2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben tahmini doğum tarihimi hamile takviminden değiştirdim çünkü bugün dr. umla konuştum.ben 21+5 im ama bebek 20+4 görünüyomuş ..günlük yazan bilgiler önden gittiği için beni yanıltıyo (bebeğin kilosu,boyu v.s.) onun için burda düzeltmek istedim ..bilgi vereyim dedim :1:

sat a göre 22.4 günlük hamileyim ama dün detaylı ultason için gittiğimde radyoloji uzmanı 24.1 dedi kadın doğum doktorumu görmeme daha var ve bu ne demek şimdi kafam allak bullak oldu. meraktan öleceğim

merhaba annişler :) dr geldim kızımı gördüm gayet iyi dedi doktor kalsiyum verdi. kan testi yaptı kan pırtılaşma süreme baktı bebe aspirini kullanıyordum onu kallanma artık dedi.ben 900 gr kilo almışım bu ay 74.900 yani toplamda 1800 almışım iyi dedi dr yemek yiyemiyorum iştah yok dedim belığını ye yemek istemediginde canın meyveni ye dedi :))kızım 375 gr olmuş:))kızıma bide lcw tulum aldım teyzeleri:nazar::nazar::nazar::nazar::))) kocişide resmimizi yolladık akşama bakar anca ama :((((

gozun aydın canım masallah kuzunaa.. kg alımın gayet ıı bende 3,5 kgdayım henuz bakalım son aylarda nekadar alıcaz.

kızlar ben daha hiç birşey almadım yaa:) sadece 1 tulum ;)
kızım olacak inşallah. 21 haftalık olduk.
nerden başalayacağımı bilemiyorum.bana bi yol gösterin nolur ;))

:)) ben cogu seyıı hallettım cnmm nerdeyse bıttı dıyebılırım .. benımdekızım olcak nasıpse..hastane cıkısı 1o lu alt ust takımm 0_3 ay arası cıtcıtlı zıbın uzunkollu yarım kollu karısıkk ,tulumm,pıjama,corap,battanıye bornozz,penye battanıyelerden aldım bıde.. sımdılık aklımdakıler bukadar :))

80 lira hastane çıkışı için çok pahalı.. ben civilden 10lu takımı 30a aldım çok da kaliteli.. sonuçta en fazla 40ı çıkana kadar giydirebiliyosun

bende ızmırden almıstıımm 5 lı % 1oo pamuk ve 28 tl aldımm dedıgınn gıbı cok gıyemıycekler en fazla 4o gunn..ben 0-3 ay arası cok pahalı ve gereksız seyler almak ıstemıyorumm.. yazık o paraya tabıkıde bu benım fıkrımm .. paraası cok olan alabülü:1::1:

buyudukce alıcaz zaten mecburenn .. sımdıden markaya alısmasın zillii:52::52::52:

sat a göre 22.4 günlük hamileyim ama dün detaylı ultason için gittiğimde radyoloji uzmanı 24.1 dedi kadın doğum doktorumu görmeme daha var ve bu ne demek şimdi kafam allak bullak oldu. meraktan öleceğim

muhtemelen adet olmadan önce hamiş kalmışsındır ve ya çocuğun gelişimi önde gidiyodur..bu iyi bişey aslında benimki geriden seyrediyo:10:

bende ızmırden almıstıımm 5 lı % 1oo pamuk ve 28 tl aldımm dedıgınn gıbı cok gıyemıycekler en fazla 4o gunn..ben 0-3 ay arası cok pahalı ve gereksız seyler almak ıstemıyorumm.. yazık o paraya tabıkıde bu benım fıkrımm .. paraası cok olan alabülü:1::1:

buyudukce alıcaz zaten mecburenn .. sımdıden markaya alısmasın zillii:52::52::52:
tabi yaa..hem bebekler çok hızlı büyüyolar. insan bebeğine herşeyin en iyisinden almak ister ama fuzuli harcamalara girmemek lazım.. ben civili çok beğeniyorum ürünleri hem uygun hem de kaliteli.. 1-2 parça bişeyler aldım ama daha çok eksik var..:52:ramazandan bir hafta önce gidip toplu bir alışveriş yapıcam inş:40:

kızçeler merhaba

bende bugün tahlil sonuçlarımı aldım...

kan oranım çok düşmüş kan ilacı aldığım halde :50:

eğer bir tık daha düşerse kan takviyesi yapmak durumda kalırız dikkat et daha da azalacak zaten dedi:50:

bakalım cumartesi kendi doktoruma gidicem ya kan ilacımı 2 doz alıcam yada başka bişiler :ssz:

birde b12 im çok düşmüş :26: Ona da mudahele edecek gerekirse iğne başlayacakmış :18:

Canım sıkıldı ama halledilebilecek şeyler çok şükür, başka bir problemimiz olmasın da :14:

