• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

neyse bundan sonra dikkat edecem.hamile kalır kalmaz başladım aslında ben bebek yağına ama.ikili testimizde problem çıkmıştı sonra başka olumsuzlar oldu.amnisentez falan derken aklıma çatlak matlak gelmedi hiç.neyseki oğluşum sağlıklı rabbime şükürler olsun.artık çatlarsakta napalım:) olsun o kadar anne olacaz demi:1:

tabii cnm..hiç takmıyorum açıkçası ne aldığım kiloları ne çatlaklarımı..:-)Allah sağlıkk versin hem bizlere hem bebeişlerimize..herşey düzelir nasıl olsa..dimi ama.

sanırım 3 lü taramada bakılan bir değer ben 3 lü taramayı yaptırmadım onun dışında bakılıyosada ben baktırmadım

keşke bende yaptırmsaydım al başına bela normalde ultrasyon daha güvenilir deniliyor ama saolsun doktorum yaptı moralimi yerle bir etti internete baktım yüksek görünüyor bilmiyorum ya normalde folik asit kullanımıyla ilgiliymiş ama ben gebelikten 3 ay önce başlamıştım anlaamadım ya rabbim yardımcım olsunnn

Slm kızlaaaaaar
geçmişi okuyayım dedim ama beceremedim ,gözlerim pörtledi vallaaaaaaaaaaaa,nası döktürmüşsünüzz:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

biz kızımla iyiyz teyzeleri.....bugün baya yorulduk dinleniyrz.....
umarım sizlerdede herşey yolundadırrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
alfafetoprotein 3lü testte bakıldı bugün aldım sonucunu bağırsak omirilik beyin gelişimini olumsuz etkileyen bir durummuş yarında acil konyaya gidicem 4 boyutlu ultrasyon önerdi rabbim yardımcın olsun sen 3lü yaptırdın mı?

yaptırdım bende üçlü benimkine şimdi baktım. 1,02 çıkmış ama doktorum iyisinede kötüsünede çok güvenme ayrıntılı ultrason daha net bilgi verir demişti bende üniversiteden 22sine gün aldım. Allah yardımcın olsun umarım bebişin iyidir. Sıkma canını bence herşey yolunda.

bu arada renkli bebek odası perdesi araştıran ya da alan varsa fotoğraf paylaşırsanız sevinirim.
Zara home a baktım ben bebek perdesi. Başka bir yere de bakamadım...Taç linens te ve ikea da vardır belki. Ya da eminönüne gitmek lazım, orada bir sürü perdeci var...

Slm kızlaaaaaar
geçmişi okuyayım dedim ama beceremedim ,gözlerim pörtledi vallaaaaaaaaaaaa,nası döktürmüşsünüzz:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

hgg canımm bızde ıyıyızz buyuyoruzzz..
bu arada kaç kilo aldın ben altı kilo aldım da:1:

bende 3,5 kg arasındayımm cnmm

$SUNGER-BOB-BUYUK-BOY-COCUK-ODASI-HALISI__56425378_0.webp

nasıll kızlar 99 tl mıs netten buldumm

80 lira hastane çıkışı için çok pahalı.. ben civilden 10lu takımı 30a aldım çok da kaliteli.. sonuçta en fazla 40ı çıkana kadar giydirebiliyosun

ben de 40 a aldım
kızçeler merhaba

bende bugün tahlil sonuçlarımı aldım...

kan oranım çok düşmüş kan ilacı aldığım halde :50:

eğer bir tık daha düşerse kan takviyesi yapmak durumda kalırız dikkat et daha da azalacak zaten dedi:50:

bakalım cumartesi kendi doktoruma gidicem ya kan ilacımı 2 doz alıcam yada başka bişiler :ssz:

birde b12 im çok düşmüş :26: Ona da mudahele edecek gerekirse iğne başlayacakmış :18:

Canım sıkıldı ama halledilebilecek şeyler çok şükür, başka bir problemimiz olmasın da :14:

çok geçmiş olsun
alınabiliyor mu o şekilde eğer mümkünse ben de alayım ya zor gelip gidiyorum işe

bilmem ki. neticedde ikiz gebelik ve 40 ı görmek mümkün değil. doktor vermesi lazım o raporu

kızlar bu annenin meleğine bir fatiha okuyun.. ben çok üzüldüm yaa.. Allah ona sabır versin ve hiçbir anneye evlat acısı göstermesin..Amiiiiiiiiiiiiiinnnn

ahhh bebeğim ahhh ne yazsam kiiii

acaba gerçekten yok musun,yada hıc benım olmadın mı,hayalmiydin annem,şaşkınım kollarım boş kaldı,bırkac gun once kucagımdaydın bel ağrıları çekerken suan yoksun annem göğsüm sızlıyor,doyuramadığım oburum şimdi sütlerin boşa akıyor,gercek mi birileri beni uyandırsın, daha bırkac gun once helva yıyordum sütüm artsın diye,şimdi gitsin diye çabalıyoruz bunlar gercek miiii,dünya ne biçimdir!

