdeki gibi normal.extra bi ucuzluk göremedim bende.ayrıca çeşitte öyle çok fazla değil.her dükkanda aynı şeyler var..
bi tanecik tulum alıp çıktım bende koca handan ;)

aaakızlar bide ben c.tesi şeker yüklememi yaptırdım çok şükür bir sorun çıkmadı.
aç karnına gittim kan aldılar açlık şekerine bakıldı sonra glikozlu suydu sanırım tadıda çok kötü değildi zaten çok acıkmıştım o bile güzel geldi:1::1:
bir saat bekledim sonra tekrar kan aldılar. çok şükür gayet iyi çıktı. öle 3 gün önceden tatlı kesme falan hiçte öle birşey yapmadım doktorumda yap dememişti zaten

kızlar ben tahmini doğum tarihimi hamile takviminden değiştirdim çünkü bugün dr. Umla konuştum.ben 21+5 im ama bebek 20+4 görünüyomuş ..günlük yazan bilgiler önden gittiği için beni yanıltıyo (bebeğin kilosu,boyu v.s.) onun için burda düzeltmek istedim ..bilgi vereyim dedim :1:

ıı yapmıssn cnm bnmde bebgm 3gunmu 5gunmü ne gerıden gelıo bazen cok uzulluyorum calısıyorum bebgımı duzgun beslıyemyrm yemekler dısardan yemek sırketınde gelıo artık ve hıc memnn degılım etlı yemeklerden asla yemıyorum ne etı bellı degıl zar zor corba ıcıyorum bebıs ıcın gıdlaraı tam alamıyorum aksm eve gıdınce yorgunluktan uzandgm yerde kalıyorum ıns bebısım cok zayf olmaz:(((

benim doktorum da geç yumurtlama olmuş demişti.. ben de ona göre hesaplıyodum ama dün doktorumu değiştirdim.. bu doktor geç yumurtlama falan yok dedi.. böylelikle 1 hafta birden ilerlemiş oldum:16:

Back
X