$seLin230.webp
Telefondan yüklüyorum umarım goruyorsunuzdur.
Prensesime aldığım ilk hediyesi çerçeve ;)
$seLin228.webp
10lu hastane çıkışı aldım 32tlden buldum. O an aldım.

kızçeler merhaba

bende bugün tahlil sonuçlarımı aldım...

kan oranım çok düşmüş kan ilacı aldığım halde :50:

eğer bir tık daha düşerse kan takviyesi yapmak durumda kalırız dikkat et daha da azalacak zaten dedi:50:

bakalım cumartesi kendi doktoruma gidicem ya kan ilacımı 2 doz alıcam yada başka bişiler :ssz:

birde b12 im çok düşmüş :26: Ona da mudahele edecek gerekirse iğne başlayacakmış :18:

Canım sıkıldı ama halledilebilecek şeyler çok şükür, başka bir problemimiz olmasın da :14:

canını sıkma allahın ıznıyle hepsı duzelırr cnmm .. beslenmene dıkkat et ..
Eki Görüntüle 418023
Eki Görüntüle 418027

ıı gunlerde kullanın cnmm o cercevedenn bende alıcamm ..

iyi akşamlar annişler hava berbat ya yağmur resmen içimi karartıyo arkadaşlar bu ara biz acaip limonataya sardık evde kendimiz yapıyoruz acaba bir zararı olurmu ya kafama takıldı doktora bir hafta sonra gidicem sorarım o zamanda bilen varsa bilgilendirsin lütfennnn

Eki Görüntüle 418023
Eki Görüntüle 418027

çok güzelmiş annesi güle güle kullansın kuzucuk :)

iyi akşamlar annişler hava berbat ya yağmur resmen içimi karartıyo arkadaşlar bu ara biz acaip limonataya sardık evde kendimiz yapıyoruz acaba bir zararı olurmu ya kafama takıldı doktora bir hafta sonra gidicem sorarım o zamanda bilen varsa bilgilendirsin lütfennnn

Eki Görüntüle 418023
Eki Görüntüle 418027

Bende çok içtim bu ara bıraktım. Bide maden suyuna limon sıktım sıktım içtim. Birşey olucagıni sanmıyorum sonuçta C vitamini ama tansiyonun varsa dikkat et

ANNE OLMAK..

Anne olmadan önce

Sıcak yemekler yerdim.

Giysilerim lekesizdi.

Telefonda uzun uzun konuşurdum.

Anne olmadan önce

Ne zaman istersem o zaman yatardım.

Geç yattığım için de dertlenmezdim.

Her gün dişlerimi fırçalar, saçlarımı tarardım.

Anne olmadan önce

Evi her gün temizlerdim.

Oyuncaklara basma, ninnileri unutma gibi dertlerim yoktu.

Anne olmadan önce

Bitkilerimin zehirli olup olmadığı umurumda olmazdı.

Aşı gibi bir derdim yoktu.

Anne olmadan önce

Kimse üstüme ne kustu,

Ne tükürdü,

Ne salyasını akıttı,

Ne çişini yaptı,

Ne de minicik parmaklarıyla çimdikledi.

Anne olmadan önce

Her şey denetimim altındaydı:

Düşüncelerim,

Vücudum,

Ve de aklım.

Mışıl mışıl uyurdum geceleri.

Anne olmadan önce

Salya sümük ağlayan bir çocuğu doktorlar test yapsın ya da iğne vursun diye hiç tutmamıştım.

Yaşlı gözlere bakıp bir de ben ağlamadım.

Basit bir gülümsemeyle hiç dünyalar benim olmamıştı.

Birini uyurken izlemek için geç saatlere kadar oturmamıştım hiç.

Anne olmadan önce

Onu uyurken kucağımda tutmaya doyamayacağım aklıma gelmezdi.

Acısını dindiremediğim zaman yüreğim dağlanmazdı hiç.

Minicik bir şeyin beni bu kadar etkileyebileceğini,

Birini bu kadar sevebileceğimi düşünmezdim.

Bilmezdim anne olmanın bu kadar zevk vereceğini.

Anne olmadan önce

Kalbimin yerinden çıkacakmış gibi atacağını,

Aç karnını doyurmanın anlatılmaz bir duygu olduğunu,

Aramızdaki bağın bu kadar güçlü olduğunu,

Minicik bir şeyin kendimi bu kadar önemli hissetmemi sağlayacağını bilmezdim.

Her şeyin yolunda olup olmadığından emin olmak için

Gece yarısı on dakikada bir kalkmadım hiç.

Anne olmanın o sıcaklığını,

Hazzını,

Sevgisini,

Yürek acısını,

Muhteşemliğini,

Ya da huzurunu hiç bilmezdim.

Bu kadar derinden hissedebilmeyi,

Anne olmadan önce… :43: :43:

Back
X