• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

$PICT0064.webp

sonrada böyle kedi yavrusunu veriyorlar koynuna :)

12 kilo aldım şuana kadar yürüyüş yapmasaydım sanırım dahada fazla alırdım allhtan yürüyüş azda olsa engelliyo fazla kilo almamı benimde öyle cnm gıcık oluyom ama napalım ikiz diyenler bile var diyorum bende ikiz olsun diye yerini genişlettim ama tek geldi naparsın falan diyorum elbise giymek istiyorum 7.ci aymı bitirip giyicem dana gibi oldum valah

Tek ben değilmişim o zaman göbişi büyütenler eşime diyorum ki çirkinleştim di mi moralimi bozmamak iin diyo ki yoo olur mu çok güzelsin hammilesin sen hamile olmasan böyle olurmuydu :) Yani demek istiyo ki hamilelikten osnra gidecek hepsi ona göre :35::35::35::33::33: bende böyle yapıyorum ona :))

Ah ahh bendede aynı sıkıntı sende benim gibisin sanırım göbişin kocamandır seninde :) Ben çay sadece misafirliktei çiyorum ikinci bardak hep su içiyorum :)

Ay sorma ya aynı sıkıntı bende de var annemlere kamera açtım sessiz sesszi abime diyoki uu diyo bu 7. ayda doğurmasa dedim anne sağol ya duydum ben seni felan yengem gördü senden dedi 5 kilo çıkar dedim he he :)) :33::33::33:

Vakitlice Rabbim kucağımıza almayı nasip eyler inşaallah :))

Kızlar bu arada çorbamı da yaptım yaşasınnn :) Kocam gerçi tavuklu yemek yok mu dicek ama olsun çorba ve dolma ideaal ikili ahahha :)) Napiim ama di mi yoruldum anlayışla karşılaar inşaallah :)

Aminnn canımmmmm
Evet göbişim kocaman doğruuuu:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
Banada bebişin iri mi diyenler varrr,göbek kocaman olunca hemen doğru orantıyı kuruveriyolar sağ olsunlarrrr:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

OOOOhhhhhhh Ellerine sağlık canımmm
beğenir beğenir kocişinnnnn hamile hamile yaptığına şükretsinnn demiiiiiii

Ah ahh bendede aynı sıkıntı sende benim gibisin sanırım göbişin kocamandır seninde :) Ben çay sadece misafirliktei çiyorum ikinci bardak hep su içiyorum :)

Ay sorma ya aynı sıkıntı bende de var annemlere kamera açtım sessiz sesszi abime diyoki uu diyo bu 7. ayda doğurmasa dedim anne sağol ya duydum ben seni felan yengem gördü senden dedi 5 kilo çıkar dedim he he :)) :33::33::33:

Vakitlice Rabbim kucağımıza almayı nasip eyler inşaallah :))

Kızlar bu arada çorbamı da yaptım yaşasınnn :) Kocam gerçi tavuklu yemek yok mu dicek ama olsun çorba ve dolma ideaal ikili ahahha :)) Napiim ama di mi yoruldum anlayışla karşılaar inşaallah :)

Aminnn canımmmmm
Evet göbişim kocaman doğruuuu:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
Banada bebişin iri mi diyenler varrr,göbek kocaman olunca hemen doğru orantıyı kuruveriyolar sağ olsunlarrrr:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

OOOOhhhhhhh Ellerine sağlık canımmm
beğenir beğenir kocişinnnnn hamile hamile yaptığına şükretsinnn demiiiiiii

mrb annısler bız geldık bugun nasılsınz bakalım hıc vaktımız olmadı gırmeye bırazdan cıkıcam opuyrz hepınızı i.akşmlr

Tek ben değilmişim o zaman göbişi büyütenler eşime diyorum ki çirkinleştim di mi moralimi bozmamak iin diyo ki yoo olur mu çok güzelsin hammilesin sen hamile olmasan böyle olurmuydu :) Yani demek istiyo ki hamilelikten osnra gidecek hepsi ona göre :35::35::35::33::33: bende böyle yapıyorum ona :))

hehehe benim kociş bana kanka diyo :)) bende diyom doğumdan sonra koşarsın peşimden bende sana bağırıcam kanka nbr diye

12 kilo aldım şuana kadar yürüyüş yapmasaydım sanırım dahada fazla alırdım allhtan yürüyüş azda olsa engelliyo fazla kilo almamı benimde öyle cnm gıcık oluyom ama napalım ikiz diyenler bile var diyorum bende ikiz olsun diye yerini genişlettim ama tek geldi naparsın falan diyorum elbise giymek istiyorum 7.ci aymı bitirip giyicem dana gibi oldum valah

Canımm yarım saatlik bi yürüyüş yeter mi ki.....
bende başlasam hiç fena olmuycak yaniiiiiiiiiii
ama sanki benim belim ağrıyo çok ayakta duruncaaaaaaa....
ay kendimi yaşlı dombili teyzeler gibi hissettimmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 419940

maşallahhhh canım yaaaa
ne güzel senin sayende NTS den ,doğuma giriş anından çıkışına herşeye şahit oldukk......
mrb annısler bız geldık bugun nasılsınz bakalım hıc vaktımız olmadı gırmeye bırazdan cıkıcam opuyrz hepınızı i.akşmlr

iyiyizz biz kaynatırz....
hoşgeldinnnnnnnn....
ama çıkıyormuşsunnn Güle güle teyzesiiiiiiii

hasteneye giderken pc de götürücem foto çektirip hemen topige koydurucam eşime biribirimizi merakta bırakmayalım fotoları sıcağı sıcağına koyalım hemen

