hımsss işte biz o haftayızz:))
biz akşama kadar işte slow jazz dinliyoruzzz çok ritmik tepkilerr veriyorrr minik ben duyduğuna inanıyorum:)
senin sesini de ayırt etmeye başlamıştır o zaman.. ben 21. haftada olunca sizi de kendim gibi düşündüm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımsss işte biz o haftayızz:))
biz akşama kadar işte slow jazz dinliyoruzzz çok ritmik tepkilerr veriyorrr minik ben duyduğuna inanıyorum:)
:) yerim ben küçüğüüü harektli müzik dinleDDD bak nasıl kıpraşıyor benimki bülent ersoyu hiç sevmiyor geçen beyaz showaçıktı bülent ersoyyyyy çileeeee bülbülüm dedikçe çıldırdı denedim birkaç defaaa çok deli tekmeler atıyorr:))) yazık yavrum müzik bitince duruyor hehe çok hareketsiz olunca açıcam bülenti hehe yawrum benim.
allahtan tipini görmüyor, yoksa dünyaya gelmek istemezdi çocuk..Çıkarmayın beni burdan diye ağlardı...Ben bile gözlerimi kapatıyorum tv de görünce..
Aynen öyle.. Uzun zamandır tv ye bakmadığım için uzun zamandır onuda görmedim görmemek en iyisi :))
ayda 1 kilo almak normal diye biliyorum ama ben 22.haftamda 7.5 kilo almıştım.anasağlık doktorum çok kilo almışsın yemene dikkat et ekmeği azalt filan demişti.üstelik ben çok zayıftım 49 ile hamile kalmıştım.o halde fazla buldu.ama ben takmıyorum.çünkü hamileliğimi takip eden doğum doktorum sen istediğini ye kilo problemin yok nasıl olsa alabildiğin kadar kilo almaya çalış demişti.sonuçta düşük kiloda bebek için riskli.bilmiyorum biri al diyor biri alma diyor:)ben habire yiyorum:)
Canım şamp. ve sabun tiksintisi ilk defa duydum halbuki miss gibikızlar selam , maşallah öğlenden beri sayfalar öyle bir ilerlemişki e tabi anlatılacak konuşulacak çok şey var. insan sürekli onunla ilgili konuşmak istyor.
okuldan geldim ama okul işlerini az önce bitirdim bulaşıkları bile makineye koyacak takatim yok. 3 hafta biran önce geçsin ya ben mi çok yoruluyorum herkez öylemi bilmiyorum ama özellikle artık çıkış saatine doğru okulda sandalyeye yığılıyorum ama oturmak ne mümkün benimkiler okul öncesi 5 yaş çok hareketliler mecbur bende hep ayaktayım:-(
yemeklere karşı tiksinti hissim geçti ama şampuan ve sabuna karşı hala devam ediyor duş almam lazım ama tiksiniyorum ya. ne çok yakındım ben, okuyabildiğim kadar geçmişi okıyım.
Kız bornozu nerde giydiricenyenidoğan için bornoz alan var mı?yoksa ilk etapta havluyla idare edip sonra mı bornoza geçeceksiniz kızlar?
de get yaaabende 1.800 almışım
ben de bebk şekerlerine bakıyom çok lazımmış gibi.Çocuk doğsa donu yok halbuki....
:))))ahahahha başka biri mi yok ya bülent ersoyla çocuğun psikolojisi bozulmasın bence anne şunu çabuk kapat diye tekme atmıştır yavrucak canım benim :)))
![]()
allahtan tipini görmüyor, yoksa dünyaya gelmek istemezdi çocuk..Çıkarmayın beni burdan diye ağlardı...Ben bile gözlerimi kapatıyorum tv de onu görünce rüyalarıma girmeisn diye..
ben kaçayım. çok boynum ağrıyor bugün..çin yağı sürünüp uzanayım azcık. iyi geceler, renkli rüyalar herkese...
senin sesini de ayırt etmeye başlamıştır o zaman.. ben 21. haftada olunca sizi de kendim gibi düşündüm..
annesiii miniğine öyle işkenceler çektirme bari bidahaaa
ben katlanamıyrm bülente bebiş nasıl katlansınnnnnnnnn
gerçekten öyleyiz..hayat ne kadar hızlı akıyor...
Aynen öyle.. Uzun zamandır tv ye bakmadığım için uzun zamandır onuda görmedim görmemek en iyisi :))
Bu haftalardan itibaren bebek sesimi duyabiliyorsa yazık yaa
ben sürekli cart bi sesle
"oğğğğğluum çıkar o sakızı ağzından"
"yavruuuum gelmeyim bak oraya"
"kızııııımmm kes artık konuşmayı"
şeklinde cümlelerle bağırıyorum çocuk doğunca da böyle bağırınca direk susarmış mesela![]()
ben kaçayım. çok boynum ağrıyor bugün..çin yağı sürünüp uzanayım azcık. iyi geceler, renkli rüyalar herkese...
Bu haftalardan itibaren bebek sesimi duyabiliyorsa yazık yaa
ben sürekli cart bi sesle
"oğğğğğluum çıkar o sakızı ağzından"
"yavruuuum gelmeyim bak oraya"
"kızııııımmm kes artık konuşmayı"
şeklinde cümlelerle bağırıyorum çocuk doğunca da böyle bağırınca direk susarmış mesela![]()
Canım sen bana bişey mi diyecektin bağlantım düştü, ama peşin peşin söyliyim avatarı değiştirmem![]()
![]()