annem ev cok sessiz ,neden ağlamıyorsun bebeğim,neden sesin yokkk,annem senı çok sevıyorum dediğimde hep gülerdin akıllı kızım,Allahım sana 4 ay ömür bicmiş,kuş uykusuna yatıyor derlerdi senin için bu yüzden mi uyumak istemiyordun,annene doyamadığın terkedip gideceğin içinmiydi herşeyy,ahhh güzel gözlüm,hep anneni izlerdin,çok küçüktün ben seni anlayamadım,ama sen herşeyin farkındaydın,yavrummmm doyamadım sana annem,kokun gitmiyor odanı havalandırıyorum ama kokun çıkmıyor cennet kokulum,ışığı söndürüp kapıyı kapatıp çıkıyorum odan karanlık kalıyor annem,sen varken aydınlıktı sesinle yankılanıyordu bebeğim,ben seni nasıl unuturum...bu nasıl bir acı ciğerimi yaktın geçtin mmeleğim....uzun ömürlü ol diye adını SU koyduk annem ama kaderin önüne geçilmiyor,son giydiğin yeleğin üzeri kusmuklu şuan dolabımda kokun tüm kıyafetlerime yayıldı

Allah'ım seni ilk anneler günü haftasında aldı elimden,sen yanımda olacakken ben senin mezarına gittim...

yazacak çok şey var ama Allah'ıma isyan etmek istemiyorum

bebeğim buz gibi olmuş üşümüş,ısıtmak istedim ama bırakmadılar,seni son kez öpüp kokladığımda bana hiç ses çıkarmadın ya çok gücüme gitti annem...

annem bu evde sensiz uyuyacağım ilk gece ,Rabbim sabır ver,kimseyi evlatlarıyla sınama

Allah'ım bu acıyı verdin lütfen dindirr,beni bu ilaçlarla yaşatmaya mecbur bırakma,bebeğim senin yanında anne babasını hiç unutmasın,biz onu hiç unutmayacağız...

arkadaşlar sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin,lütfen yalvarıyorum dua edin acım azalsın,

4 aylık bebeğim KEVSER SU kızım boğularak vefaat etti,lütfen nasıl oldu diye sormayın yazacak gücüm yok ,kızıma fatiha okursanız Allah rızası için sevinirim....

allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. anneye de bol sabır verin.

ama bu tarz şeyleri paylaşmasak ya bu topikte :26:

merhaba kızlar,,bende bugün tetanoz aşımın 2. ve son dozunu oldum,,öğretmen arkadaşlar artık 24. haftada nöbetten muafız,,ben cuma ya dilekçeme ultrason sonucundaki haftamı delil olarak ekleyip götürmeyi planlıyorum,rapor yerine, umarım sorun çıkmaz,,:50: :50:

selam kizlar. bu sefer azmettim gecmisi okudum. hersey yolunda gibi duruyor.
yaa dun sizden gelen " hadi artik alisverise basla" nidalarindan sonra bugun netten hastane cikisi baktim. ama gormeden bilmedigin markalari almak cok kolay degil. ben de hastane cikisina cok para vermemek lazim diye dusunuyorum. sonucta 1 ay giyecek. hatta yegenim gibi selvi boylu bir bebek olursa 15 gun ancak giyer. ama bir yandan da bebegin tenine alerji yapmayacak kalitede birsey olmali. velhasil kafam karisti. hangi markalari aldiniz? organik mi almali % 100 pamuklu yeter mi? tek karar verdigim sey beyaz olmasi oldu. beyaz bebege cok yakisiyor cunku.

azizi bebe ve idil bebenikler güzel. chicco da aynı para .
ben iki takım alacagım için eminönünden aldım bebeto marka 10 lu.
iki tane de 5 li aziz bebe
bir de benim gibi yataktan kalkarken tosbaga gibi sirt ustu debelenen var mi? ben simdiden once yana yuvarlanip sonra guclu hamleyle ayaklanmaya calismaya basladim. 9. ayimda nasil olcam merakla bekliyorum.

ben de aynı durumdayım. eve forklift alalım diorum eşime. bana anca:1::1:
arkadaslar dr larinizda aciklamistir ama su icmek bebege oksijen akimini da hizlandiriyor ve beslenmesi daha iyi oluyor. amniyon sivisi miktarini duzene sokuyor. o yuzden gerekirse zorlayin kendinizi 3 lt su icin. su ictikce bunyeniz daha fazla ister. catlak olusumunu engelleyici etkisini soylemiyorum bile.

