merhaba arkadaşalr bende bugün ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür herşey yolunda bi problem yok kızım 346r gr çıktı sizce normalmi...
doktor demis ya iste hersey yolunda diye...kafan neye takildi ben tam anlayamadim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşalr bende bugün ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür herşey yolunda bi problem yok kızım 346r gr çıktı sizce normalmi...
Konu başlığımızı okudukça ne uyumlu olduk diyorum 'EYLÜL ANNELERİ' :) Tam Eylül annesi oldum yahu adıyla beklenen doğum tarihiyle :)[/QUOTE]kızlar iyi geceler, uzun uzun okuyamadım sayfaları ama umarım herkesin bebişleriyle birlikte sağlıkları huzurları yerindedir mutlusunuzdur inşallah
18inde ayrıntılı ultrasound randevumuz var gidenlerden bilgi almak istiyorum da... ne kadar sürdü, nelere baktılar, vajinal mi yoksa abdominal mi bakıldı?
ben annemlere geldim bi haftalığına ondan çok sık takip edemedim konumuzuburda dayanamadım tanıdık doktor arkadaşımız var bi de ultrasound çektirdim meleğimin yüzü gözü heryeri görünüyor Allah'ım nazarlardan sakınsın hepimizin yavrularını... resmini de yüklerim prenses kızımızın (bu arada aynı babası ).. Bu arada kızımızın adı 'EYLÜL' karar kılındı.. babası seçti adını.. Babası da kızım kendi adını kendi seçicek demişti bi ay önce falan.. eylülde doğacak olursa Eylül, ekimde doğacak olursa da Ekin olsun demişti.. Eylülde bekliyoruz artık kesin gibi inşallah zamanında sağlıklı sıhhatli kıcağımıza almayı nasip etsin Rabbim...
benim kilo almama durumum aynen devam ediyor... toplamda bu haftaya kadar 1kg kadar aldım.. yemek yemeden sabah tartıldığımda 800gr falan farkediyor kendi kilomla.. Dr.um ve burada gittiğim aile dostu kadın doğum op. arkadaşımız da normal ne güzel işte çok kilo almayacaksın belli ki zaten spor yapıyordun beklenmedik bir durum değil falan diyorlar ama ben endişeleniyorum hep.. süt yoğurt süt ürünleri vs..hiççç yiyemiyorum içemiyorum süt bildiğiniz midemde kesiliyor çıkarıyorum pamucak pamucak çıkıyormecburen kalsiyum ilacına başladım...
sizin kilolar ne alemde? bu arada cadı kızım baya kuvvetlendi artık kıpırtılarını elimi koymadan göbeğime bakarak görebiliyorum.. balık gibi yer değiştiriyor, arada tepiniyor![]()
dr normal dedıysee cnmmm haftana gore 4oo cıvarı olmalıymıs amaa sennınkıde yakın zaten tam kg bellı olmuoo sonucta canını sıkmaa bundan sonra asıl kg alıcaklar beslenmene dıkkat etarkadaşlar bana kimse cevap vermicekmi![]()
gunaydın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))acılışı ben yapayım heeeepicinize güüüüüüüünnnaaaaaaayyyyydııııııınnnnnnnnn:)
merhaba suksuk sende erkencisin
günaydın kızlar.. ya merak ediyorum yatağını dolabını alan arkadaşlar var mı , ben geç mi kalıyoruz acaba diye stres yapıyom kendime :))
herkese merhaba ve de günaydın..ben de kısmetse eylül annesi olacağım..uzun zamandır okuyucu olarak takip ediyorum yazdıklarınızı.artık yazıcı da olayım dedim:))
herkese merhaba ve de günaydın..ben de kısmetse eylül annesi olacağım..uzun zamandır okuyucu olarak takip ediyorum yazdıklarınızı.artık yazıcı da olayım dedim:))
bu arada bizim bebeğin ağırlığıo 337 gr boyu da 22 cm miş ama burdaki takvim daha farklı gösteriyo ya canımı sıkıyo buda![]()