Eki Görüntüle 419940

Ayyyyy Allah bize de nasip etsin inşaallah ay ne tuhaf ayyyyyy bi tuhaf oldum ha ayyyy darısı başımıza :14::14:

İyiyiz canım sen nasılsınnn...

hehehe benim kociş bana kanka diyo :)) bende diyom doğumdan sonra koşarsın peşimden bende sana bağırıcam kanka nbr diye

Sorma ya doğumdan 6 ay sonra ben düzenli beslenmeyle zayıflayacam tabi o zaman kadar da verebilirim benim bünyeye belli olmaz o zaman görür o :) Allah blir ama ikinci hamililiimde allah nasip ederse bu hamililiktek aldkğım kiloyla kalmycam daha zayıf bi şekilde istiyorum tabi benim istememlede olmuyo di mi :)

maşallahhhh canım yaaaa
ne güzel senin sayende NTS den ,doğuma giriş anından çıkışına herşeye şahit oldukk......

hoşgeldinnnnnnnn....

ben hava kararınca sitenin göbeğinde yürüyorum temmuzun başına kadar yürüsem yeter 30 dk dedi doktorum bana yeterli cnm oturmaktan iyidir yürüdükçe paşamda tepelere çıkıyo aybükeyede hergün yalan söylemekten bıktım ezberledi doktora ne zaman gidicen iğne olmaya diyor artık

maşallahhhh canım yaaaa

hoşgeldinnnnnnnn....

Bende başlıycam yrüyşe bende snein gibi korkuyorum az ayakta kalınca hemen belim ağrıyo ama yavaş yava yürüsek düzenli bir şekilde işe yarar bence.. Ay bende ya zaten kapalı oldğum için kiloda aldım ya herkes teyze diyo sinir oluyorum sizssiniz teyze diyorum bende :)):33::33:

kızlar uzmanından aldığımız bilgiyi iletiyorum. cevaplayanlarada çok teşekkür ederim...

...alıntıdır
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

19-22 = 5. Ay

ben hava kararınca sitenin göbeğinde yürüyorum temmuzun başına kadar yürüsem yeter 30 dk dedi doktorum bana yeterli cnm oturmaktan iyidir yürüdükçe paşamda tepelere çıkıyo aybükeyede hergün yalan söylemekten bıktım ezberledi doktora ne zaman gidicen iğne olmaya diyor artık

ay canımm evet ya bende başlayayım şu yürüyüşe artık......
iştahlandırdın beni iyi olduuuuu....
Aybükede kardeşi için sabırsızlanıyordur tabi annesiiiiii.....

Bende başlıycam yrüyşe bende snein gibi korkuyorum az ayakta kalınca hemen belim ağrıyo ama yavaş yava yürüsek düzenli bir şekilde işe yarar bence.. Ay bende ya zaten kapalı oldğum için kiloda aldım ya herkes teyze diyo sinir oluyorum sizssiniz teyze diyorum bende :)):33::33:

evet canım sende başla, korkmayalım ağrılardan canım,, ufaktan ufaktan başlasak bile yeter aslındaaa
kaslarımızda açılır....

bu arada çok tatlısınn yaaaa sizsiniz teyze diyomuşsun yaaaaa kopardın beniiiii

Ayyyyy Allah bize de nasip etsin inşaallah ay ne tuhaf ayyyyyy bi tuhaf oldum ha ayyyy darısı başımıza :14::14:

İyiyiz canım sen nasılsınnn...

Sorma ya doğumdan 6 ay sonra ben düzenli beslenmeyle zayıflayacam tabi o zaman kadar da verebilirim benim bünyeye belli olmaz o zaman görür o :) Allah blir ama ikinci hamililiimde allah nasip ederse bu hamililiktek aldkğım kiloyla kalmycam daha zayıf bi şekilde istiyorum tabi benim istememlede olmuyo di mi :)[/QUOT

aybükede de dana gibi olmuştum ama son 3 ayımda aldım kilomu 6 ayım bitene kadar 3 kilo almıştım toplamda 18 kiloyla bitti hamileliğim geçen agustosta dış gebelik geçirdim ilaçlar serum sinir üzüntü stresten kendimi yemeklere vurdum 4 ay korunma süremde diyetisyene gittim kilo verdfim öyle hamile kalırım dedim ama nerde verdiklerimin hepsini birer birer aldım bende öyleydim 2.cisinde hiç kilo almayacam falan derdim ama daha feci aldım aybüke ameliyat oldu geniz eti ben genelde üzüntüden iştahım açılır tüpüm sağlAMMI diye hsg çektirmiştim 2 hafta öncesinden korkularım başladı yine yedim ee üstünede hamile kalınca aldım verdiğim kiloları inşallah sen ıkıncısınde almazsın çok

Back
X