evet içtikçe bümye daha çok istiyor. ben de arttırdım, susayınca bünye assoliste bağlıyor artık:1:
macpro ben ayakkabıları bile eşime bağlatıyorum artık. Tam sebastian oldum diye söyleniyor ama napayım yaaaaa.Eğilince bebeği sıkıştırıyorum...Çok mu şımardım ne??Ama şimdi şımarmayacağım da ne zaman şımaracağım di mi?

bağcıklıları kaldırları çok oldu:) ortopedik düz iki ayakkabım var. onları giyiyorum sadece:)
çorapları giyerken 8 çiziyorum, annem evdeyse o yardımcı oluyor:1:

Eki Görüntüle 418252

nasıll kızlar 99 tl mıs netten buldumm

halıyı asla görmeden alma...
Bir de anti alerjik birşeyler araştırmak lazım.. Alerjik astım bebeklerde çok yaygın... 1 yıl sonra harıl harıl halı perde değiştiriyorsun bebek odasında çünkü bebek anlamsız öksürük nöbetlerine giriyor. Sonra anlaşılıyor ki, yaa halı alerji yapıyor ya yorgan ya perde....Çevremde bunu yaşayan çok ebeveyn var.

azizi bebe ve idil bebenikler güzel. chicco da aynı para .
ben iki takım alacagım için eminönünden aldım bebeto marka 10 lu.
iki tane de 5 li aziz bebe

ben de aynı durumdayım. eve forklift alalım diorum eşime. bana anca:1::1:

evet içtikçe bümye daha çok istiyor. ben de arttırdım, susayınca bünye assoliste bağlıyor artık:1:

bağcıklıları kaldırları çok oldu:) ortopedik düz iki ayakkabım var. onları giyiyorum sadece:)
çorapları giyerken 8 çiziyorum, annem evdeyse o yardımcı oluyor:1:

tentation aziz bebenin ürünlerine olmaz birşey sanırım ama yıkayınca haber ver çekkecek mi bakalım...

Neyse yaz dönemi hamilesi olacağız. bot, çizme giyme derdimiz olmayacak. Ayaklara takar terlikleri çıkarız...

bugün benim de midem çok fena.Ama kendim ettim kendim buldum. Görmemişler gibi 1 kutu çikolatayı bitirdim. Yarın otla besleneceğim sanırım...
Benim baş ucumda gaviscon şurup çantamda da mutlaka rennie var. Dr. kullanabilirsin ikisini de ama rezene çayını tercih etmeye çalış dedi. Ben anasondan nefret ettiğim için rezene içemiyorum ve zor durumda kalınca bu dediğim iki ilacı da kullanıyorum..Arkadaşım 2 günde bir şişe gaviscon bitiriyordu..

bana da hamur işi yaramıyor. ne vakit yersem midem agzımda geziyorum
mrb bayanlar bende eylüll annesi olacam inşllh.karnım kaşınmaya başladı çatlıyor muyum acaba?

hayırlı olsun bebişin. :nazar: kaşınıkça bebe yagı sürüyorum ben
Slm kızlaaaaaar

tatil yaklaştıkça da daha da iyi oluyorum:1::1:
bu arada renkli bebek odası perdesi araştıran ya da alan varsa fotoğraf paylaşırsanız sevinirim.
Zara home a baktım ben bebek perdesi. Başka bir yere de bakamadım...Taç linens te ve ikea da vardır belki. Ya da eminönüne gitmek lazım, orada bir sürü perdeci var...

ikeada var bebek perdeleri ama ikea nın kumaşları pahalı bence. benim salonun kapısı yok, oraya perde yaptıralım dedik ikeada beğendik. aparatlarını ordan aldık ama aynı kumaşı eminönünden aldım perdeciye diktirdim. çok daha uyguna geldi

hani imkanın olursa ikeadan filan fikir alıp eminönüne bi göz atmanı tavsiye ederim

g
merhaba kızlar,,bende bugün tetanoz aşımın 2. ve son dozunu oldum,,öğretmen arkadaşlar artık 24. haftada nöbetten muafız,,ben cuma ya dilekçeme ultrason sonucundaki haftamı delil olarak ekleyip götürmeyi planlıyorum,rapor yerine, umarım sorun çıkmaz,,:50: :50:

çıkartacaklarını zannetmiyorum. :)

sorun çıkarıcaklarını zannetmiyrmmm...
ben 21. haftada bıraktım nöbeti....
müdür başyrdmcımız acıdı sanırım bana:1::1::1::1::1::1::1:
hocam sizi nöbetten düşürelim daha fazla yorulmayın dedi,bende kabul ettim bi dilekçe yazdım tatammmmmm

şanslıyım yani bu konudaaaa

Back
X